Co kupiliście za kasę z wesela?

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.
ODPOWIEDZ
sun979

Co kupiliście za kasę z wesela?

Post autor: sun979 »

Pytanie z tematu: Co kupiliście za pieniądze, które zostały Wam po weselu? Pamiętacie??? ;)
brunecia
Extra Kobietka

Re: Co kupiliście za kasę z wesela?

Post autor: brunecia »

bylismy w podrozy poslubnej i moje studia reszte zainwestowalismy w nas :)
Awatar użytkownika
Ewelina69
Jestem tu nowa :)

Post autor: Ewelina69 »

My również wyjechaliśmy w podróż poślubną na ponad 4 tygodnie do Ameryki północnej. :)
zapraszam do mojego sklepu place zabaw
tasiaka
Fajna Kobietka

Post autor: tasiaka »

Sami to zorganizowaliście?
werka23

Post autor: werka23 »

Kupiliśmy, śliczny domek pod lasem : D
paula

Post autor: paula »

my planujemy na początek tej kasy nie ruszać. Wesele będzie wstępnie za rok we wrześniu. A chcemy później wyremontować dom. Także przynajmniej do wiosny kasa będzie na jakiejś lokacie.
Nie chcemy jechać na żadne wakacje, wczasy, miesiąc miodowy itd. Wolimy najpierw do ładu i składu doprowadzić dom, a na wakacje zawsze możemy wyjechać :)
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Post autor: Madlen »

My zrobiliśmy remont kuchni, jako, że ja ciągle w niej przebywam, a tamta stara była obskurna, zaniedbana i taka nijaka.. Więc postawiliśmy wszystko zrobić od nowa, łacznie ze ścianami.. Do tego kupiliśmy meble zrobione na wymiar oraz tę cudowną lodówkę.. :P
Reszta została dla nas na szaleństwo.. a w "podróż poślubną" udamy się w pierwszą rocznicę ślubu.. jak to mówią "lepiej późno niż wcale" :)
vicky0019
Fajna Kobietka

Post autor: vicky0019 »

Myśmy pojechali w podróż poślubną do Władysławowa do Hotelu Rejs - idealne wczasy - nie tylko dlatego, że pierwsze po ślubie, ale też i dlatego, że trafiła się nam cudowna pogoda a z hotelu do morza było jakieś 50 metrów. W hotelu dodatkowo było SPA, więc i takiemu relaksowi oddałam się kilka razy. No i samo Władysławowo jest uroczym miejscem :) Zawsze jeździłam do Łeby, ale od podróży poślubnej zmieniłam zdanie :)
fotograf ślubny warszawa
tasiaka
Fajna Kobietka

Post autor: tasiaka »

We Władku to tylko Velaves :)
jadwinia
Miła Kobietka

Post autor: jadwinia »

SPA jest fajną opcją, ale może nie całkiem na podróż poślubną, bo to jednak zagraniczne wycieczki wygrywają, ale do SPA można wyrwać się na weekend po ślubie, tak dla relaksu i odpoczynku ;) W Głęboczku jest nawet specjalna oferta "Poślubna słodycz" :)
joasia.b
Miła Kobietka

Post autor: joasia.b »

My kupiliśmy samochód, opłaciliśmy studia i wyremontowaliśmy łazienkę. :)
I tak jakoś można powiedzieć, że się rozeszły ...
Awatar użytkownika
CynamonkaZrodzynkiem
Extra Kobietka

Post autor: CynamonkaZrodzynkiem »

Rośnie na lokacie ;)
Amantium irae amoris integratio.
WielkiZbyszek
Miła Kobietka

Post autor: WielkiZbyszek »

ja ze swoim wzięłam ślub w wieku 22 lat więc za hajs z wesela opkupiliśmy się do domu z SPAM i SPAM
Ostatnio zmieniony czw lip 25, 2013 11:05 am przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
Amaretto

Post autor: Amaretto »

Razem z mężem pojechaliśmy na rewelacyjną podróż poślubną do Grecji i Turcji. Wydaliśmy na nią masę kasy ale opłaciło się. Mamy niesamowite wspomnienia.
_____________________________________________________________________________________
Domki letniskowe w Sarbinowie
sun979

Jak liczę te wszystkie koszty wesela to boję się, że nam nic nie zostanie z wesela :( Odkładamy od dawna, ale niestety całą sumę na wesele nie będziemy mieć. Ciekawe ile tych pieniążków dostaniemy przy 80 osób. Czy nie mieliście również takie obawy, że Wam nic nie zostanie? A jednak zostało?
tuannika

Post autor: tuannika »

Odłożyliśmy na budowę własnego domu albo zakup mieszkania ( nie wiemy jeszcze )
Zapraszam na najlepsze forum kredyty gotówkowe - dla każdego :)
sun979

tuannika pisze:Odłożyliśmy na budowę własnego domu albo zakup mieszkania ( nie wiemy jeszcze )

To chyba dużo tych pieniążków dostaliście nie? W ilu % się Wam zwróciło to wesele?
ODPOWIEDZ