Czy podążacie za modą?
-
króliczek8982
Czy podążacie za modą?
Drogie koleżanki czy podążacie za modą nosicie to co jest modne w sezonie czy raczej ubieracie się w to co wam się podoba?
-
elizabeth
Re: Czy podążacie za modą?
Lubię być modnie ubrana, ale bez przesady - nie wszystko, co modne musi mi się podobać 
Ubieram się tak, żeby wyglądać dobrze - na mój gust, a nie tylko w to, co jest modne.
Ubieram się tak, żeby wyglądać dobrze - na mój gust, a nie tylko w to, co jest modne.
-
marta_wiga
Dokładnie. Z tego co modne trzeba wybrać to co nam się podoba i nam pasuje. Nie zawsze to co wygląda dobrze na modelkach będzie wyglądać dobrze na nas.
-
Bielizna-Anna
Ja lubie wyglądac modnie;) Ale nie kazdy trend mi sie podoba:) Lubie ubierac się w to co mi się podoba, czasem wcale nie jest modne, ale po prostu to lubie.
-
Justyna4
Ja za moda nie jestem
ale kupuje to co mi się podoba, co w oko wpadnie czasem:)
-
Bielizna-Anna
Szczerze mówiąc to moda wyznacza bardzo często to co nam się podoba,więc trudno stwierdzić ze jesteśmy poza nią. To co modne bardzo często jest ładne i na topie,wiec ja również staram się tak ubierać
-
fidoma
Staram się podążać za modą, to zrozumiałe, chcemy być ubrane modnie i na czasie. Ale wybieram to co mi pasuje i w czym się czuję dobrze. Często jest tak, że to co ładnie wygląda na innej osobie na mnie niestety już nie pasuje. Dobrze być świadomym tego co akurat w trawie piszczy, ale nie dajmy się zwariować! Bo to co dziś modne, jutro już nie jest. Ja stawiam na klasykę w dobrej jakości.
-
syka
Staram się śledzić na bieżąco nowinki modowe, ale często nie widzę siebie w niektórych trendach, więc raczej noszę to, co mi się po prostu spodoba. Ale jak mnie coś zainspiruje, to wtedy chętnie to kupuję. Najważniejsze, żeby w danych rzeczach samemu sobie się najbardziej podobać...
-
bluajsik
Moją inspiracją przeważnie są baczne obserwacje ludzi na ulicy
Lubię podpatrzeć kto i jak się ubiera potem testuje to na sobie. No i oczywiście sama również testuje różne kreacje 
-
Hania26
Moda inspiruje mnie, jednak absolutnie nie podążam za nią ślepo. Nie lubię mieć na sobie tego co wszyscy. W każdym sezonie wybieram sobie takie modowe smaczki, które najbardziej odpowiadają moim upodobaniom. Teraz zakupiłam sobie beżowy płaszczyk w H&M i śliczne ażurowe rajstopki Knittex http://www.knittex.pl/produkt,21,240.html 
-
gohusia
Ja też się staram podążać, ale chyba wynika to z tego że zazwyczaj panujące trendy są w moim tonie, guście
często zaglądam do butików, porównuje fasony, ceny. ale też zaglądam na strony www.Mam swoje ulubione marki, a ostatnio naszą firmę Big Star. Kolekcja jesienna Berlin mnie bardzo mile zaskoczyła, wiele rzeczy są " w moim typie".
np takie spodnie

np takie spodnie

-
ninka_niebieska
Spodnie są super, ale nie będą pasowały do każdej sylwetki, więc nie każdej dziewczynie będą się podobały. Jak dla mnie są troszke za bardzo obcisłe po całości.. zawsze jest problem z ich zakładaniem i zdejmowaniem... i podkreślam, ze wcale nie jestem gruba
Poprostu biorac prysznic po treningu mam problem z wciągnięciem spodni na tyłek bo skóra jest jeszcze wilgotna.. ale na weekend (gdy nie mam treningów) owszem.. chętnie bym takie założyła 
-
dione
nie ukrywam, że staram się śledzić co obecnie jest w modzie, ale jednak nie kupuję ciuchów jedynie dlatego, że są modne, ale muszą też pasować do sylwetki, no i oczywiście mi się podobać, niestety zawsze przeraża mnie cena ubrań z tych najnowszych trendów
-
anka12
Ja się staram ale idzie w takim szybkim tępie że czasami jest ciężko.
-
Kasia2
Moda jest inna dla nastolatek i inna dla kobiet dojrzałych, każda z nich ma swój urok i swoje prawa, czy podążam za modą?
Nie
Staram się kreować własną
Dlatego szukam czegoś co będzie pasowało do mnie a nie ja do czegoś
Oczywiście jeśli chodzi o modę
Nie
Staram się kreować własną
Dlatego szukam czegoś co będzie pasowało do mnie a nie ja do czegoś
Oczywiście jeśli chodzi o modę
-
ela1980
Jakbym miała podążać za modą to nie starczyłoby mi wypłaty 
Także u mnie jestem zawsze z tym do tyłu...
Także u mnie jestem zawsze z tym do tyłu...
-
gohusia
Napewno moda jest ściśle związana z wydatkami... ale takie sklepy, gdzie można ubrać się mega modnie a do tego nie wyda się fortuny 
-
pompadour.
Nie mam jakiegoś parcia na modę, nie podążam za nią ślepo, aczkolwiek lubię do zwykłego stroju dodać jakiś modny element.
-
Olka
Mam swój styl który nie zawsze idzie w parze z modą ale teraz jest taka różnorodność że nie trudno wybrać w sklepach coś w czym będziemy się czuć dobrze a przy okazji modnie 
-
Cara
Nie. Gdybym miała zawsze stosować się modą, to wydawałabym fortune na garderobę. Oczywiście jeżeli coś mi się podoba, to kupuje - ale nie musi być modne 
-
runia
Ja troche rzeczy kupiłam tu: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7369080
Czy podażam za modą chyba raczej nie. Wybieram zawsze to co mi sie podoba
Czy podażam za modą chyba raczej nie. Wybieram zawsze to co mi sie podoba