jak wyglądać, ubrać się na wesele aby się wyróżnić?

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
batner

jak wyglądać, ubrać się na wesele aby się wyróżnić?

Post autor: batner »

Witam za 2 tygodnie mam wesele a zupełnie nie wiem w co się ubrać jak zrobić sobie włosy,paznokcie,buty, dobrać dodatki itd.. chciałabym zwrócić uwagę wszystkich a zwłaszcza mojego chłopaka na siebie z góry dziękuje za wszystkie rady:)
metka

Re: jak wyglądać, ubrać się na wesele aby się wyróżnić?

Post autor: metka »

Ubierz się w sukienke z przeźroczystego materiału z dużym dekoltem. Bielizna do wyboru najlepiej stringi. ;)
Adell

Post autor: Adell »

Ja bym poszła w drugą stronę, na wesele każdy ubiera się wyzywająco a Ty coby się wyróżnić załóż prostą czarną (ew. inny kolor), krótką sukienkę, za to jakąś sporą biżuterię, pokaż też szyję czyli zwiąż włosy :)
Olka

Post autor: Olka »

Myślę ze bardziej się wyróżnisz jak ubierzesz się naprawdę elegancko, w jakąś piękną zwiewną suknię, podkreślająca walory figury, delikatną biżuterią i elegancką kobiecą fryzurą

Byłam niedawno na zakupach w Blue City jest tam kilka salonów z pięknymi wyjściowymi sukniami, warto się przejechać i poszukać inspiracji, przymierzać kilka fasonów i kupić coś naprawdę oryginalnego i eleganckiego
Japaneczka

Post autor: Japaneczka »

Dobry temat :) Na wesele idę 8 października i już myślę nad sukienką. Mam taką fajną małą czarną z H&M z wyprzedaży za 50zł ale 'wystąpię' w niej na chrzcinach i znając siebie na wesele chciałabym iść w czymś innym, nowym. Stawiałabym na elegancję. Sukienka dopasowana, na pewno przed kolano, raczej prosta, bez ozdóbek. Wolałabym jasny kolor ale nie wiem dokładnie jaki, może coś doradzicie. Ciemne włosy, ciemne oczy i mam nadzieję, że się opalę do tego czasu.
magdaskrzynecka

Post autor: magdaskrzynecka »

tez podzielam zdanie , ze lepiej sie ubrac troche skromniej, elegancko ale ze smakiem
wiekszosc kobiet przychodzi na wesela ubrane zaaa bardzo kolorowo , obwieszone zlotem,dodatkami ,srebrem

moze jakas sukienienka pudrowo różowa, delikatna ,wlosy spiete deliaktnie (a nie obrzydliwe koki weselne ktore ma co druga ciocia)
Big-Brands.pl

Post autor: Big-Brands.pl »

Nie oszukujmy się: Panny Młodej i tak nie przebijesz:) Ale można wyglądać równie elegancko,wystarczy wybrać odpowiednia sukienkę oraz dobre dodatki do niej w postaci butów,torebki oraz biżuterii.
Bielizna-Anna

Post autor: Bielizna-Anna »

Aby się wyróżnić warto postawić jest na ekstrawaganckie dodatki. Nietypowe buty bądź torebkę. Dobrym pomysłem jest także oryginalna fryzura, która przyciągnie uwagę gości, albo np. kapelusz:)
no.nie.wiem

Post autor: no.nie.wiem »

Sukienka z małym dekoltem (ładnie wyglada w łódkę) ale za to z odsłoniętymi całkowicie plecami, do tego stopnia, żeby materiał zaczął się dopiero na pupie.
Sukienka oczywiście ładnie dopasowana do figury, prawie obcisła, długa.

Kiedyś odważyłam się na taką z okazji wesela przyjaciół. Mojego faceta nakręciła na tyle, że musieliśmy zniknąc na jakąś godzinkę :lol: :diabel
Później kazał mi ją sciągnąc bo pijane dziadki zaczęły wsadzać mi łapy w majtki :lol:
Sukienkę Polecam
Sklep.Sambora_pl

Post autor: Sklep.Sambora_pl »

Myślę, że dobrym pomysłem na to żeby sie wyróżnić jest wybór biżuterii. Czasami takie małe dodatki sparawiają, że zwracamy na siebie uwagę.
blondyneczka92

