kupno elektrycznej bieżni

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
lililidka
Jestem tu nowa :)

kupno elektrycznej bieżni

Post autor: lililidka »

Kochane! Potrzebuję Waszej pomocy ;) Poszukuje dla siebie i męża bieżni, stwierdziliśmy, że porwiemy się na elektryczną,a co :D I tutaj moje pytanie, na co powinnam zwracać uwagę? chodzi mi o wszelkie techniczne sprawy :)
Awatar użytkownika
Czarna
Gadatliwa Kobietka

Re: kupno elektrycznej bieżni

Post autor: Czarna »

Bardziej by się to nadawało do działu "sport-f56.html" class="auto-link" rel="dofollow">Fitness, ćwiczenia, sport", a jeszcze bardziej na tematycznym forum, na którym zapewne przesiaduje więcej znawców. Ja ze swojej strony nic nie doradzę, może tylko tyle, żeby sobie wyguglać jakieś artykuły, testy itp. oraz wypytać sprzedawcę w sklepie.
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
paulka

Post autor: paulka »

też jestem na etapie i kupna i od siebie moge poweidziec - powinnaś spojrzeć ogólnie na stabilność sprzętu i bardzo przydatne jest jak bieżnie można składać ;) nie ma wtedy problemu ze znalezieniem dla niej jakiegoś stałego miesjca, ale to tak typowo babskim okiem :D
1mpresja
Fajna Kobietka

Post autor: 1mpresja »

Lepiej nie kupuj w sieci, tylko sprawdź bezpośrednio w sklepie - i popytaj też sprzedawcę, może poleci jakiś konkretny model.
Karo44

Post autor: Karo44 »

Może zamiast bieżni karnet do klubu fitness? :)

Raz że przyzwoita bieżnia sporo kosztuje, dwa że mając sprzęt w domu często zapał do ćwiczeń po kilku tygodniach czy miesiącach mija. Oczywiście to indywidualna sprawa każdego z osobna, pisze tylko na przykładach które widziałam na własne oczy :)

Znajome mają bieżnie, jakieś inne maszyny które tylko nie bardzo ma kto na nich ćwiczyć :)
ulek7

Post autor: ulek7 »

U mnie bieżnia stoi i nikt jej nie używa... lepiej biegać normalnie na zewnątrz!
http://www.citycom.com.pl
misialka

Post autor: misialka »

Karo44 pisze:Może zamiast bieżni karnet do klubu fitness? :)

Raz że przyzwoita bieżnia sporo kosztuje, dwa że mając sprzęt w domu często zapał do ćwiczeń po kilku tygodniach czy miesiącach mija. Oczywiście to indywidualna sprawa każdego z osobna, pisze tylko na przykładach które widziałam na własne oczy :)

Znajome mają bieżnie, jakieś inne maszyny które tylko nie bardzo ma kto na nich ćwiczyć :)
Zgadzam się w 100%!
Sama mam taki sprzęt w domu (akurat nie bieżnie ale sprzet) i w domu za żadne skarby nie moge się zmobilizować, natomiast odkąd mam karnet na siłownie - chodzę przynajmniej 2-3 razy w tygodniu. Ćwiczenie z innymi motywuje :)
zosienka

Post autor: zosienka »

Dobra sprawa moim zdaniem
buty dla psa
Awatar użytkownika
marla_s
Miła Kobietka

Post autor: marla_s »

Ja bym odradzała kupowanie bieżni. Serwis jest niebagatelnie drogi. Lepiej zainwestować w karnet na siłownie
Ania_ABCfitness

Post autor: Ania_ABCfitness »

Nie zgodzę się;) W przypadku wielu popularnych marek sprzęty na gwarancji objęte są nieodpłatną obsługą serwisową.
Ostatnio zmieniony śr paź 21, 2015 10:00 pm przez BlackWolf, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Po raz kolejny reklama danej marki
Ekspert sklepu ABCfitness
http://www.abcfitness.pl/
Lagenko_pl
Fajna Kobietka

Post autor: Lagenko_pl »

Bieżnia to bardzo dobry pomysł,szczególnie zimą kiedy to możemy w dowolnym czasie i nieskrępowani sobie pobiegać. Pytanie jaki budżet posiadasz na jej zakup,bo to jest najbardziej istotne.
melani2

Post autor: melani2 »

Miałam bieżnie na początku było fajnie, ale po czasie mi się znudziła i jednak wolę pobiegać na zewnątrz. Tobie także proponuje pozostać przy bieganiu na powietrzu :)
Jaki Spalacz Tłuszczu otworzy mi drogę do świetnej figury/sylwetki?
ODPOWIEDZ