starszy facet

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
tictac94
Jestem tu nowa :)

starszy facet

Post autor: tictac94 »

hej
Ostatnio zmieniony sob cze 01, 2013 8:50 pm przez tictac94, łącznie zmieniany 1 raz.
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Re: starszy facet

Post autor: mycha25 »

Boże dziewczyno,weź Ty się porządnie zastanów nad tym co robisz!Wpieprzasz się komuś w związek bo ci się nudzi i chce ci się bzykać?Rób jak uważasz ale jak z nim wpadniesz to kopnie cię w dupę i tyle będziesz go widziała.Z resztą i tak to pewnie zrobi jak mu się znudzisz.Znajdź sobie kogoś w twoim wieku i zacznij myśleć poważniej.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
nina19

Post autor: nina19 »

Jeżeli szukasz dobrego seksu, to radzę byś znalazła sobie równie wolnego faceta, który ma podobne zainteresowanie.
Uwierz nic dobrego z tego nie wyjdzie. Nie pakuj się w czyiś związek, przecież chyba nie chcesz rozwalić ich małżeństwa?
Patrząc na jego postawę, to ten ich związek raczej długo nie potrwa, ale chyba nie chcesz się do tego przyczynić?
Przecież napisałaś, że nie chcesz zranić jego żony, więc nie rań. Jest tyle facetów na tym świecie, którzy również pragną takich przygód, a Ty wybrałaś właśnie tego.
Sama przecież też byś nie chciała by twój partner, ( którego w niedługim czasie możesz mieć )
Cię zdradzał.
Całe szczęście, że go nie kochasz, bo wtedy byłoby trudniej zakończyć tą znajomość. Póki co masz jeszcze szansę.
Zastanów się nad tym porządnie i zrób jak chcesz.
Awatar użytkownika
mamajulci
Fajna Kobietka

Post autor: mamajulci »

Ja myslę że facet szuka poprostu bzykania choc wiele ryzykuje zapraszajać młódkę do siebie do domu. Widocznie nie zalezy mu na małżenstwie. Jednak sie zastanów...on sobie pobzyka i zapomni. Piszesz ze takze szukasz tylko dobrej zabawy, ale kobiety potrafia sie takze zaanagazowac uczuciowo i mozesz wtedy cierpiec. Poza tym mycha ma racje. JEst wielu wolnych fajnych facetow nie ma co pchac sie buciorami w czyjes zycie. Chyba ze facet jest w separacj i mysli o rozwodzie.
tictac94

też myślę że źle robi ta lala
Ostatnio zmieniony sob cze 01, 2013 8:51 pm przez tictac94, łącznie zmieniany 1 raz.
nina19

Haha kocha ją?
Nie no bez przesady. Czyli teraz to tak wygląda miłość? To ja chyba panną zostanę...

A jeżeli ty wiesz czego chcesz, to rób jak uważasz. Żebyś potem nie żałowała i nie miała problemów.
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Nie rozumiem po co si w takim razie pytasz czy masz się z nim spotykać czy nie skoro i tak już zdecydowałaś.Skoro odpowiada ci coś takiego to to rób.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
tictac94

kocham kiełbaski
Ostatnio zmieniony sob cze 01, 2013 8:54 pm przez tictac94, łącznie zmieniany 1 raz.
nina19

Czy warto rozwalać małżeństwo tylko dlatego, że Ci jest dobrze w łóżku?
tictac94

wiem że nie wiem
Ostatnio zmieniony sob cze 01, 2013 8:52 pm przez tictac94, łącznie zmieniany 1 raz.
nina19

Czyli odpowiedź sama się nasunęła.
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Masjaa »

Gdyby mi facet pojechał z takim zachowaniem jak wkładanie rączki między nogi to dostałby w pysk i zgłosiłabym to gdzie trzeba.... pewnie nie Ty pierwsza i nie ostatnia , musi mieć więcej chętnych napalonych dziewczątek skoro ryzykuje takie manewry... niezła szkoła jazdy swoją drogą hahah. Twoje życie Twój wybór ale lepiej nie pakuj się w takie układy.
tictac94

mam kutasa ;p
Ostatnio zmieniony sob cze 01, 2013 8:53 pm przez tictac94, łącznie zmieniany 1 raz.
nina19

