Czy te prezerwatywy będą bezpieczne?

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
karmazynn
Miła Kobietka

Czy te prezerwatywy będą bezpieczne?

Post autor: karmazynn »

Witam
Czy może któraś z Was Panie korzystała (chociaż korzysta raczej facet :P) z tych prezerwatyw: SPAM

Tzn czy w tej cenie opłaca się je zakupić, bo jest dość promocyjna... jak sądzicie? Czy mogą być mniej trwalsze od Durexa?
Ostatnio zmieniony czw mar 27, 2014 10:25 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Awatar użytkownika
Paolcia
Gadatliwa Kobietka

Re: Czy te prezerwatywy będą bezpieczne?

Post autor: Paolcia »

Naljepsze doznania bez :P
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Post autor: redorange666 »

ale nie zawsze mona bez...
Polecam Unimil Skin... znacznie lepiej niż z innymi tradycyjnymi gumami.
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

Właśnie reklamowali te Unimil Skin w TV. Czym one się różnią od durexów?
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Awatar użytkownika
Theila
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Theila »

Nieznosze gumek i stanowczo wolę być na tabletkach. Szczegolnie mając jednego partnera gumki jak dla mnie staja się kompletnie bezsensowne. Przy jakiś spotkaniach z róznymi partnerami nawet przy tabletkach warto się zabezpieczyć.
wrozka-bajuszka
Miła Kobietka

Post autor: wrozka-bajuszka »

my używamy od 3 lat unimil skin. Głównie z mojego powodu - jestem uczulona na lateks i przy stosowaniu zwykłych gumek od razu czułam pieczenie, ból, swędzenie, okropne uczucia!
Od tych 3 lat nie mam już z nim problemu, choć fakt - jak zażywałam tabletki to byłam w stanie czasem bez problemu dojść w czasie seksu, a teraz nie..
jednak od najbliższej miesiączki będę zażywała tabletki bo oboje mamy po takim czasie ochotę na seks bez zmartwień o to czy mamy gumki czy nie, czy gumka przez przypadek nie pęknie, czy w ogóle członek mojego faceta prawidłowo zareaguje na gumkę. Zwłaszcza że za rok będziemy małżeństwem :)
ODPOWIEDZ