Stylizacje na lato
-
kari_donsion667
Stylizacje na lato
Moje ulubione marki to: zara, river island i mango. Nie kupuje na przykład chińskich tanich ciuchów, które można znaleźć na każdym bazarze, ponieważ one szybko się drą i spierają. Rzeczy ze sklepów marek wyżej wymienionych mają zazwyczaj gwarancję jakości materiału i służą mi na długie lata.
Często też inspiruje się blogami polskich szafiarek, ona jest świetna.
A Wy jakie marki preferujecie ?
Macie jakieś inspiracje na nadchodzące lato ?
Treść postu zmieniona przez moderatora.
Często też inspiruje się blogami polskich szafiarek, ona jest świetna.
A Wy jakie marki preferujecie ?
Macie jakieś inspiracje na nadchodzące lato ?
Treść postu zmieniona przez moderatora.
Ostatnio zmieniony czw lip 18, 2013 5:06 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę nie spamować forum
Powód: Proszę nie spamować forum
-
juliete.pl
- Jestem tu nowa :)
Re: Stylizacje na lato
Polecam sprawdzić stronę juliete.pl
Na pewno uda się znaleźć coś na lato!
Na pewno uda się znaleźć coś na lato!
-
Sklep-Jubilerski
- Miła Kobietka
Generalnie ciężko mi określić stylizację na lato bo jak wiadomo pogoda w naszym kraju bywa bardzo kapryśna... U mnie zawsze modne są jasne kolory,a ostatnio zieleń i żółte dodatki. Warto pomyśleć również o stylowej,oryginalnej biżuterii na lato.
Od razu przyszła mi do głowy ta sukienka, jeśli chodzi o stylizacje na lato http://www.mosquito-sklep.pl/sukienki/1 ... wiaty.html kolorowo, kwiatowo, kobieco
Ah gdybym miała z 5kg mniej! 
Ze stylizacji na lato podoba mi się sporo ciuszków Zary. Czekam tylko na nadchodzące promocje i mam nadzieję, że uda mi się obkupić 
-
Basia1994
Ja się do zary strasznie zraziłam odkąd mam znajomą która tam pracuje. Myślę że jest wiele sklepów które mają więcej do zaoferowania. Tak w sumie to najlepiej łączyć ubrania z różnych sklepów, samej pofantazjować. 
Moje serce
podbiła sukienka http://allegro.pl/danvera-sukienka-sk91 ... 47719.html BS/model21 świetna model kwiatowy i nie pogrubia:)na lato idealna:D 
- CynamonkaZrodzynkiem
- Extra Kobietka
Nie uważam że ciuch pochodzący z bazarku jest gorszy może i tańszy ale tam także jest masa wyboru i naprawdę można znaleźć coś dla siebie. Co do jakości, hmm cóż wszystko teraz pochodzi z Chin albo Wietnamu i jest tej samej jakości bez względu na to czy kupione na bazarze czy w Zarze
nawet się rymuje. Kryzys nie oszczędził nikogo.
Amantium irae amoris integratio.
Uwielbiam ciuszki firmy mosquito;-) Mam kilka rzeczy od nich;-) mnie póki co uwiodła ta sukienka:
http://bluzki.org/zdjecia/01052013/suk9/ek2.jpg
http://bluzki.org/zdjecia/01052013/suk9/ek2.jpg
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
-
karinaaa488
Ze stylizacji na lato podoba mi się sporo ciuszków z SPAM 
Ostatnio zmieniony pn cze 24, 2013 8:16 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę wklejać zdjęcia
Powód: proszę wklejać zdjęcia
-
aleksandra85
Ja ogólnie lubię kupować w Zara, choć czasem za drogo 
-
karinaaa488
Link: SPAM
Wklejanie linków do jednej i tej samej aukcji Allegro uznaję za SPAM.
Jeżeli chcesz coś polecić to są od tego odpowiednie działy. Wystarczy pozostawić w nim link do sklepu, aukcji.
Jeżeli chcesz pokazać użytkowniczkom coś modnego to proszę o umieszczanie zdjęć.
Wklejanie linków do jednej i tej samej aukcji Allegro uznaję za SPAM.
Jeżeli chcesz coś polecić to są od tego odpowiednie działy. Wystarczy pozostawić w nim link do sklepu, aukcji.
Jeżeli chcesz pokazać użytkowniczkom coś modnego to proszę o umieszczanie zdjęć.
Ostatnio zmieniony wt lip 02, 2013 6:13 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę przestać spamować forum.
Powód: Proszę przestać spamować forum.
Karinaaa dzięki temu pokaże się obrazek 
W sumie w tym roku sukienki są szalenie modne i na pewno każda znajdzie fason i wzór dla siebie
W sumie w tym roku sukienki są szalenie modne i na pewno każda znajdzie fason i wzór dla siebie
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
justynkaaa185
osobiście robię zakupy w tym sklepie SPAM posiadają bogatą ofertę sukienek na lato i wizytowych . Polecam
Ostatnio zmieniony pn lip 08, 2013 3:34 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: mowa o stylizacji a nie linku do uzytkownika allegro
Powód: mowa o stylizacji a nie linku do uzytkownika allegro
-
Gumkadowlosow
- Miła Kobietka
boze ja w ogóle nie wiem co jest modne w tym sezonie
jestem strasznie skołowana przez pracę,. ale przeciez musze jakoś skompletowac garderobę na urlop... chyba postawię na wyprzedaże, mam nadzieję, że do soboty się nie skończą...
Ja nigdy nie podążam za modą
Wolę mieć swój własny styl, aniżeli chodziła w tym samym co praktycznie każda napotkana osoba.
ja bardzo lubie mohito i pretty girl . Reserved też jest w porządku
Co myślicie na temat takiej sukienki na te ciepłe dni ?

