Którą fryzurę ślubną wybrać??

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.
ODPOWIEDZ
fiona11

Którą fryzurę ślubną wybrać??

Post autor: fiona11 »

http://meggi.u.re.pl/blog/czytaj/23155.html dodam że mam okrągłą twarz długie ciemno-brązowe włosy. Dzięki za pomoc :-)
santi

Re: Którą fryzurę ślubną wybrać??

Post autor: santi »

Taką która sie Tobie podoba :D
agusnysa

Post autor: agusnysa »

jesli masz ciemne wlosy co moge polecic to powiedz pani w kwiaciarni ze jak bedzie robiła ci bukiecik zeby zrobiła mała wiazanke na wlosy z tych kwiatów co bukiecik nie ma jak to zywe kwiaty we wlosach POLECAM!! Fryzura wyglada swietnie ! W tym sezonie modne sa francuzy z jednej strony przechodzący w koczek a z boku zywe kwiaty :) superrrrrrrr
basinka

Post autor: basinka »

dla mnie 6 i 13 sa super ja lubie jak naj bar dziej naturalne fryzury
Japaneczka

Post autor: Japaneczka »

u mnie podobnie 6 i 13 i do tego dodaję jeszcze 2 :)
Kryształowa_bea
Jestem tu nowa :)

Post autor: Kryształowa_bea »

warto sprawdzić wcześniej kwiaciarnię, w której zamawia się kwiaty...
3 lata temu byłam druhną na ślubie brata. Zamówiłam 3 miesiace wczesniej bukiet, plus kwiatka we włosy (róże). W dzień slubu, okazało się, że Pani "zgubiła" zeszyt, w którym zapisała moje zamówienie (nie robiłoby mi różnicy, jaki to bukiet, ale ślub był z cyklu tych, na którym są dwie identycznie ubrane druhny z takimi samymi bukietami....).. Zrobiła na szybko jakiś bukiet plus dała mi róże we włosy. Niestety, róży nie wpiełam, gdyż Pani z kwiaciarni spryskała ją jakąś substancją (lakierem, czy czymś pdoobnym), który wydawał tak okropną woń, że nie byłam w stanie trzymać tego pięknego kwiatka blisko siebie...

A więc reasumując - sprawdzajmy ;]
Awatar użytkownika
Panna_Mysia
Fajna Kobietka

Post autor: Panna_Mysia »

Ja proponuję taką, w której będzie Ci wygodnie :)
Osobiście podobają mi się włosy rozpuszczone, lekko kręcone albo falowane, z wpiętym kwiatem :)
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
jziomek
Jestem tu nowa :)

Post autor: jziomek »

ja mam włosy do ramion, ścięte na jaskółkę, mam zamiar je trochę podnieść żeby nie byly oklapniete i delikatnie podkrecic ale delikatnie zeby to nie byly takie spryskane lakierem paskudne loki... naturalnosc polecam :)
wypoczynek dolnośląskie
ODPOWIEDZ