Sklep sportowy internetowy.
-
olapomir
Sklep sportowy internetowy.
Gdzie zamawiacie akcesoria sportowe? Mam tu na myśli sklep sportowy sprawdzony i z pokaźnym asortymentem, dzięki.
-
iwonka24l
Re: Sklep sportowy internetowy.
Może Sarafis, porządny sklep, towar najwyższej klasy dobrych marek i producentów, często można wyszukać ciekawe wyprzedaże.
-
E-lejdis
Internetowych sklepów sportowych jest naprawdę dużo,może napisz co konkretnie chciałabyś kupić i wtedy doradzimy ten najbardziej odpowiedni. W styczniu są wyprzedaże,więc nie trudno będzie kupić taniej.
ja zaopatruje się w sklepie sportowym Asport- mają szeroka game produktów w rozsądnych cenach.... o rzetelności tego sklepu świadczy to że jako jeden z pierwszych sklepów który uzyskał europejski certyfikat Euro-Label.
Ostatnio zmieniony czw wrz 19, 2013 11:09 am przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
-
pozytywka01
- Jestem tu nowa :)
Kupowałam niedawno kurtkę turystyczną z myślą o jesiennych wypadach na weekend za miasto i chodzeniu po mieście (taką: spam). Widziałam, że te kurtki są dostępne w wielu sklepach, możesz poszukać. Teraz można znaleźć coś w dobrych cenach.
Ostatnio zmieniony pt wrz 20, 2013 2:54 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Oczarovana_pl
- Miła Kobietka
Jeżeli już zamawiam taki sprzęt czy akcesoria,to tylko w sklepach internetowych. Tutaj jest zdecydowanie większy wybór oraz niższe ceny,stad też nie ma potrzeby szukać czegoś podobnego w sklepach stacjonarnych.
Jeżeli chodzi o mnie, to ja kupiłam sobie kask

Jak wrażenia? Ogólnie z perspektywy ceny, do jakości jest całkiem ok.

Jak wrażenia? Ogólnie z perspektywy ceny, do jakości jest całkiem ok.
Ostatnio zmieniony pt wrz 20, 2013 2:53 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę używać opcji img
Powód: Proszę używać opcji img
kiedyś kupiłam sobie kije na jakiejś aukcji, ale były naprawdę słabe. wolę jednak sportowe sklepy stacjonarne, bo zwykle można liczyć na pomoc sprzedawców, którzy znają się na temacie.
No jak sklep sportowy to tylko Sportekbajaderka pisze:kiedyś kupiłam sobie kije na jakiejś aukcji, ale były naprawdę słabe. wolę jednak sportowe sklepy stacjonarne, bo zwykle można liczyć na pomoc sprzedawców, którzy znają się na temacie.
albo można też się wycwanić i kupować sportowe ciuszki w sklepach niesportowych. Wtedy takiej marzy nienaliczaną. tzn marży jak marży, ale chodzi o to że nie liczą sobie tyle co w sportowym sklepie. Tam zawsze maja drożej. Naliczają za " niby jakość". A te same ciuszki można zaleść tu i tu..Re: Sklep sportowy internetowy.
Chociaż tak naprawdę czy wolicie, baki kupować przez internet? Ja i tak kupuję w sklepach. Czasem jak mam jakiś upatrzony sklep to przez neta. Poza tym zawsze (w większości) przeglądam ubrania on-line i szukam upatrzonego modelu w realu. I jeśli nie znajdę to wtedy posiłkuje się
internetem.
-
BarbaraLas
- Miła Kobietka
Posieliście nawet lubię kupować przez internet, jakichś większych problemów z tym nie ma. Ani mętalnie, ani żeby ciuszki dopasować. Mam dobry rozmiar 38! więc na pewno nic za duże mi sie nie trafi jak koleżanką z numerem 36 i 34!Dorota67 pisze:Chociaż tak naprawdę czy wolicie, baki kupować przez internet? Ja i tak kupuję w sklepach. Czasem jak mam jakiś upatrzony sklep to przez neta. Poza tym zawsze (w większości) przeglądam ubrania on-line i szukam upatrzonego modelu w realu. I jeśli nie znajdę to wtedy posiłkuje sięinternetem.
Coś w podobnieiwonka24l pisze:Może Sarafis, porządny sklep, towar najwyższej klasy dobrych marek i producentów, często można wyszukać ciekawe wyprzedaże.
-
JolaFasola
mmmmmm to safari to nie dobre jest.... okropny towar..wcale nie firmowy...jakies podróbki nie wiadomo SKĄD!
No właśnie właśnie dlatego pytam. Taki zabieg psychologiczny:D Koleżanka mnie tutaj wydała:DJolaFasola pisze:mmmmmm to safari to nie dobre jest.... okropny towar..wcale nie firmowy...jakies podróbki nie wiadomo SKĄD!