No nie ma nic w tym złego, ale sam fakt, że tak zrobił chyba dobrze o nim nie świadczy?
Mi by sie to wydało conajmniej podejrzane i nie zbliżyłabym sie do takiego typa.
Zboczeniec albo seksoholik.
mycha25
Gadatliwa Kobietka

tictac94 pisze:
Masjaa pisze:Gdyby mi facet pojechał z takim zachowaniem jak wkładanie rączki między nogi to dostałby w pysk i zgłosiłabym to gdzie trzeba..
ja normalnie też ale już trochę z nim jeżdże na eLce i samochodem i motorem
wiedział że mi się spodobał to sobie pozwolił. Coś w tym złego że nic nie powiedziałam ?
wtedy jeszcze nie wiedziałam że ma żone.
Czy jest coś złego że nic mu nie powiedziałaś kiedy Ci pchał łapę do majtek?Jeju Ty masz 18 lat czy 8?To że nic nie powiedziałaś udowodniło mu że z Tobą pójdzie mu łatwo i że być może Ty łatwa jesteś,nie obrażając Ciebie.Facet to jakiś zwykły cham i zbok.Trzymałby się lepiej swojej żony a nie uganiał za małolatami.Ciekawe ile miał przed Tobą takich młodych i naiwnych.Dziwi mnie tylko Twoja postawa w tym temacie.
tictac94

laczki
Ostatnio zmieniony sob cze 01, 2013 8:53 pm przez tictac94, łącznie zmieniany 1 raz.
mycha25
Gadatliwa Kobietka

To już w takim razie jest kwestia Twojego sumienia.Skoro chcesz być kochanką żonatego faceta to Twoja sprawa.Wiesz że ma żonę i że możesz ją tym skrzywdzić.
Awatar użytkownika
Lidka
Miła Kobietka

Post autor: Lidka »

tictac94 pisze:Ale czemu tak sądzicie ja jestem sama nie chce się wiązać a dobry sex nie zaszkodzi.
mi chodziło o jego żonę a nie o niego .
Dziewczyno, czy Ty masz w ogóle w życiu jakieś zasady? Czy wszystko tłumaczysz sobie przed sobą w ten sposób?
nina19

mycha25 pisze:
tictac94 pisze:
Masjaa pisze:Gdyby mi facet pojechał z takim zachowaniem jak wkładanie rączki między nogi to dostałby w pysk i zgłosiłabym to gdzie trzeba..
ja normalnie też ale już trochę z nim jeżdże na eLce i samochodem i motorem
wiedział że mi się spodobał to sobie pozwolił. Coś w tym złego że nic nie powiedziałam ?
wtedy jeszcze nie wiedziałam że ma żone.
Czy jest coś złego że nic mu nie powiedziałaś kiedy Ci pchał łapę do majtek?Jeju Ty masz 18 lat czy 8?To że nic nie powiedziałaś udowodniło mu że z Tobą pójdzie mu łatwo i że być może Ty łatwa jesteś,nie obrażając Ciebie.Facet to jakiś zwykły cham i zbok.Trzymałby się lepiej swojej żony a nie uganiał za małolatami.Ciekawe ile miał przed Tobą takich młodych i naiwnych.Dziwi mnie tylko Twoja postawa w tym temacie.
Gdyby ona tego nie chciała i nie zareagowała, to było by to coś złego, no ale skoro nie miała nic przeciwko, to po co miała dzwonić np. na policję.
Ja nie jestem za czymś takim, ale wszystko jest dla ludzi i jak ona chce brnąć w to ( za przeproszeniem ) gówno, to niech brnie.
Awatar użytkownika
lokowka
Fajna Kobietka

