http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=27508356
Sklep sportowy internetowy.
-
Stokrotka1
- Jestem tu nowa :)
Re: Sklep sportowy internetowy.
Ja sportowe ciuchy kupuję w sklepie Superstar. Kupiłam u nich dresy i kilka koszulek. Ciuchy bardzo dobrej jakości i świetnie na mnie leżą 
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Pomysł jest dobry,ciekawy- pamiętaj tylko o tym aby przeznaczyć odpowiednie środki na jego promocję,reklamę- to będzie miało tutaj kluczowe znaczenie. A szereg ciekawych,sportowych rzeczy znajdziecie także u nas:)
www.WszystkozAmeryki.com
Najlepszą promocją dla sklepu będą dobre opinie kupujących, a to się uzyska dzięki konkurencyjnym cenom, oryginalnym produktom oraz fachowej obsłudze. Oczywiście dobrym pomysłem jest współpraca z gruponem. Wart też na początku podpatrzeć co w ofercie mają sprawdzone sklepy sportowe, jak np. ten SPAM Pozostaje jeszcze kwestia pieniędzy na start, ale tutaj po prostu trzeba pochodzić po bankach, rozmawiać z nimi i samemu dokonać decyzji w jaki sposób sfinansować taką działalność.
Ostatnio zmieniony pn lut 24, 2014 9:49 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Minęło trochę czasu więc może napiszesz ja w chwili obecnej wygląda sytuacja oraz czy pomysł ruszył na przód. Czekamy z niecierpliwością na informacje:)
www.WszystkozAmeryki.com
-
loretka_1994
Znam bardzo dobry sklep sportowy, można kupić świetny sprzęt i dużo odżywek na masę mięśniową. Mają świetne ceny. To sklep SPAM kupowałam tam sprzęt i suplementy, bo chciałam mieć ładne umięśnione ramiona. Wszystko co kupiłam jest dobre jakościowo, zarówno sprzęt jak i odżywki. 
Ostatnio zmieniony pt lis 07, 2014 5:32 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
e-kosmeo_pl
- Miła Kobietka
Chyba tera zw większości sklepów internetowych są promocje na sprzęt sportowy,wszystko zależy od tego czego szukasz oraz jakiej jakości oczekujesz:)
ja kupowałam bardzo fajne wygodne i niedrogie buty do biegania w sklepie Milanos. jestem bardzo zadowolona z tego zakupu 
SPAM - kupowałam tam parę razy, zawsze rzeczy z wyprzedaży; można upolować ciuchy i akcesoria za śmieszne pieniądze 
Ostatnio zmieniony pn gru 22, 2014 12:05 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
beauty4ever.pl
no właśnie, gdzie warto tanio zamawiać sportowe rzeczy? chcę swojemu chłopakowi kupić fajną sportową kurtkę na narty ale teraz w sezonie spore ceny są w zwykłych sklepach
powiększanie ust w warszawie
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
Ja podobnie jak Przedmówcy polecam poszukać w sklepach internetowych gdzie masz największy wybór akcesoriów,odzieży sportowej w niższej cenie,szczególnie teraz w styczniu.