Co kupiliście za kasę z wesela?
-
sun979
Co kupiliście za kasę z wesela?
Pytanie z tematu: Co kupiliście za pieniądze, które zostały Wam po weselu? Pamiętacie??? 
Re: Co kupiliście za kasę z wesela?
bylismy w podrozy poslubnej i moje studia reszte zainwestowalismy w nas 
My również wyjechaliśmy w podróż poślubną na ponad 4 tygodnie do Ameryki północnej. 
zapraszam do mojego sklepu place zabaw
Sami to zorganizowaliście?
Kupiliśmy, śliczny domek pod lasem : D
-
paula
my planujemy na początek tej kasy nie ruszać. Wesele będzie wstępnie za rok we wrześniu. A chcemy później wyremontować dom. Także przynajmniej do wiosny kasa będzie na jakiejś lokacie.
Nie chcemy jechać na żadne wakacje, wczasy, miesiąc miodowy itd. Wolimy najpierw do ładu i składu doprowadzić dom, a na wakacje zawsze możemy wyjechać
Nie chcemy jechać na żadne wakacje, wczasy, miesiąc miodowy itd. Wolimy najpierw do ładu i składu doprowadzić dom, a na wakacje zawsze możemy wyjechać
My zrobiliśmy remont kuchni, jako, że ja ciągle w niej przebywam, a tamta stara była obskurna, zaniedbana i taka nijaka.. Więc postawiliśmy wszystko zrobić od nowa, łacznie ze ścianami.. Do tego kupiliśmy meble zrobione na wymiar oraz tę cudowną lodówkę..
Reszta została dla nas na szaleństwo.. a w "podróż poślubną" udamy się w pierwszą rocznicę ślubu.. jak to mówią "lepiej późno niż wcale"
Reszta została dla nas na szaleństwo.. a w "podróż poślubną" udamy się w pierwszą rocznicę ślubu.. jak to mówią "lepiej późno niż wcale"
Myśmy pojechali w podróż poślubną do Władysławowa do Hotelu Rejs - idealne wczasy - nie tylko dlatego, że pierwsze po ślubie, ale też i dlatego, że trafiła się nam cudowna pogoda a z hotelu do morza było jakieś 50 metrów. W hotelu dodatkowo było SPA, więc i takiemu relaksowi oddałam się kilka razy. No i samo Władysławowo jest uroczym miejscem
Zawsze jeździłam do Łeby, ale od podróży poślubnej zmieniłam zdanie 
fotograf ślubny warszawa
We Władku to tylko Velaves 
SPA jest fajną opcją, ale może nie całkiem na podróż poślubną, bo to jednak zagraniczne wycieczki wygrywają, ale do SPA można wyrwać się na weekend po ślubie, tak dla relaksu i odpoczynku
W Głęboczku jest nawet specjalna oferta "Poślubna słodycz" 
My kupiliśmy samochód, opłaciliśmy studia i wyremontowaliśmy łazienkę. 
I tak jakoś można powiedzieć, że się rozeszły ...
I tak jakoś można powiedzieć, że się rozeszły ...
- CynamonkaZrodzynkiem
- Extra Kobietka
-
WielkiZbyszek
- Miła Kobietka
Ostatnio zmieniony czw lip 25, 2013 11:05 am przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
Powód: spam
-
Amaretto
Razem z mężem pojechaliśmy na rewelacyjną podróż poślubną do Grecji i Turcji. Wydaliśmy na nią masę kasy ale opłaciło się. Mamy niesamowite wspomnienia.
_____________________________________________________________________________________
Domki letniskowe w Sarbinowie
_____________________________________________________________________________________
Domki letniskowe w Sarbinowie
-
sun979
Jak liczę te wszystkie koszty wesela to boję się, że nam nic nie zostanie z wesela
Odkładamy od dawna, ale niestety całą sumę na wesele nie będziemy mieć. Ciekawe ile tych pieniążków dostaniemy przy 80 osób. Czy nie mieliście również takie obawy, że Wam nic nie zostanie? A jednak zostało?
Odłożyliśmy na budowę własnego domu albo zakup mieszkania ( nie wiemy jeszcze )
Zapraszam na najlepsze forum kredyty gotówkowe - dla każdego 
-
sun979
tuannika pisze:Odłożyliśmy na budowę własnego domu albo zakup mieszkania ( nie wiemy jeszcze )
To chyba dużo tych pieniążków dostaliście nie? W ilu % się Wam zwróciło to wesele?