Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
kamila
Fajna Kobietka

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: kamila »

:) tamira ,również milutkich :)
Największą głupotą naszego gatunku jest to,że najwspanialsze bukiety przeznaczamy dla zmarłych...
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Kamila, to masz córcię w wieku Julki chochlika.
Daleko masz do szkoły? Bo w zasadzie teraz już nie musiałabyś odprowadzać, no ale zależy jaka ta droga. Mój ma 350m i wcale przez ulicę nie przechodzi więc jak skończył 7 lat to chodził już sam.
No a teraz skończył 4 klasę ale szedł szybciej do szkoły.
A teraz ta 4 klasa co będzie to będzie miała super nowy program i książki dostaną za darmo.... a nam nic nie chcą dać za darmo...
Chociaż dostawałam zwrot za książki do 3 klasy czyli coś tam się zwróciło :)
I choć do szkoły daleko i nie myślimy o niej w wakacje to dziś teść dał kasę na nowy plecak a to nagroda za pasek. Marcel sobie wybrał i już mam go w "koszyku". W poniedziałek zamówię. Niech już jest i czeka sobie na wrzesień. Jedno z głowy.
Awatar użytkownika
kamila
Fajna Kobietka

Mam ok 1 km do szkoły lecz nie puszcze jej samej. Musiałaby przejsc przez most ,chyba umarłabym ze strachu.Poza tym ogolnie boje sie ,wiecie jak jest...Moja tez dostała ksiazki do 1 klasy za darmo ale potem trzeba było dokupic tyle dodatkowych ksiazek i cwiczen ze naprawde niewiele zaoszczedziłam.Ale co ja tu bede sie rozpisywac...kto ma dzieci ten wie :D
Największą głupotą naszego gatunku jest to,że najwspanialsze bukiety przeznaczamy dla zmarłych...
tamira
Super Gaduła

Post autor: tamira »

Dzień dobry:-)
Jak dobrze wstać skoro świt...
Jak na razie sobota zapowiada się słonecznie i oby tak zostało.
W planach mamy wypad na czereśnie do znajomej Misia i drobne zakupy, bo w lodówce pustawo..
Poza tym pełen relaks i słodkie "nicnierobienie"... :D

Bóg daje orzechy, ale ich nie rozgryza.
(J. W. Goethe)

Fajnego dnia! :kwiatek
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Dzień dobry.

Agnieszka - na podręczniki do gimnazjum się załapiesz.

My też jeszcze bez darmowych książek ... Dopiero w przyszłym roku ....
O ile nowy rząd jeśli takowy do władzy dojdzie tego nie zmieni. :angrywife :angrywife :angrywife

Mamy WAKACJE!!!! :happy :happy :happy
Świdectwo piękne, choc bez paska .... :witch
Ale w tych klasach pasków nie ma :) :diabel

Szkoda tylko, ze pogoda taka dzisiaj nijaka, ciemno jakby wieczór sie robił :evil: :? :>

Stawiam Wam kawusię, i życzę miłego dnia :)
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hejka
Gosia, mówisz do gimnazjum darmowe?
Ale no właśnie, jak się nic nie zmieni bo do gimnazjum jeszcze mamy dwa lata.
Nawet teraz była mowa że my sprzedajemy książki młodszym a okazało się że nie.

Dziś robię gołąbki...
Tylko, że kilo mielonego kosztuje 13zł a u nas w delikatesach była łopatka b/k za 9 zł to co za sens kupować mielone? Tym bardziej że na gołąbki to co to jest kilo... 4zł na kilogramie a mąż kupił dobre 2kg to już 8 zł zaoszczędzone. I sam zmielił i przynajmniej wiadomo co tam jest zmielone.
No ale kapusty nie było.
Teraz jechał gdzieś z kolegą to wstąpi po drodze na rynek i kupi.
Bo my jak robimy to więcej, ma być na dwa obiady, dziś i jutro a jak zostanie to się zamrozi.

Kamila,no kilometr do szkoły to już trochę dalej a jeszcze mówisz przez most przejść... no jak mówię zależy jaka droga. My akurat tak mamy że do ulicy dochodzi i skręca w lewo i wcale przez ulicę nie przechodzi ale nawet gdyby musiał to akurat to mało uczęszczana...

