POTRZEBUJE DOBREGO DIETETYKA...
POTRZEBUJE DOBREGO DIETETYKA...
Witam was drogie panie.Potrzebuje pilnie waszej pomocy.Po ciazy przytylam 15 kg...jestem na maxa zmotywowana do zrzucenia zbednych kilogramow tylko nie mam pojecia gdzie moge sie udac.Ktorego dietetyka polecacie w Warszawie najlepiej w Srodmiesciu prosze o pomoc.Z gory dzieki 
Re: POTRZEBUJE DOBREGO DIETETYKA...
a może zostaniesz swoim własnym dietetykiem? ja obecnie jestem na diecie 1200 kalorii, jem wszystko to co lubię, ale właśnie nie mogę w ciągu dnia przekroczyć tych 1200 kal...nie jest nawet ciężko,a jesli czuję jakikolwiek głód to zaspokajam go woda...ogólnie to poza tym właśnie, ze jem mniej to właśnie jeszcze piję wodę mineralną...prawie 2 litry...wybrałam coś takiego, bo nie potrafiłabym zrezygnować z pewnych rzeczy tylko teraz np. zamiast zjeść cała pizzę...mogę pozwolić sobie na jeden kawałek 
Niestety.Jestem w 100procentach zdecydowana na dietetyka.Czy ktos moze mi polecic jakiegos dobrego z Warszawy?
Moja kuzynka z Warszawy chodzi do tego centrum dietetycznego i jest zadowolona z ich porad. Schudła już siedem kilogramów, a chce zrzucić jeszcze ze trzy. Nie mam powodów, żeby jej nie wierzyć
Widziałyśmy się w ostatni weekend i widać, że zeszczuplała.
-
Krakowianka
- Jestem tu nowa :)
Ja polecam przejść na dietę niskokaloryczną.
Przed wakacjami miałam również do zgubienia parę kg, a dokładnie 10, bardzo pomógł mi preparat dieta light. Zastąpiłam nim swoje posiłki na 3 tygodnie, później śniadanie i kolacja dieta light obiad normalnie i dziś jakieś 3 mc po kuracji ważę dokładnie 13 kg mniej !
Przed wakacjami miałam również do zgubienia parę kg, a dokładnie 10, bardzo pomógł mi preparat dieta light. Zastąpiłam nim swoje posiłki na 3 tygodnie, później śniadanie i kolacja dieta light obiad normalnie i dziś jakieś 3 mc po kuracji ważę dokładnie 13 kg mniej !
Ostatnio zmieniony sob sie 10, 2013 7:04 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
W dziale Reklama, oferty można znaleźć przydatne ogłoszenia.
Wystarczy też użyć wyszukiwarki na forum.
Wystarczy też użyć wyszukiwarki na forum.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
też poszukuję kogoś godnego polecenia z Warszawy, to już najwyższa pora by coś ze sobą zrobić
Polecam Naturamo. Mnie odchudzili już o 7 kilo.
Przede wszystkim dobrze, że bardzo świadomie podchodzisz do kwestii odchudzania i wiesz, że tylko indywidulanie ułożona dieta przez dietetyka pozwoli na sukcesywne zrzucanie kilogramów. Idąc na pierwszą wizytę powinien zrobić Ci wszelkie pomiary i od tego tak naprawdę rozpocząć wizytę, dobry dietetyk rozpisze cie dietę co do ilości i jakości jedzenia które powinnaś spożywać. A powiedz tak szczerze czy już kiedyś chodziłaś do dietetyka?
Ja mogę polecić panią Annę Marię Bugaj. Ona przyjmuje w Pracowni Psychorozwoju przy Gocławskiej.
Poszłam do niej, gdy zdałam sobie sprawę, że sama nie dam rady. Owszem, liczenie kalorii się sprawdza, ale trzeba to robić z głową, a ja nie potrafiłam. A oprócz kalorii trzeba też brać pod uwagę składniki odżywcze i ich odpowiednie zbilansowanie, a to już nie jest takie proste. Pewnie można to zrobić samemu, ale dla mnie łatwiej było po prostu iść po gotowy jadłospis, niż zastanawiać się, czy to są węglowodany, a ile to ma białka, a czy to są tłuszcze nasycone czy nie? No i jeszcze inna sprawa, że jak się w domu gotuje to ciężko wyliczyć, ile która potrawa ma kalorii.
Poszłam do niej, gdy zdałam sobie sprawę, że sama nie dam rady. Owszem, liczenie kalorii się sprawdza, ale trzeba to robić z głową, a ja nie potrafiłam. A oprócz kalorii trzeba też brać pod uwagę składniki odżywcze i ich odpowiednie zbilansowanie, a to już nie jest takie proste. Pewnie można to zrobić samemu, ale dla mnie łatwiej było po prostu iść po gotowy jadłospis, niż zastanawiać się, czy to są węglowodany, a ile to ma białka, a czy to są tłuszcze nasycone czy nie? No i jeszcze inna sprawa, że jak się w domu gotuje to ciężko wyliczyć, ile która potrawa ma kalorii.