MEL B ABS!
MEL B ABS!
Hej dziewczyny! Mam 21 lat,ważę 59,1 kg przy wzroście 1,62m. Nie jestem jakoś specjalnie gruba,ale powiedziałabym nabita smiech.gif Zaczęłam dziś cwiczenia z Mel B ( rozgrzewka+ abs+ cwiczenia rozluzniające). Myślicie,że uda mi się coś zrzucic albo choc trochę wyrzezbic mięsnie? Dodaję do tego zero cukru, i kolacja o 18. Proszę o Wasze opinie i doświadczenia z Mel B . Z góry dziękuję!
-
blondyneczka28
- Miła Kobietka
Re: MEL B ABS!
Ja słyszałam, że dobra jest. Ale osobiście wciąż się zbieram, żeby wypróbować 
Najważniejsza jest mobilizacja zęby wytrwać w postanowieniu a po czasie na pewno będą efekty 
Na ciele rozmaże z mych łez tatuaże, dwa metry ma strach nie wolno się bać.
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
Mel jest za słaba
ćwiczenia, które ona prezentuje to można robić na rozgrzewkę, albo jako dodatek do innych ćwiczeń. Osobiście ćwiczę z Natalia Gacką i polecam. Przynajmniej czuć, że mięśnie pracują
niesamowite uczucie 
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
- Fas_Olka24
- Fajna Kobietka
Adi, za słaba dla Ciebie. Dla początkujących wcale nie. Nie zaczynajcie od kilerek od samego początku bo po 10 minutach ćwiczeń będziecie miały ochotę walnąć się na podłogę z wyczerpania. Jak dla mnie Mel B ma bardzo fajne zestawy ćwiczeń. Fakt, ja bardzo często je dokładam do podstawowych ćwiczeń ale na początek są dobre. Weźmy pod uwagę, że bardzo często dziewczyny, które zaczynają w ogóle nie mają kondycji.
Ja osobiście uwielbiam ćwiczenia na pośladki Mel B
Ja osobiście uwielbiam ćwiczenia na pośladki Mel B
Przed każdymi ćwiczeniami trzeba zrobić rozgrzewkę... Mel B ma za słabe ćwiczenia. Gdy zaczynałam ćwiczyć te jej na pośladki i brzuch robiłąm bez ncizego... żadnych zakwasów, nic... zacznij ćwiczyć pośladki z natalią, to dopiero fajnie czuć 
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
- Fas_Olka24
- Fajna Kobietka
Sprawdzę to, sprawdzę 
Tylko że z drugiej strony nie można tez mięśni przeforsować 
i tak jak mówi Olcia, Mel B dla początkujących fajna
A z tego co patrzę to ćwiczenia i tak podobne do Mel B, z resztą co dużo wymagac, większość ćwiczeć się bedzie powtarzać
Natalia po prostu robi je szybciej... niektóre bardziej zmodyfikowane
i tak jak mówi Olcia, Mel B dla początkujących fajna
A z tego co patrzę to ćwiczenia i tak podobne do Mel B, z resztą co dużo wymagac, większość ćwiczeć się bedzie powtarzać
Natalia po prostu robi je szybciej... niektóre bardziej zmodyfikowane
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Ja lubię ćwiczenia z Mel B. To taka pozytywna kobieta! 
Ćwiczyłam z nią nogi i pośladki, ponieważ to był mój główny "problem"
Po pierwszym razie ćwiczenia pośladków miałam zakwasy na drugi dzień. Ale to chyba dobrze, przynajmniej czułam że idę w dobrym kierunku.
Ćwiczyłam z nią nogi i pośladki, ponieważ to był mój główny "problem"
Po pierwszym razie ćwiczenia pośladków miałam zakwasy na drugi dzień. Ale to chyba dobrze, przynajmniej czułam że idę w dobrym kierunku.
- Fas_Olka24
- Fajna Kobietka
A ja lubie mieć zakwasy, przynajmniej czuję, że żyję 
Też prawda!Fas_Olka24 pisze:A ja lubie mieć zakwasy, przynajmniej czuję, że żyję
I to uczucie, że to co się ćwiczyło prawdopodobnie działa skoro mięśnie to odczuły.
Ogólnie Mel fajnie te ćwiczenia prowadzi i te jej okrzyki 
nawet mój się śmiał że jest lepsza niż Chodakowska i nawet ćwiczył ze mną
nawet mój się śmiał że jest lepsza niż Chodakowska i nawet ćwiczył ze mną
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
- Fas_Olka24
- Fajna Kobietka
Chodakowska nie jest zła pod warunkiem, że się jej nie słucha. Na początku jej gadanie faktycznie jest motywujące, jednak po pewnym czasie robi się nudne i zamiast ćwiczyć chce mi się spać. Dlatego ja przy ćwiczeniach włączam ulubioną muzykę i nawet nie wiem kiedy cała godzina ćwiczeń mija bo sobie podśpiewuję
A wszystkie te ćwiczenia mniej więcej opierają się na tym samym tylko różnią się intensywnością.
