ostatnio współżyłam z chłopakiem 9 marca, a od 3 dni odczuwam pobolewanie brzucha, bolące sutki i mam brązowe plamienia. Wspomnę jeszcze, że miesiączki mam nieregularne, więc nie mogę się tym sugerować. Czy to mogą być objawy ciąży? i kiedy najlepiej robić test?
Czy to może być ciąża, implantacja? Kiedy test?
Czy to może być ciąża, implantacja? Kiedy test?
Hej
ostatnio współżyłam z chłopakiem 9 marca, a od 3 dni odczuwam pobolewanie brzucha, bolące sutki i mam brązowe plamienia. Wspomnę jeszcze, że miesiączki mam nieregularne, więc nie mogę się tym sugerować. Czy to mogą być objawy ciąży? i kiedy najlepiej robić test?
Re: Czy to może być ciąża, implantacja? Kiedy test?
Może i nie może, pewnie jeszcze się dodatkowo nakręcasz. Test można wykonać jakieś 10 dni po stosunku, ale doskonale rozumiem, że można być niecierpliwą. Sama pewnego razu sprawdzałam LINK żeby jeszcze tego wieczora i następnego ranka sprawdzać, czy to już
Ale nie warto się spieszyć.
Test jest pewny tylko wtedy kiedy zrobisz go w dzien planowanej miesiaczki
wczesniej moze byc falszywy wynik
Także trzeba być cierpliwym.
W dziale seks i antykoncepcja i tam jeden z pierwszych tematów jest właśnie od takich pytań..
.. bo w oczach tkwi siła duszy...