Sukienka posiada mój ulubiony kolor jest z kopertowym dekoltem i podkreśliła by mój biust. Poza tym ładnie podkreśla by moje atuty(mam zgrabną figurę). Krótki rękaw i przyjemny elastyczny materiał jest doskonały na takie upalne dni
Tylko nie wiem czy to jest odpowiednie do pracy jako sekretarka w ekskluzywnym biurze. Jak myślicie ?

Sukienka posiada mój ulubiony kolor jest z kopertowym dekoltem i podkreśliła by mój biust. Poza tym ładnie podkreśla by moje atuty(mam zgrabną figurę). Krótki rękaw i przyjemny elastyczny materiał jest doskonały na takie upalne dni
Ostatnio zmieniony pt lip 12, 2013 8:47 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: [img] nie boli
http://www.partybus.pl/wieczor-panieński
-
MowisziMasz_com_pl
- Miła Kobietka
Jeżeli mam być szczera to bardzo mi się podoba, wydaje się lekką sukienką w sam raz na lato. Poza tym jest też elegancka,więc sprawdzi się także jako wieczorowa kreacja. Gdzie można ją kupić?
Ten sezon to dla mnie przede wszystkim kombinezony, odkryłam je dopiero teraz i jestem nimi zachwycona!!! Cos w tym stylu dla mnie jest idealne

Ostatnio zmieniony pt lip 12, 2013 2:18 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawsze wybieram sukienki! Nie ważne czy z super sklepu czy z lumpeksu!
Piękny roll up! 
-
alicjajanas87
Moja inspiracja na wakacje to biało czarne sukienki. Kupiłam dwie w tym roku, jedną bardziej elegancką a drugą raczej na codzień.
Moją ulubioną stylizacją na lato okazuje się długa zwiewna spódnica. Wygląda naprawdę świetnie i jest bardzo wygodna.
W tym lecie postawiłam na tuniki. Zwiewne, cienkie, różnego fasonu i nie sposób się w nich ugotować. Do tego krótkie spodenki i jest dobrze.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Trampki, krótkie spodenki np. żółte, T-shirt, mała torebeczka na pasku 
Lampa uv do paznokci – bogata oferta akcesoriów kosmetycznych online