-
BarbaraLas
- Miła Kobietka
Up..no to poszło już:D przepraszam:D
-
JolaFasola
No skoro kije już kupujesz u sprzedawcy to tragedia:D Jak sprzedawca może Ci kije doradzić? proszę cię:D Jeżeli potrzebujesz kogoś do takich drobiazgów to faktycznie potrzebujesz stałej pomocy nie możesz kupować przez internet:Dbajaderka pisze:kiedyś kupiłam sobie kije na jakiejś aukcji, ale były naprawdę słabe. wolę jednak sportowe sklepy stacjonarne, bo zwykle można liczyć na pomoc sprzedawców, którzy znają się na temacie.
-
JolaFasola
Widzę, że tu rozgorzała rozmowa o Safari. Mi sie cos o uszy obiło, ale nie jestem do końca przekonana. I to chyba właśnie w tym dobrym znaczeniu. Ale sama nie próbowałam. Natomiast Sportek znam. Jeszcze raczkują. Dosyć drogo mają.Dorota67 pisze:No jak sklep sportowy to tylko Sportekbajaderka pisze:kiedyś kupiłam sobie kije na jakiejś aukcji, ale były naprawdę słabe. wolę jednak sportowe sklepy stacjonarne, bo zwykle można liczyć na pomoc sprzedawców, którzy znają się na temacie.albo można też się wycwanić i kupować sportowe ciuszki w sklepach niesportowych. Wtedy takiej marzy nienaliczaną. tzn marży jak marży, ale chodzi o to że nie liczą sobie tyle co w sportowym sklepie. Tam zawsze maja drożej. Naliczają za " niby jakość". A te same ciuszki można zaleść tu i tu..
Ostatnio sama zastanawiam się na otworzeniem takiego sklepy. Interes zaczyna być dochodowy. Chodzi mi o sprzedaż przez internet. Teraz wszyscy zaczynają to robić bo jest z tego kasa. Teraz tak naprawdę mało kto korzysta z tradycyjnych sklepów, butikow czy innych. Dla każdego ważne są pieniądze. To jest chyba poslki taki ..standard.olapomir pisze:Gdzie zamawiacie akcesoria sportowe? Mam tu na myśli sklep sportowy sprawdzony i z pokaźnym asortymentem, dzięki.
-
BarbaraLas
- Miła Kobietka
Takie interesy się już kończą, tak: by the way. Ile tego może być na internecie. Skoro teraz każdy otwiera taki swój interes to zaraz się okaże że co 2-gi polak będzie miał swój biznes on-lin. Jeden będzie sprzedawał kurki, drugi krany, trzeci uszczelki bo nikt nie utrzyma ma się ze sprzedaży kranów. Mam nadzieje że rozumiecie koleżnaki. I tak przy okazji to czytałam ostatnio że ceny meszkac będą czy do góry bo osiągnęły swój najniższy poziom cenowi i banki beda schodzic z oprocentowania kredytów bo jest teraz sytuacja kompletnie beznadziejna... (taka dygresja) Może warto w budowlankę iść drogie Panie:D?
I tez skłaniam się może ku sklepom sportowym.
-
JolaFasola
nie masakra z tymi internetowymi interesami. Chłopaka ma. Sąsiad chce otworzyć. Masakra.../// no ale skoro już o tym myślicie to załóżcie sklep w oparciu o współprace z gruponem..? Tam też firmy się promują..
Po 1 pisze sie grOUponJolaFasola pisze:nie masakra z tymi internetowymi interesami. Chłopaka ma. Sąsiad chce otworzyć. Masakra.../// no ale skoro już o tym myślicie to załóżcie sklep w oparciu o współprace z gruponem..? Tam też firmy się promują..
po 2 mam z nimi taki problem..zamówiłam ostanio laser depilujacy i taki mi strasznie utrudniaja...
Po 3 uważam że teraz aktywny tryb zmusza nas do uprawiania rożnych ćwiczeń to się stało TRENDI;)
-
JolaFasola
Żeby takie kroki poczynić musisz mieć jakie zaplecze. Marketingowe czy jakieś inne. JA się na tym nie znam. Ale nie mozesz od tak otwierać sobie sklepu bo jest na to popyt.
-
BarbaraLas
- Miła Kobietka
Boże co za blondynka. Przecież takie rzeczy się właśnie robi bo jest POPYT.JolaFasola pisze:Żeby takie kroki poczynić musisz mieć jakie zaplecze. Marketingowe czy jakieś inne. JA się na tym nie znam. Ale nie mozesz od tak otwierać sobie sklepu bo jest na to popyt.
W sumie to racja Dora67 jest okazja to rób ten sklep. Jak się popyta skończy to go porostu zamkniesz albo zawiesisz działalność..Raczej niczym nie tracisz. I tak towaru nie musisz realni e mieć wcześniej kupionego.