Sinial - tak czy nie?

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
zula
Jestem tu nowa :)

Sinial - tak czy nie?

Post autor: zula »

hej dziewczyny, przychodze do was z pytaniem o serum antycelllulitowe Sinial. Czy jest tu jakas dobra dusza ktora go uzywala i moze cos wiecej na ten temat powiedziec? Mecze sie juz z cellulitem jakis czas, cwicze regularnie i to daje bardzo znikome efekty. Idzie lato a mi znowu bedzie wstyd wyjsc w krotkich spodenkach z domu ;/ bede wdzieczna za kazda opinie!
kajmelka

Re: Sinial - tak czy nie?

Post autor: kajmelka »

jeśli ćwiczysz, masz diete itp, to jak najbardziej spróbuj sinialu :) mi takie połączenie bardzo pomogło, i teraz wyglądam dużo lepiej, niż zanim zaczęłam go używać. Też miałam problem z pozbyciem się go, jak tylko ćwiczyłam. :ok:
blanco

Post autor: blanco »

ogólnie trzeba trochę cierpliwości, bo musisz poczekać tak z miesiac na pierwsze efekty, ale one będą i będą seeerio dobre ;] chociaż "poczekać" to chyba tutaj złe słowo, bo musisz pamiętać o regularnym używaniu, no i tak jak wyżej ktoś napisał ^ ćwiczonka i dieta :P
Sallomka

Post autor: Sallomka »

no tak to niestety wygląda, że dużo osób czeka niestety na gotowe po tym jak raz się posmaruje hahahaha
Awatar użytkownika
zula

Post autor: zula »

Sallomka pisze:no tak to niestety wygląda, że dużo osób czeka niestety na gotowe po tym jak raz się posmaruje hahahaha
no stąd to wszechobecne przekonanie, że balsamy nie działają :) u mnie tak jak pisałam - ćwiczenia regularnie. Z dietą dopiero zaczynamy się lubić, bo wcześniej jakos nie było nam po drodze. Więc chce dać jakiemuś balsamowi szansę :P
ODPOWIEDZ