Post autor: lokowka »

tictac94 pisze:wiem ze źle robię i mam wyrzuty sumienia bo ma żone. :cry:
ale nigdy nie było mi tak dobrze w łużku.
już sama nie wiem co robić, było by prościej gdyby był sam ale nie jest :(
1. Zamiast zaglądać mu w rozporek, najpierw zajrzyj do słownika ortograficznego.
2. Nie interesuje Cię ile takich naiwnych osiemnastek było przed Tobą?
3.Pewnie zdasz kurs celująco!
4. Nie zazdroszcze takiego kochającego męża. Może jeszcze tłumaczy, że ma w sobie tyle miłości, że musi obdarować nią wszystkie swoje kursantki?
5. Pakowanie się w coś takiego nie świadczy o Tobie najlepiej, zwłaszcza teraz, kiedy już wiesz, że jest żonaty.
Asia93

Post autor: Asia93 »

Moj facet jest starszy o 7 lat...Muszę wam powiedzieć , że różnica wieku do 10 lat nie ma żadnego znaczenia...:) Bardzo dobrze się rozumiemy,. Na początku związu bardzo to przeżywałam..co będzie a jak znajdzie sobie kogoś w swoim wieku a ja taka małoata:(( bałam się bo łączyła nas odległość czasmi 100 albo ok 220 km. Widywaliśmy się z 3 razy w miesiącu :(( to było okropne. Ja zastanawiałam się co on w tym czasie robi.....:((

Ostatnio zaproponował mi pewien wyjazd na kurs salsy i wizażu jako prezent na nasza drugą rocznice...:)) Czy był ktoś z was na czymś takim?Mam tam jechać sama niby ma być fajna integracja z innymi dziewczynami.. okolice warszawy wiem, że to organizuje biutro podróży...jak jest ktoś z was chętny dajcie znać...:D będziemy się mogły spotkać pogadać na żywo a nie tylko na forum!:))
Awatar użytkownika
lokowka
Fajna Kobietka

Post autor: lokowka »

Asia93 pisze:Moj facet jest starszy o 7 lat...Muszę wam powiedzieć , że różnica wieku do 10 lat nie ma żadnego znaczenia...:) Bardzo dobrze się rozumiemy,. Na początku związu bardzo to przeżywałam..co będzie a jak znajdzie sobie kogoś w swoim wieku a ja taka małoata:(( bałam się bo łączyła nas odległość czasmi 100 albo ok 220 km. Widywaliśmy się z 3 razy w miesiącu :(( to było okropne. Ja zastanawiałam się co on w tym czasie robi.....:((

Ostatnio zaproponował mi pewien wyjazd na kurs salsy i wizażu jako prezent na nasza drugą rocznice...:)) Czy był ktoś z was na czymś takim?Mam tam jechać sama niby ma być fajna integracja z innymi dziewczynami.. okolice warszawy wiem, że to organizuje biutro podróży...jak jest ktoś z was chętny dajcie znać...:D będziemy się mogły spotkać pogadać na żywo a nie tylko na forum!:))
Odnoszę wrażenie, że w ogóle nie przeczytałaś o czym jest ten temat :D
tictac94

kocham was laleczki
RoXaN
Ostatnio zmieniony sob cze 01, 2013 8:55 pm przez tictac94, łącznie zmieniany 2 razy.
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

Jestes mloda , a jemu tez raczej na sexie zalezy . Ale pakowanie sie w małzenstwo to nieuczciwe Sama masz wybor i ty decydujesz sama o swoim zyciu . Tak jak kolezanka powiedziala ze zakazany owoc lepiej smakuje . Wiesz jak twoj były partner bedzie miał 45+ to tez w sprawach moze dojsc do perfeksji . Nie przyrownuje sie partnerow jeden do drugiego . Bo Ty bys tez niechciala aby Cie przyrownywano do byłych czy obecnych kazdy jest sam w swym rodzaju niema drugiej takiej samej osoby
ODPOWIEDZ