Witam jestem facetem mam wielki problem;/
otoz rozstalem sie z dziewczyna w listopadzie
dwa dnia temu odezwala sie ze jest w ciazy
kochalismy sie bez zabezpieczenia pozniewaz jak mowila ze po urodzeniu 2 dziecka zwiazano jej jajniki
zawsze po sexie miala okres nigdy nie konczylem w srodku
dzis mam narzeczona i duze plany na ten rok
twierdzi ze jajniki jej sie zwiazaly pomocy!!!!!!!!!!! czy to jest wogole mozliwe?
styrylizacja kobiety problem pomocy!!!
-
anonim
Re: styrylizacja kobiety problem pomocy!!!
nie wiem czy to możliwe... ale tak czy siak potrzebny Ci będzie test na ojcostwo. I powiedz o wszystkim... narzeczonej?! po tak krótkim czasie i już masz narzeczoną? ok wybacz, zdziwiłam się, oczywiście nie mnie to oceniać.
Tak więc powiedz jej o wszystkim, bo jesli to prawda, to lepiej żebyś tego nie ukrywał...
-
dzo
a może Cię okłamała, że ma podwiązane jajniki ??
taki zabieg nie wykonuje się na życzenie tylko w szczególnych przypadkach
taki zabieg nie wykonuje się na życzenie tylko w szczególnych przypadkach
Jak dla mnie może byc tak że wcale nie jest w ciazy a tylko z powodu twojej nowej narzezonej chce ci zamieszac w zwiazku.Niech pokaze na poczatek zaswiadczenie od lekarza ginekologa:)Poza ty z tego co wiem u nas nie przeprowadza sie zabiegów prowadzacych do niepłodnosci.
A ile ona ma lat? Wątpię, aby przeprowadzono taki zabieg. Raczej postępuje się w ten sposób, gdy kobieta ma już więcej lat, dużo dzieci, często na życzenie, ale do tego trzeba by było mieć 45 lat i 4 dzieci. Oczywiście czasem zdarzy się lekarz, który zrobi to mimo wszystko. Może spróbuj zagraj obojętność. Wtedy się przekonasz, czy to nie jest tylko manipulacja.
pozycje miłosne
-
nina19
Tak jak napisali ; ) .
Może nie mówić prawdy.
Może nie mówić prawdy.