Ja osobiście polecam Turbo wyzwanie- pogromca cellulitu Ewki. Daje w kość. Do tego ze 3 zestawy mel B i zgon murowany haha
Ale za to jaka satysfakcja na koniec 
A wszystkie te ćwiczenia mniej więcej opierają się na tym samym tylko różnią się intensywnością.
- Kornelka00
- Fajna Kobietka
Zaczęłam z nią od dzisiaj. Ćwiczenia na brzuch i pośladki -czuje się wycisk. Przyznam szczerze, że w trakcie pierwszego treningu miałam ochotę paść na podłogę.
Dla początkujących jest dobra, dla zaawansowanych może nie.
To samo dotyczy mądralińskich z wyrobioną kondycją, co zaczynają ćwiczenia po to, aby udoskonalić jedynie to i owo i są przede wszystkim szczupłe.
Tak, tak -mam kogoś konkretnego tu na myśli.
W każdym razie lepiej jest się wypocić te 10 minut niż 10 minut spędzić na nie robieniu niczego i narzekać na tuszę.
Jak dla mnie Mel jest świetna. Wciąż pozytywnie zakręcona i nie przynudza. Chce się ćwiczyć słuchając jej, nie to co Chodakowska (jej głos jest lepszy niż nie jedna dobranocka).
Dla początkujących jest dobra, dla zaawansowanych może nie.
To samo dotyczy mądralińskich z wyrobioną kondycją, co zaczynają ćwiczenia po to, aby udoskonalić jedynie to i owo i są przede wszystkim szczupłe.
Tak, tak -mam kogoś konkretnego tu na myśli.
W każdym razie lepiej jest się wypocić te 10 minut niż 10 minut spędzić na nie robieniu niczego i narzekać na tuszę.
Jak dla mnie Mel jest świetna. Wciąż pozytywnie zakręcona i nie przynudza. Chce się ćwiczyć słuchając jej, nie to co Chodakowska (jej głos jest lepszy niż nie jedna dobranocka).
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
-
zielonezielsko
- Jestem tu nowa :)
Szczerze?Nie. Nawet nie ma takiej szansy..
Uwielbiam mel-b, ale żeby schudnąć i wyrzeźbić mięśnie nie wystarczy 8min ćwiczeń.. ( nie licze rozgrzewki i rozciągania ) + nie można robić ćwiczeń na jedną partię ciała. Polecam ci wejść na stronę,,Być idealną'' i tam znaleźć wyzwanie 30dniowe z Mel B. Ja zrzuciłam dzięki temu około 3-4kg, i schudłam według ludzi strasznie z ud.
Minimum 30min ćwiczeń, jeśli chcesz zobaczyć efekty.
Polecam również ćwiczenia na brzuch ,,ABS Z NATALIĄ GACKĄ''
Zero cukru---> zamiast tego kup ksylitol ( zdrowszy zastępca cukru )
Kolacja o 18--> Dobrze! Ale jeśli ćwiczysz wieczorem, to musisz coś zjeść po ćwiczeniach obowiązkowo
Kup sobie olej kokosowy ok.20zł za słoiczek i smaż na nim wszystko bądź gotuj na parze
Nie pij ze sklepów takich niby koktajli owocowych, najlepiej samemu zrobić, bo takie kupione mają więcej cukru niż nie wiadomo co
Co ci mogę jeszcze polecić?Hmm..
Sama mam czasami chwile(długie chwile) słabości, ale ćwiczę już od października i widać efekty. Z 54kg na 49-50kg. Z rozmiaru 38spodni na 34/36 zależy jaka firma
Uwielbiam mel-b, ale żeby schudnąć i wyrzeźbić mięśnie nie wystarczy 8min ćwiczeń.. ( nie licze rozgrzewki i rozciągania ) + nie można robić ćwiczeń na jedną partię ciała. Polecam ci wejść na stronę,,Być idealną'' i tam znaleźć wyzwanie 30dniowe z Mel B. Ja zrzuciłam dzięki temu około 3-4kg, i schudłam według ludzi strasznie z ud.
Minimum 30min ćwiczeń, jeśli chcesz zobaczyć efekty.
Polecam również ćwiczenia na brzuch ,,ABS Z NATALIĄ GACKĄ''
Zero cukru---> zamiast tego kup ksylitol ( zdrowszy zastępca cukru )
Kolacja o 18--> Dobrze! Ale jeśli ćwiczysz wieczorem, to musisz coś zjeść po ćwiczeniach obowiązkowo
Kup sobie olej kokosowy ok.20zł za słoiczek i smaż na nim wszystko bądź gotuj na parze
Nie pij ze sklepów takich niby koktajli owocowych, najlepiej samemu zrobić, bo takie kupione mają więcej cukru niż nie wiadomo co
Co ci mogę jeszcze polecić?Hmm..
Sama mam czasami chwile(długie chwile) słabości, ale ćwiczę już od października i widać efekty. Z 54kg na 49-50kg. Z rozmiaru 38spodni na 34/36 zależy jaka firma
to jaką trenerkę fitness wybrać zależy od gustu
jedni lubią Mel B, inni Chodakowską
ja osobiście ćwiczę z tymi dwoma paniami i jeszcze z Tiffany i chodzę na siłownię