Stosujecie antykoncepcje?

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
ellena
Fajna Kobietka

Stosujecie antykoncepcje?

Post autor: ellena »

Jak antykoncepcja sie u was najbardziej sprawdza?
Xenalia
Miła Kobietka

Re: Stosujecie antykoncepcje?

Post autor: Xenalia »

Ja od dłuższego czasu biorę belare, te pigułki bardzo mi odpowiadają, pomogły mi tez na dokuczliwy pms. Teraz nie mam juz takich okropnych bóli przedmiesiączkowych
ellena
Fajna Kobietka

I jak sie po niej czujesz dobrze? Jak libido?
Xenalia
Miła Kobietka

Dobrze, poczatkowo póki organizm sie nie przyzwyczaił to troche bolała mnie głowa, ale juz po miesiącu wszystko było ok. Libido mi nie spada, ani nic mi nie dokucza. Czasem kobiety nie wszystko powiedzą lekarzowi i potem jest tak, ze lekarz nie dobierze im odpowiedniej antykoncepcji.
ellena
Fajna Kobietka

No ale lekaz tez nie zawsze umie odpowiednio dobrac, no tak prawda...
Xenalia
Miła Kobietka

Wiesz co jeśli lekarzowi powiesz wszystko co i jak, to z pewnością będzie miał większe rozeznanie w temacie jaka antykoncepcja będzie dla Ciebie najbardziej odpowiednia, warto sobie przeczytać https://antykoncepcjanamiare.pl/jak-roz ... koncepcji/ I dobrze się przygotowac do takiej wizyty :)
puderniczka
Fajna Kobietka

Post autor: puderniczka »

Ja mam teraz tabletki drovelis. Obawiałam się takiej formy bo wiele słyszałam o skutkach ubocznych... ale na szczęście u mnie nic a nic się nie dzieje. Nie tyje, dobrze się czuje, apetyt nie większy, piersi nawet nie bolą. I krwawienia zawsze na czas dostaję.
ODPOWIEDZ