Smartfon z klawiaturą

Nie ma kobiety która nie lubiła by zakupów. Znalazłaś promocję którą chciała by się podzielić?
ODPOWIEDZ
Ona1988
Miła Kobietka

Smartfon z klawiaturą

Post autor: Ona1988 »

Któraś z Was posiada telefon z tradycyjną klawiaturą?? Są jeszcze takie na rynku??
http://www.kuzniawsiodelku.pl podróże po śląsku i nie tylko pokazujące piękno tych terenów
Liliana89
Jestem tu nowa :)

Re: Smartfon z klawiaturą

Post autor: Liliana89 »

Ja niedawno dostałam od męża BB key2, chciałam coś z klawiaturką bo jeszcze w liceum miałam właśnie BlackBerry i bardzo dobrze go wspominam. Teraz mam własną firmę i piszę dużo maili i ta klawiaturka zdecydowanie ułatwia mi pracę, dodatkowo ma wejście na dwie karty i mam tam numer prywtny i służbowy
Ewa70

Post autor: Ewa70 »

Też mam swój ,trudno mi się z nim rozstać już troszkę psuje się.
https://podlogi24.net/podkady-pod-panel ... 381_1.html
donatka
Fajna Kobietka

Post autor: donatka »

To nie wiedziałam, że blackberry jeszcze telefony robi, mam ich tablet i działa do tej pory barzo dobrze a ma już chyba z 10 lat :)
Ona1988
Miła Kobietka

Liliana89 pisze:Ja niedawno dostałam od męża BB key2, chciałam coś z klawiaturką bo jeszcze w liceum miałam właśnie BlackBerry i bardzo dobrze go wspominam. Teraz mam własną firmę i piszę dużo maili i ta klawiaturka zdecydowanie ułatwia mi pracę, dodatkowo ma wejście na dwie karty i mam tam numer prywtny i służbowy
jak z wytrzymałością baterii w tym BlackBerry??
http://www.kuzniawsiodelku.pl podróże po śląsku i nie tylko pokazujące piękno tych terenów
lexyy
Miła Kobietka

Post autor: lexyy »

z tego co mój facet mówi to nawet 2 dni dosyć intensywnego użytkowania wytrzymuje, przy moim smartfonie to muszę ładować codzinnie rano i po południu
Awatar użytkownika
Theila
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Theila »

Dziewczyny zastanawiałam się nad BalckBerry tym Key2 ale ciekawi mnie ta ich klawiatura, czy to jest wygodne?
Ona1988
Miła Kobietka

Theila pisze:Dziewczyny zastanawiałam się nad BalckBerry tym Key2 ale ciekawi mnie ta ich klawiatura, czy to jest wygodne?
osobiście w ręce jeszcze nie miałam ale patrząc na zdjęcia i recenzje to myślę że klawiatura BlackBerry w kobiecych rękach powinna się sprawować bardzo dobrze.
lexyy
Miła Kobietka

Przyzwyczaisz się do klawiatury bardzo szybko, ja się troche pobawiłam tym blackberry i powiem Wam że nawet łatwiej mi było coś napisać bez literówek
Awatar użytkownika
bogata

Post autor: bogata »

Mnie od klawiatury strasznie palce bolą i nie wyobrażam sobie przesiadki z dotyku na klawiaturę.
lexyy
Miła Kobietka

ja też tak myślalam ale szybko się przyzwyczaiłam do tej klawiatury w blackberry. Przecież tak naprawdę w pełni dotykowe telefony to dopiero od kilku lat są, wcześniej na bank używałaś telefonu z klawiszami
Ona1988
Miła Kobietka

lexyy pisze:ja też tak myślalam ale szybko się przyzwyczaiłam do tej klawiatury w blackberry. Przecież tak naprawdę w pełni dotykowe telefony to dopiero od kilku lat są, wcześniej na bank używałaś telefonu z klawiszami

a te blackberry ma jeszcze jakieś ciekawe funkcje oprócz tradycyjnej klawiatury??
Adam22

Post autor: Adam22 »

wow
somek

Post autor: somek »

Chyba tylko takie dla seniorów. Nie widziałam już od dawna telefonów z normalną klawiaturą.
lexyy
Miła Kobietka

Ona1988 pisze:
lexyy pisze:ja też tak myślalam ale szybko się przyzwyczaiłam do tej klawiatury w blackberry. Przecież tak naprawdę w pełni dotykowe telefony to dopiero od kilku lat są, wcześniej na bank używałaś telefonu z klawiszami

a te blackberry ma jeszcze jakieś ciekawe funkcje oprócz tradycyjnej klawiatury??
Ma standardowo dual sim, androida i też dodatkowe zabezpieczenia danych m.in. przyciemnianie ekranu tak by postronne nie mogły by go zobaczyć
Awatar użytkownika
Theila
Gadatliwa Kobietka

Wiecie, BlackBerry Key 2 są telefonami mocno biznesowymi, wiec stawiają na bezpieczeństwo i wygodę. Mają sporo funkcji wiec na pewno żeby sie wnie zagłębić chwile trzeba poświecić ale warto bo dają dużo możliwości. A co do samej klawiatury to moj mąż ma wielkie łapy a tez bez problemu daje redę :)
Ona1988
Miła Kobietka

no to widzę że blackberry sprawdzi się w codziennym użytkowaniu a dane będą bezpieczne dzięki tym wszystkim systemom zabezpieczającym.
Awatar użytkownika
Theila
Gadatliwa Kobietka

Ona1988 pisze:no to widzę że blackberry sprawdzi się w codziennym użytkowaniu a dane będą bezpieczne dzięki tym wszystkim systemom zabezpieczającym.
Sprawdzi się, bo powiem Ci że odkąd mam BlackBerry to się z nim nie rozstaję.
Awatar użytkownika
docha
Extra Kobietka

Post autor: docha »

No to teraz jestem w szoku, nie sądziłam, że one jeszcze są na rynku, kiedyś miałam BB i był świetny, do dzisiaj tęsknie za klawiaturą. Może czas na zmianę ;)
ODPOWIEDZ