Czy to może być ciąża, implantacja? Kiedy test?

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
Zablokowany
arial11
Jestem tu nowa :)

Czy to może być ciąża, implantacja? Kiedy test?

Post autor: arial11 »

Hej :)
ostatnio współżyłam z chłopakiem 9 marca, a od 3 dni odczuwam pobolewanie brzucha, bolące sutki i mam brązowe plamienia. Wspomnę jeszcze, że miesiączki mam nieregularne, więc nie mogę się tym sugerować. Czy to mogą być objawy ciąży? i kiedy najlepiej robić test?
menia

Re: Czy to może być ciąża, implantacja? Kiedy test?

Post autor: menia »

Może i nie może, pewnie jeszcze się dodatkowo nakręcasz. Test można wykonać jakieś 10 dni po stosunku, ale doskonale rozumiem, że można być niecierpliwą. Sama pewnego razu sprawdzałam LINK żeby jeszcze tego wieczora i następnego ranka sprawdzać, czy to już :D Ale nie warto się spieszyć.
potworix

Post autor: potworix »

Test jest pewny tylko wtedy kiedy zrobisz go w dzien planowanej miesiaczki :) wczesniej moze byc falszywy wynik :) Także trzeba być cierpliwym.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

W dziale seks i antykoncepcja i tam jeden z pierwszych tematów jest właśnie od takich pytań..
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Zablokowany