studia Kraków

Dział dla uczących się dziewczyn, jakie studia wybrać? Szkolenia, warto?
ODPOWIEDZ
pacioszek
Jestem tu nowa :)

studia Kraków

Post autor: pacioszek »

Hej dziewczyny. mam sprawę. wiem ze moze nie na miejscu ale juz nie wiem gdzie mam szukac. strona UJ w krakowie jest chwilowo niedostepna a studiuje w tarnowie na pierwszym roku, teraz znalazłam prace, bardzo fajna, w biurze przy komputerze, pracuje z fajnymi ludzmi i dojezdzam tylko 4kilometry. szef ostatnio ze mną rozmawiał i powiedział ze chce mi dac umowe ale nie wie czy wracam na studia, czy bd pracowac i srudiowac zaocznie. mam sie zastanowic i dac mu znac. tyle tylko ze w tarnowie nie ma niestacjonarnych studiów ochrony srodowiska... szukam w krakowie ale nigdzie nie moge sie dowiedziec ile sie płaci za semestr na UJ albo gdziekolwiek, nawet Rzeszów mnie interesuje. czy ktoś z was orientuje się w tym cenach? prosze o odpowiedz
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: studia Kraków

Post autor: Hadassa »

ceny są różne, we wrocku powiedzmy w okolicach 3 tyś
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
karmazynn
Miła Kobietka

Re: studia Kraków

Post autor: karmazynn »

Wiesz, teraz wszystkie praktycznie uczelnie wyższe oferują podobne opłaty za studia niestacjonarne. W Krakowie trzeba liczyć, że będzie to około 2 000 zł za semestr. Ale popytaj może na forum PWSZ w Tarnowie, tam ktoś powinien Ci udzielić fachowej odpowiedzi wraz z konkretnymi cenami.
ODPOWIEDZ