SlimitinAqua

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
nightlife
Miła Kobietka

SlimitinAqua

Post autor: nightlife »

Dziewczyny, miała lub ma któraś ten preparat ? Działa ? Zadowolone jesteście z rezultatów ? Ile schudłyście ? :D
Obrazek
Mężczyźni wolą kobiety ładne niż mądre, ponieważ łatwiej im przychodzi patrzenie niż myślenie.
kaole05
Jestem tu nowa :)

Re: SlimitinAqua

Post autor: kaole05 »

A ja jestem ciekawa Waszych opinii na temat Edixalu - ostatnio dużo słychać o tym produkcie w mediach. Według zapowiedzi producenta ten preparat jest przeznaczony dla osób chcących modelować swoją sylwetkę zwłaszcza w problematycznych częściach ciała - idealny dla kobiet ;) Ponadto spala tkankę tłuszczową poprzez zawarte substancje termogeniczne. Koleżanka mi poleciła, co o tym sądzicie?
Awatar użytkownika
nightlife
Miła Kobietka

Post autor: nightlife »

wypiłam jedną butelkę SlimitinAqua ale smak ma okropny, więc jednak odpuściłam. Teraz pije AquaSlim, smakowo jest ok. Przez 2tygodnie picia tego i nie jedzenia słodyczy schudłam ok. 1kg:D a właśnie jak z tym preparatem wyżej? Ma któraś?
Obrazek
Mężczyźni wolą kobiety ładne niż mądre, ponieważ łatwiej im przychodzi patrzenie niż myślenie.
ence

Post autor: ence »

mi Slimitin Aqua smakuje, ale rzeczywiście dopiero 2-3 saszetki mi zasmakowała, tak jakbym musiała przyzwyczaić organizm do smaku :) zauważyłam, że mam mniejszy apetyt i szczególnie nie ciągnie mnie do słodyczy, poza tym nie czuję się taka wypompowana jak na innych dietach, kiedy nie brałam suplementów.
fiksi

Post autor: fiksi »

nightlife pisze:Dziewczyny, miała lub ma któraś ten preparat ? Działa ? Zadowolone jesteście z rezultatów ? Ile schudłyście ? :D
uzywalma, ale komplkesowo z cwiczeniami, dieta, ale pozwolil mi pozbyc sie apetytu na slodycze.
fiksi

nightlife pisze:wypiłam jedną butelkę SlimitinAqua ale smak ma okropny, więc jednak odpuściłam. Teraz pije AquaSlim, smakowo jest ok. Przez 2tygodnie picia tego i nie jedzenia słodyczy schudłam ok. 1kg:D a właśnie jak z tym preparatem wyżej? Ma któraś?
bardzo podobna nazwa, ale to sa dwa inne produkty?
fiksi

ence pisze:mi Slimitin Aqua smakuje, ale rzeczywiście dopiero 2-3 saszetki mi zasmakowała, tak jakbym musiała przyzwyczaić organizm do smaku :) zauważyłam, że mam mniejszy apetyt i szczególnie nie ciągnie mnie do słodyczy, poza tym nie czuję się taka wypompowana jak na innych dietach, kiedy nie brałam suplementów.
dla mnie ma w sumie prawie neutralny smak, ledwo slodkawy, nie przeszkadzal mi w ogole.
ence

fiksi pisze: bardzo podobna nazwa, ale to sa dwa inne produkty?
tak to coś innego, choć bardzo podobne :) ja wolę SlimitinAqua :)
fiksi

ence pisze:
fiksi pisze: bardzo podobna nazwa, ale to sa dwa inne produkty?
tak to coś innego, choć bardzo podobne :) ja wolę SlimitinAqua :)
jak go nawet nie znam, ale slimitin moge polecic :)
ence

a ile udało Ci się zrzucić fiksi?
fiksi

ja potrzebowalam schudnac tylko 3-4 kilogramy, ktore przytylam w zime, a wiec spokojnie mi sie udalo, efektu jojo poki co nie widac :)
fiksi

zdaje sobie sprawe, ze przy 10-15 kilogramach slimitin aqua moze pomoc tylko troche, ale przy mniejszej ilosci wagi do zrzucenia zdecydowanie polcema.
ence

przy ilości 10-15 kg, trzeba chyba udać się do dietetyka, żeby odchudzić się bezpiecznie, takimi "domowymi" sposobami można sobie zrobić tylko krzywdę :)
fiksi

masz racje ence, on tez odpowie na ewentualne pytania dotyczace takich wspomagaczy.
fiksi

ence, a Ty korzystalas kiedys z porad dietetyka?
ence

nie nie miałam takiej potrzeby, nigdy nie miałam aż tyle kilogramów do zrzucenia :)
fiksi

ale czasem dietetyk pozwala dobrac tez racjonalne posilki na codzien. tak naprawde kazdy powinien go choc raz odwiedzic.
Jinka
Fajna Kobietka

Post autor: Jinka »

Chyba nie bardzo wierzę w takie specyfiki, chyba, że dodamy do tego trochę sportu. Trzeba pić dużo wody, świetnie oczyszcza organizm no i wypełnia żołądek ;) Działa korzystnie na cały organizm.
fiksi

Jinka pisze:Chyba nie bardzo wierzę w takie specyfiki, chyba, że dodamy do tego trochę sportu. Trzeba pić dużo wody, świetnie oczyszcza organizm no i wypełnia żołądek ;) Działa korzystnie na cały organizm.
oczywiscie, ze takie specyfiki same cudow nie zdzialaja :)
ale pomagaja bo zielona herbata wlasnie oczyszcza organizm, ma w sobie tez chrom, a wiec uzupelnienie jego niedoborow pozwala nam walczyc z napadami glodu. slimitin aqua przyjmuje sie tez po rozppuszczeniu w duzej butelce wody,a wiec dzieki temu tez wiecej pijemy w ciagu dnia ;)
ence

na opakowaniu nawet pisze, że to wspomagacz odchudzania i trzeba ćwiczyć, to samo powiedzą Ci w aptece, kto tego nie robi i wierzy, że będzie działać, jest po prostu naiwny.
ODPOWIEDZ