Skąd wziąć kobiete? :P
-
Pletwa
Skąd wziąć kobiete? :P
Jestem chłopakiem, więc na początek przepraszam za zaglądanie do tej stronki. Mój problem polega na tym, że nie wiem jak poznać dziewczynę. Mam 19 lat i studiuje informatyke, więc u nas na wydziale na 100 chłopa przypada 1 dziewczyna
. Na dyskoteki nie chodzę bo nie lubie tańczyć i nie chce się też zmuszać. Koleżanki które znam 1/3 ma już chłopaka, 2/3 nie nadaje się, 3/3 nie ma warunków żeby z tego coś było. Moi koledzy którzy są w takiej samej sytuacji nie robią nic, ja tam wole coś zainterweniować tylko nie wiem gdzie zacząć szukać. Gdzie Wy się ukrywacie? 
-
okruszek20
Re: Skąd wziąć kobiete? :P
Zawsze możesz poszukać na stronach
np. sympatia.pl
Może jakaś się Tobą interesuje ale tego jeszcze nie wiesz 
-
oOosylwiaoOo
Oo widzę, że studiujesz to co ja
Właśnie jestem jedyną dziewczyną na roku
ale jest fajnie
Spokojnie znajdziesz odpowiednią osobę dla siebie
A można wiedzieć gdzie studiujesz?:) Bo może jesteśmy na tej samej uczelni
hehe
Spokojnie znajdziesz odpowiednią osobę dla siebie
A można wiedzieć gdzie studiujesz?:) Bo może jesteśmy na tej samej uczelni
-
no.nie.wiem
ja nie ufałaby tym portalom randkowym, sympatia.pl czy ostatnio ponoć modne międzynarodowe badoo.com(chyba tak się to piszę)
Nigdy na takich stronach nie byłam zalogowana bo kojarzy mi się to z desperatami albo ludźmi na siłę szukającymi seksu.
Niektórym się udaje znaleźć tam miość swojego życia ale niestety więcej jest "niewypałów".
Ja radziłabym ruszyć się z domu. Do domu nie wpadnie Ci kandydatka na żonę.
Nie lubisz dyskotek to idź gdzie indziej. Na pewno twoi znajomi spotykają się na jakiejś pizzy, piwku, "domówkach"... wbij się. Rusz pupe z domu. No chyba że po Twojej okolicy chodzi piękna i młoda listonoszka
to sie nie ruszaj z domu i czekaj na poczte 
Nigdy na takich stronach nie byłam zalogowana bo kojarzy mi się to z desperatami albo ludźmi na siłę szukającymi seksu.
Niektórym się udaje znaleźć tam miość swojego życia ale niestety więcej jest "niewypałów".
Ja radziłabym ruszyć się z domu. Do domu nie wpadnie Ci kandydatka na żonę.
Nie lubisz dyskotek to idź gdzie indziej. Na pewno twoi znajomi spotykają się na jakiejś pizzy, piwku, "domówkach"... wbij się. Rusz pupe z domu. No chyba że po Twojej okolicy chodzi piękna i młoda listonoszka
Skąd wziąć kobietę ?
-ehhehehehhe.. dobre pytanie.. może z centrum handlowego, kina, pizzeri.. skądkolwiek.. wszędzie wokół Ciebie jest mnóstwo wolnych i miłych kobiet, wystarczy zebrać się na odwagę i zacząć je poznawać 
Przez okno Ci do mieszkania raczej nie wpadnie
Przez okno Ci do mieszkania raczej nie wpadnie
-
poziomkaa
Sorry, ale musze się przyczepić - studiujesz przedmiot związany z matmą, a tu takie bykiPletwa pisze:Jestem chłopakiem, więc na początek przepraszam za zaglądanie do tej stronki. Mój problem polega na tym, że nie wiem jak poznać dziewczynę. Mam 19 lat i studiuje informatyke, więc u nas na wydziale na 100 chłopa przypada 1 dziewczyna. Na dyskoteki nie chodzę bo nie lubie tańczyć i nie chce się też zmuszać. Koleżanki które znam 1/3 ma już chłopaka, 2/3 nie nadaje się, 3/3 nie ma warunków żeby z tego coś było. Moi koledzy którzy są w takiej samej sytuacji nie robią nic, ja tam wole coś zainterweniować tylko nie wiem gdzie zacząć szukać. Gdzie Wy się ukrywacie?
