dieta dr Dąbrowskiej - ktoś się tak odchudza?

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
laelia
Gadatliwa Kobietka

dieta dr Dąbrowskiej - ktoś się tak odchudza?

Post autor: laelia »

Ja ją zaczęłam, w tydzień schudłam ponad 2 kg

Fajnie by było się wspierać :)
Obrazek
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Re: dieta dr Dąbrowskiej - ktoś się tak odchudza?

Post autor: BlackWolf »

Nie słyszałam o niej.
Na czym polega?
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Awatar użytkownika
JulitkaKorobejko
Jestem tu nowa :)

Post autor: JulitkaKorobejko »

2 kg w tydzien nie odbije sie dobrze na Tobie. Mogę Ciobiecac efekt jo-jo jak wrocisz albo pozwolisz sobie na oszukane posilki:) 0,5 kg tygodniowo jest idealnie
urządzenie na bezdech http://infoscan.pl/
Awatar użytkownika
Ewelina28
Jestem tu nowa :)

Post autor: Ewelina28 »

koleżanka była na tej diecie, je się tylko warzywa i owoce. Duzo schudła w krótkim czasie, ale jak znów zaczeła normalnie jeść to oczywiście i przytyla :) każda dieta to dla mnie ściema. Jesli człowiek się rusza i je rozsądnie (nie objada się, nie je samych fast foodów, włączy do diety warzywa, soki wyciskane z warzyw i owocow, ograniczny słodycze i tłuszcz) to szybko i zdrowo schudnie bez cudownych diet i suplementow. Najwazniejsze to sie ruszyć sprzed TV :) wiem co mówię, sama mialam problem z niekontrolowanym skokiem wagi. Siłownia i rower bardzo pomogły i znow z rozmiaru 44 przeszlam do 38/40.
ODPOWIEDZ