Komplet dresowy

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
dominika10
Extra Kobietka

Komplet dresowy

Post autor: dominika10 »

Cześć, chciałabym kupić ładny komplet dresowy. Znalazłam taką stronę: https://goodlookin.pl/pol_m_Kobieta_Kom ... e-179.html. Macie o niej jakieś opinie?
CosmosModa123
Jestem tu nowa :)

Re: Komplet dresowy

Post autor: CosmosModa123 »

Ja kupiłam sobie dresy na tej stronie:
https://cosmosmoda.pl/286-dresy-sportowe
Jestem bardzo zadowolona wygodne i cieplutkie takie jak lubię :) Polecam :)
Nataczka
Miła Kobietka

Post autor: Nataczka »

Witajcie, jeśli chodzi o dresy damskie to mam swój ulubiony sklep, w tej kategorii mają na prawdę duży wybór, znajdziecie tam zarówno eleganckie dresy welurowe jak również dresy dla kobiet oversize ja od jakiegoś czasu tam kupuję i na prawdę polecam glamsy.pl
marta
Miła Kobietka

Post autor: marta »

Polecam Ci komplet dresowy z czerwonego weluru, który można kupić na stronie sklepu Cross Jeans. Jest niezwykle przyjemny w dotyku. Materiał jest rozciągliwy a jednocześnie elastyczny. Ładnie układa się na ciele. Dodatkowo w pasie spodnie mają wszytą elastyczną gumkę ze świecącą nitką. Super wygląda w całości ale równie dobrze spodnie i bluza wyglądają w połączeniu z innymi stylizacjami.
Kaśka99
Miła Kobietka

Post autor: Kaśka99 »

Kupiłam sobie świetny dres bawełniany w kolorze khaki

jest wygodny i bardzo dobrze się nosi
superfoods
Miła Kobietka

Post autor: superfoods »

Polecam wysokiej jakości odzież sportową marki Moovewear
cisa

Post autor: cisa »

Szukasz ładnego kompletu dresowego? Sprawdź Hibou :) Ja mam od nich kilka dresów i są cudowne. Wygodne, miękkie w dotyku i do tego jeszcze bawełna. U mnie mają jeszcze dodatkowego plusa za to że to jest polska marka.
AKrol
Miła Kobietka

Post autor: AKrol »

Fajne dresy meskie kupicie na Ombre.pl. Kupiłam męzowi na urodziny i byłam zaskoczona dobrą jakością za w sumie nieduzą cenę.
Awatar użytkownika
Lucja67

Post autor: Lucja67 »

Ostatnio upolowalam fajny komplet dresowy od RL w sklepie luxusowi.pl i kurcze, nie dosc, ze super wyglada, to jest mega wygodny.
ODPOWIEDZ