jezeli studiujesz na politechnice to przejdz sie na wydzial architektury, tam jest wiecej dziewczyn niz facetow, a jezeli zaproponujesz pomoc przy kompie to niewatpliwie wzbudzisz zainteresowanie (mowie z wlasnego doswiadczenia)... poza tym polecam jak poprzedniczki wychodzenie gdziekolwiek, dziewczyn jest mnostwo:) a jezeli chodzi o portale randkowe: sprawdzilam kilkanascie i zdecydowanie, jezeli oczywiscie chcesz sprobowac, polecam wczesniej wspomniane badoo.pl, wiadomo ze to nie to samo co poznanie kogos na zywo ale zawsze mozna umowic sie na jakas niezobowiazujaca kawe... szukajcie a znajdziecie:)
-
kamajarecka
- Jestem tu nowa :)
nie szukaj a znajdziesz! Chyba, ze z tobą jest coś nie takPletwa pisze:Jestem chłopakiem, więc na początek przepraszam za zaglądanie do tej stronki. Mój problem polega na tym, że nie wiem jak poznać dziewczynę. Mam 19 lat i studiuje informatyke, więc u nas na wydziale na 100 chłopa przypada 1 dziewczyna. Na dyskoteki nie chodzę bo nie lubie tańczyć i nie chce się też zmuszać. Koleżanki które znam 1/3 ma już chłopaka, 2/3 nie nadaje się, 3/3 nie ma warunków żeby z tego coś było. Moi koledzy którzy są w takiej samej sytuacji nie robią nic, ja tam wole coś zainterweniować tylko nie wiem gdzie zacząć szukać. Gdzie Wy się ukrywacie?
Minęło już trochę czasu, napisz czy znalazłeś i czy się układa 
Architekci z Poznania - dobra ekipa - polecam! architektura wnętrz poznań
-
GrzegorzXXX1450
- Jestem tu nowa :)
Podbijam temat z tak wieloma kobietami juz mi sie nie powiodło!
W kościele 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Nie chcę się wymądrzać, ale może warto przewartościować samego siebie bo wina może leżeć po Twojej stronie.
Architekci z Poznania - dobra ekipa - polecam! architektura wnętrz poznań
My poznaliśmy się przez internet! 
Pozdrawiam, Marakesz!
http://prawojazdy.uk.net
http://prawojazdy.uk.net
-
supersucha
- Miła Kobietka
No i nie szukaj na siłę
wychodz do ludzi, predzej czy pozniej kogos poznasz - kobiety nie wychodzą tylko na dyskoteki 
Muszę się wtrącić bo jak przeczytałam tytuł "Skąd wziąć kobietę" to mną zatrzęsło.... Kobietę będziesz brał? No chyba że wziąć za żonę... ale do tego jeszcze długa droga....
Nie ładniej byłoby napisać "Gdzie poznać kobietę" albo jeszcze lepiej "dziewczynę" bo 19-latki to raczej jeszcze dziewczynami się nazywa... no chyba że myślisz o starszej kobiecie.
Nie ładniej byłoby napisać "Gdzie poznać kobietę" albo jeszcze lepiej "dziewczynę" bo 19-latki to raczej jeszcze dziewczynami się nazywa... no chyba że myślisz o starszej kobiecie.
I jeszcze jedno... Skoro uważasz że część z nich się nie nadaje to przepraszam, są ułomne? czy upośledzone? Nadają się tylko te które już mają chłopaków? A skoro Twoi koledzy mają dziewczyny to może według właśnie tych dziewczyn Ty się nie nadajesz?
Potraktowałeś tu dziewczyny jak przedmioty!!!!! Nie nadawać się to może jabłko do zjedzenia bo jest zgniłe ale nie dziewczyna do związku!!!! Skąd wiesz że się nie nadaje, próbowałeś? Okaż trochę szacunku kobietom, nie traktuj ich przedmiotowo to może prędzej jakąś znajdziesz.
Potraktowałeś tu dziewczyny jak przedmioty!!!!! Nie nadawać się to może jabłko do zjedzenia bo jest zgniłe ale nie dziewczyna do związku!!!! Skąd wiesz że się nie nadaje, próbowałeś? Okaż trochę szacunku kobietom, nie traktuj ich przedmiotowo to może prędzej jakąś znajdziesz.