Post autor: blondyneczka92 »

ktoś napisał że nie przebijesz panny młodej.. ahahaha! ale bzdura! Ja przebiłam mimo ze bylam skromnie ubrana! wszystko zalezy od tego jaka masz urode i czy bedziesz nia zwracala uwage! a nie ubiorem! :)
no.nie.wiem

Post autor: no.nie.wiem »

blondyneczka92 pisze:ktoś napisał że nie przebijesz panny młodej.. ahahaha! ale bzdura! Ja przebiłam mimo ze bylam skromnie ubrana! wszystko zalezy od tego jaka masz urode i czy bedziesz nia zwracala uwage! a nie ubiorem! :)
Co oznacza, że przebiłaś pannę mlodą? :)
dzo

Post autor: dzo »

tiaaaa z pewnością :lol: :lol: :lol:

chyba Ci się tylko tak wydawało :lol:
Awatar użytkownika
nightlife
Miła Kobietka

Post autor: nightlife »

blondyneczka92 pisze:ktoś napisał że nie przebijesz panny młodej.. ahahaha! ale bzdura! Ja przebiłam mimo ze bylam skromnie ubrana! wszystko zalezy od tego jaka masz urode i czy bedziesz nia zwracala uwage! a nie ubiorem! :)
chciałabym zobaczyć tą Twoją kreacje :D
Obrazek
Mężczyźni wolą kobiety ładne niż mądre, ponieważ łatwiej im przychodzi patrzenie niż myślenie.
enedue
Jestem tu nowa :)

Post autor: enedue »

W doborze dodatków może być tą przysłowiową kropką nad i. Ja bym jednak zaczęła od wyboru fajnego koloru sukienki - postawa na dobry mocny kolor albo na pastele. zależy od Twojej karnacji, koloru włosów. może miętka, ja się ostatnio właśnie pastelami zauroczylam, wyczaiłam takie ładne sukienki w echo. sprawdź może tam. myślę, że się wyróżnisz, bo nikt takiej nie będzie miał :)
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Post autor: mycha25 »

Ale pastele to hit sezonu więc podejrzewam że dużo będzie takich kreacji :)
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Jola123

Post autor: Jola123 »

Może taka sukienka ?

Obrazek
.........

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
reffina

Post autor: reffina »

Czarna chyba odpada na wesele...
igielka86

Post autor: igielka86 »

batner pisze:Witam za 2 tygodnie mam wesele a zupełnie nie wiem w co się ubrać jak zrobić sobie włosy,paznokcie,buty, dobrać dodatki itd.. chciałabym zwrócić uwagę wszystkich a zwłaszcza mojego chłopaka na siebie z góry dziękuje za wszystkie rady:)
.............. takie buciki widziałam na szafie, dziewczyna sprzedawała
a sukienka nie identyczna ale takiego kroju była na allegro
i nawet nie taka droga.
...........

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować

jak chcesz pokazać zdjęcie to wklejaj je bezpośrednio a nie rzucaj linkami
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Post autor: mycha25 »

TA sukienka to faktycznie zbyt smutna na wesele i jakaś taka babciowata.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Arowana14

Post autor: Arowana14 »

Ubierz taką sukienkę: ........ Gwarantuję,że wszyscy od Ciebie wzroku nie oderwą :D A faceci to już w ogóle. A poważnie mówiąc, to kiecka fajna, ale na plażę :D

Treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
Kuba hugo

Post autor: Kuba hugo »

Wyróżnianie się na weselu jes w złym guście w końcu to święto młodej pary i nikt nie powinien ich przyćmić. :)
Awatar użytkownika
Astra
Super Gaduła

Post autor: Astra »

Ale tu nie chodzi o to , by kogos przycmiewac super strojem. :o
Tu chodzi o to by nasz stroj byl niebanalny i wyjatkowy . :)
WszystkozAmeryki_com
Extra Kobietka

Post autor: WszystkozAmeryki_com »

Potwierdzam,że niebanalny i wyjątkowy może być strój panny młodej,a pozostała część gości musi się po prostu dopasować,na pewno podpadają czarne i ponure kreacje,kiedy dokładnie jest to wesele? Jeżeli latem to postaw na lekkie kolory jak zieleń,błękit czy nawet czerwień.
www.WszystkozAmeryki.com
Kuba hugo

Post autor: Kuba hugo »

Myślę, że czerń jest jak najbardziej ok :) to nie kwestia koloru a raczej kroju sukienki ;)
ODPOWIEDZ