sklepy sportowe

Wszystko o naszej aktywności fizycznej oraz różnych dziedzinach sportu.
ODPOWIEDZ
redgreen
Miła Kobietka

sklepy sportowe

Post autor: redgreen »

W jakich sklepach sportowych robicie zakupy jak chodzi o odzież?
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

Re: sklepy sportowe

Post autor: Tygrys »

ja ostatnio fajny dres sobie skompletowałam w decathlonie, a mąż fajny trafił w sports direct.
gigi88
Jestem tu nowa :)

Post autor: gigi88 »

ja oglądam w różnych sklepach sportowych, a później kupuje w internecie - wiem co kupuję i płacę mniej
Lekarskie konsultacje online
sylwuśka

Post autor: sylwuśka »

przez internet kupuję bo można taniej dużo dostać. ostatnio szukałam butów do biegania i trafiłam na Milanos-sport fajną ofertę mają i dużo rzeczy mi się podobało no ale niestety wszystkeigo nie wykupię,.... :)
Awatar użytkownika
badgirl23
Miła Kobietka

Post autor: badgirl23 »

Ja akurat jestem fanką Under Armour więc tylko mmsport zostaje :)
http://www.amadu.pl
Awatar użytkownika
oleandra
Miła Kobietka

Post autor: oleandra »

Sport-shop, 4fsklep i oczywiście Allegro ;)
http://signum.healthcare/ - prywatna opieka medyczna
Awatar użytkownika
Lemilla
Miła Kobietka

Post autor: Lemilla »

Ja Wam mogę powiedzieć jakiego nie polecam: hop sport czy jakoś tak, rok temu przysłali mi zepsuty sprzęt i miesiąc się szarpałam żeby wywalczyć swoje. Szkoda nerwów, a odpuścić nie mogłam bo poszły tam spore oszczędności.
aluglobal.eu
Amelinium

Post autor: Amelinium »

Ja kupuję głównie online, na SPAM. Mają same najlepsze marki.
Ponieważ znam swój rozmiar dobrze to nie mam problemu z zakupami przez internet wiec wybieram sklep., który może mi zaoferować dokładne wyszukiwanie produktów w odniesieniu do kryteriów jakie mnie interesują a w dodatku taki, który może obniżyć cenę względem tej, jaką oferują sklepy stacjonarne.
Ostatnio zmieniony czw sty 22, 2015 3:39 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Awatar użytkownika
Babilaa

Post autor: Babilaa »

Akurat sklepów sportowych to jest od groma jeśli chodzi o odzież czy sprzęt. Warto sobie szukać promocji, które zaczynają się w środku sezonu. Przykładowo w SPAM mają w tej chwili bardzo dużo wyprzedaży związanych z nartami. Sama kupiłam wiązania do nart, a że wyjazd się zbliża to na pewno się przydadzą. Już nie pamiętam, żebym kupiła coś nie w promocji. Da się na tym naprawdę sporo oszczędzić.
Ostatnio zmieniony śr sty 28, 2015 2:13 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
llukasz

Post autor: llukasz »

Nie do końca wiadomo, czy pytasz o stacjonarne sklepy sportowe, czy te internetowe. Wiadomo, przynajmniej ja mam takie preferencje, że taniej i często też lepiej jest kupować przez internet, większa konkurencja, więcej ofert, możliwość porównywania produktów z wielu sklepów. Minus to oczywiście brak możliwości przymierzenia i dotknięcia przed zakupem, ale teraz, gdy przesyłki nie są jakieś strasznie drogie to zawsze można towar zwrócić. No i nie trzeba rezerwować całego dnia, aby dany sklep odwiedzić i przejrzeć ofertę. Polecam zakupy na allegro i w sklepie SPAM

ZA LINK PODZIEKUJEMY
Pinka

Post autor: Pinka »

Ja kocham jazdę konną, więc jako sklep sportowy mogę polecić: LINK To świetny sklep, w którym znajdziecie wszystko co związane z jazdą konną.
Jest tam wszystko, co potrzebne jeźdźcowi, całe wyposażenie dla konia i do pielęgnacji. Nawet książki o tej tematyce można tam znaleźć. Mają sklep internetowy ale też stacjonarny w Warszawie.

DZIEKUJEMY ZA SPAM
unikori

Post autor: unikori »

wszelkie sprzęty na rower kupuję na https://miastorowerow.pl/
_palinkaaa

Post autor: _palinkaaa »

Ostatnio kupując prezent dla partnera na urodziny trafiłam na sklep 11teamsports . kupiłam mu buty i strój w promocyjnej cenie i jestem zadowolona, a on z jakości także . mysle, że jak sama bede potrzebowała czegoś na fitness, to zajrzę tam. a trafiłam trochę przez przypadek - dzięki wyszukiwarce google, jednak myślę że los się do mnie trochę uśmiechnął :)
syletka

Post autor: syletka »

może nie jest to stricte sklep sportowy, ale mają smartwatche dla sportowców. No to chyba podchodzi pod kategorię ;) chodzi o producenta Garett. Mają fajne modele - funkcjonalne, dobrej jakości a przy tym dobrze wyglądają.
ODPOWIEDZ