Zakupy online w UK
-
behappythirty
- Jestem tu nowa :)
Zakupy online w UK
Czesc dziewczyny,
Zastanawiam sie czy robicie zakupy internetowe ze sklepow w UK ?
Mieszkam w Anglii i z doswiadczenia wiem , ze wiele produktow jest tanszych ( ciuchy, buty, kosmetyki), szczegolnie podczas wyprzedazy ale nie tylko .
Zastanawiam sie czy robicie zakupy internetowe ze sklepow w UK ?
Mieszkam w Anglii i z doswiadczenia wiem , ze wiele produktow jest tanszych ( ciuchy, buty, kosmetyki), szczegolnie podczas wyprzedazy ale nie tylko .
behappythirty.blogspot.com
-
L...
Re: Zakupy online w UK
bardzo czesto kupuje rzeczy online i poki co raczej sie nie nacielam
straszna wygoda
-
eRozkosz_pl
- Fajna Kobietka
Pytanie czemu akurat w UK? W polskich sklepach internetowych jest przecież zdecydowanie taniej jeżeli chodzi o samą przesyłkę wiec proponuję przejrzeć rożne ciekawe oferty.
- Kornelka00
- Fajna Kobietka
a jakie marki kupujesz w UE, które są tańsze? Jest wiele sklepów internetowych z produktami z Niemiec czy właśnie z Angli... można poszukać w PL - podejrzewam, że taniej wysyłka wyjdzie.

-
TaniozUSA_pl
- Jestem tu nowa :)
Są specjalne portale za pośrednictwem których możesz dokonać zakupów w zagranicznych sklepach internetowych,np w USA- wybierasz rzeczy które chcesz, o resztę się nie musisz martwić, to bardzo wygodne rozwiązanie:)
- Kornelka00
- Fajna Kobietka
no tak, zależnie co, bo wiele marek np. z Anglii można w internetowych drogeriach znaleźć
i wtedy w ogóle nie ma problemu - nie martwi się dodatkowymi kosztami, bo importer sprowadza to za nas ;D

-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Znaleźć można,ale ceny też są wyższe niż chociażby konkurencyjne w USA gdzie w tamtejszych sklepach za ten sam produkt zapłacimy taniej.
www.WszystkozAmeryki.com
a czy wiecie może czy brytyjski topshop wysyła do polski bez problemów?
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Akurat tam nie kupowałam,ale wystarczy wejść na stronę i sprawdzić w opcjach jak to jest z wysyłką,ewentualnie napisać do nich maila i odpowiedzą:) Myślę,że jeżeli tylko kupujący pokrywa jej koszty to z samą przesyłką nie powinno być problemu.
www.WszystkozAmeryki.com