POTRZEBUJE DOBREGO DIETETYKA...

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Betka86
Jestem tu nowa :)

POTRZEBUJE DOBREGO DIETETYKA...

Post autor: Betka86 »

Witam was drogie panie.Potrzebuje pilnie waszej pomocy.Po ciazy przytylam 15 kg...jestem na maxa zmotywowana do zrzucenia zbednych kilogramow tylko nie mam pojecia gdzie moge sie udac.Ktorego dietetyka polecacie w Warszawie najlepiej w Srodmiesciu prosze o pomoc.Z gory dzieki ;)
bettti86
Extra Kobietka

Re: POTRZEBUJE DOBREGO DIETETYKA...

Post autor: bettti86 »

a może zostaniesz swoim własnym dietetykiem? ja obecnie jestem na diecie 1200 kalorii, jem wszystko to co lubię, ale właśnie nie mogę w ciągu dnia przekroczyć tych 1200 kal...nie jest nawet ciężko,a jesli czuję jakikolwiek głód to zaspokajam go woda...ogólnie to poza tym właśnie, ze jem mniej to właśnie jeszcze piję wodę mineralną...prawie 2 litry...wybrałam coś takiego, bo nie potrafiłabym zrezygnować z pewnych rzeczy tylko teraz np. zamiast zjeść cała pizzę...mogę pozwolić sobie na jeden kawałek ;)
Betka86

Post autor: Betka86 »

Niestety.Jestem w 100procentach zdecydowana na dietetyka.Czy ktos moze mi polecic jakiegos dobrego z Warszawy?
Lindsey90

Post autor: Lindsey90 »

Moja kuzynka z Warszawy chodzi do tego centrum dietetycznego i jest zadowolona z ich porad. Schudła już siedem kilogramów, a chce zrzucić jeszcze ze trzy. Nie mam powodów, żeby jej nie wierzyć :D Widziałyśmy się w ostatni weekend i widać, że zeszczuplała.
Krakowianka

Post autor: Krakowianka »

Ja polecam przejść na dietę niskokaloryczną.

Przed wakacjami miałam również do zgubienia parę kg, a dokładnie 10, bardzo pomógł mi preparat dieta light. Zastąpiłam nim swoje posiłki na 3 tygodnie, później śniadanie i kolacja dieta light obiad normalnie i dziś jakieś 3 mc po kuracji ważę dokładnie 13 kg mniej ! :)
Ostatnio zmieniony sob sie 10, 2013 7:04 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

W dziale Reklama, oferty można znaleźć przydatne ogłoszenia.
Wystarczy też użyć wyszukiwarki na forum.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Awatar użytkownika
conscious
Miła Kobietka

Post autor: conscious »

też poszukuję kogoś godnego polecenia z Warszawy, to już najwyższa pora by coś ze sobą zrobić
nowaja

Post autor: nowaja »

Polecam Naturamo. Mnie odchudzili już o 7 kilo.
Awatar użytkownika
jałowa
Fajna Kobietka

Post autor: jałowa »

Przede wszystkim dobrze, że bardzo świadomie podchodzisz do kwestii odchudzania i wiesz, że tylko indywidulanie ułożona dieta przez dietetyka pozwoli na sukcesywne zrzucanie kilogramów. Idąc na pierwszą wizytę powinien zrobić Ci wszelkie pomiary i od tego tak naprawdę rozpocząć wizytę, dobry dietetyk rozpisze cie dietę co do ilości i jakości jedzenia które powinnaś spożywać. A powiedz tak szczerze czy już kiedyś chodziłaś do dietetyka?
Awatar użytkownika
cleo
Miła Kobietka

Post autor: cleo »

Ja mogę polecić panią Annę Marię Bugaj. Ona przyjmuje w Pracowni Psychorozwoju przy Gocławskiej.
Poszłam do niej, gdy zdałam sobie sprawę, że sama nie dam rady. Owszem, liczenie kalorii się sprawdza, ale trzeba to robić z głową, a ja nie potrafiłam. A oprócz kalorii trzeba też brać pod uwagę składniki odżywcze i ich odpowiednie zbilansowanie, a to już nie jest takie proste. Pewnie można to zrobić samemu, ale dla mnie łatwiej było po prostu iść po gotowy jadłospis, niż zastanawiać się, czy to są węglowodany, a ile to ma białka, a czy to są tłuszcze nasycone czy nie? No i jeszcze inna sprawa, że jak się w domu gotuje to ciężko wyliczyć, ile która potrawa ma kalorii.
ODPOWIEDZ