Kurcze, ale mam dziś paznokcie i skórki czarne od truskawek.... i za Chiny ludowe nie chce się zmyć.... :(
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Hejka
Widzę,że wakacje się zaczęły a wy nadal w szkole :)
U nas też darmowe podręczniki już drugi rok,dokupujemy tylko religię,rok temu za dodatkowe ćwiczenia zapłaciłam coś ok 20 zł więc pikuś jakbym miała kupić wszystkie podręczniki.
Kamilko moja córka w wieku Twojej i też sama do szkoły nie chodzi i długo nie pójdzie,mimo,że mieszkamy na wsi to żeby przejśc koło mnie na drugą stronę to trzeba i 10 minut czekać.
U nas też świadectow piękne dyplomów i nagród multum byle tak dalej,a najbardziej mała dumna z dyplomu za 100 % frekwencję :)
U nas zmiana wikarego,nasz śmierdziuszek odchodzi.
Wczoraj padłam robiłam gołąbki,pal licho gołąbki ale cała kuchnia po nich do sprzątania bo ja za nim je zacznę próżyć to obsmażam na złoto.
No i taki syf się zrobił,że szok
Halinko zmywarka jak zmywarka boschowska jest,ja tam się nie ekscytuję bo nie ma czym.
A już tymi częściami kupionymi na CO wcale,kupka złomu za dużą kaśe no ale trzeba zrobić bo nam rura gdzieś pękła i leci w ścianę i posadzkę.
Ja już mam w książkach u Julii porządek ,wypraną torbę,mundurek itp
Tamirko jakie plany wakacyjne??/
Gratulacje dla Marcela.
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
kamila
Fajna Kobietka

chochlik70 ale Twoja corcia tez zdała do drugiej klasy teraz i ma 8 lat czy idzie nowym systemem ?
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Moja ma 8 lat ,skończyła w marcu,czyli idzie po staremu.
Nie poszła rok prędzej do szkoły-szkoda życia :)
Obrazek

tamira
Super Gaduła

No i po słoneczku!..
Chmurzyska nalazły i deszczem straszą.. :(
Niby zimno nie jest, ale szału z temperaturą nie ma.
Misiowi zachciało się placków ziemniaczanych na obiad, to nasmażyłam chudziakowi, a niech ma!
Zgadnijcie ile zjadł??

Aga! spróbuj palce doczyścić sokiem z cytryny albo amoniakiem. I wymocz w wodzie z mydłem. A i kwaśne mleko podobno jest dobre:-)
Też miałam w planach gołąbki, ale okazało się, że mam jeszcze 2 porcje w zamrażarce, więc sobie odpuściłam.. ;-) Jakby co, to kciukuję cały czas i dobre fluidy wysyłam!

Kasiu! moje wakacje to 2 tygodnie urlopu w lipcu. Chcemy pojechać "w Polskę", na razie w planach jest Malbork, może Toruń, na pewno Bełchatów i Poznań. Możliwe, że wyskoczymy na jeden dzień do Berlina.. :)

Jak tak czytam o szkolnych podręcznikach, to cieszę się, że mnie to już nie dotyczy. Ile to kasy szło na książki, które niby miały być na dwa lata, a co roku trzeba było kupować nowe. Masakra!! darmowa nauka - dobry żart, doprawdy!!! Mam nadzieję, że wszyscy ci mądrzy "na górze" poszli po rozum do głowy i faktycznie podręczniki będą za darmo, albo chociaż za pół ceny, o ile nowy rząd nie wprowadzi swoich nowych pomysłów i kolejnej reformy szkolnictwa!
Obrazek
Awatar użytkownika
kamila
Fajna Kobietka

chochlik70 rowniez mam takie zdanie i nie pusciłam wczesniej. To sa rowiesnicami,moja jest z maja. :)
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Witam :) U ans jest słonecznie , nawet ciepło , Coś mnie dzisiaj głowa boli , muszę zmierzyć sobie ciśnienie , a może to na zmianę pogody , ;-)

Małgosiu , placki ziemniaczane tez uwielbiam , a twój misio mógł ich zjeść około 15 szt???? no w zależności jakie duże , :)

Agnieszko , paznokcie wymocz w kwasku cytrynowym super schodzi :)

Kasiu i ja też gołąbki podsmażam na złoto i dopiero daję do duszenia w sosie pomidorowym , bo niektórzy tylko gotują i polewają sosem , zmywarkę masz dobrą , i masz z koszem ??na sztućce ?
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

U nas też ciepło ale z przewagą chmur.
Marcel zaraz idzie bramę robić bo będzie jechało wesele.
Męża kolegi córka właśnie teraz w kościele ma ślub a wesele mają na tej sali gdzie my rocznicę mieliśmy i nawet "naszą" orkiestrę mają.
Dla mnie bez sensu robić takie wesele, suknia za 4 tysiące, a gdzie jeszcze tren osobno, jakieś koronkowe bolerko, welon to z 5 tys wyszło, limuzyna i mówię Wam cuda wianki a wesele na 40 osób....
I to nie dlatego, że nie mają kogo prosić bo rodzina przynajmniej z jej strony duża. Tylko taki kaprys. Z jej strony rodzice, troje rodzeństwa z połówkami i chrzestni. Żadnej babci z dziadkiem, żadnych cioć, wujków.... Reszta z jego strony. On prosił normalnie, rodzeństwo rodziców też.
Nie rozumiem tego.... żeby babci z dziadkiem nie zaprosić? No co innego gdyby byli pokłóceni, ale nie. Ich argument jest taki, że są starzy i tak by nie przyszli. ????????? Do wnuczki by nie przyszli? No nawet jeśli starzy to chociaż na chwilę, do tej 21-22, posiedzieć chociaż. Albo najwyżej by odmówili ale sam fakt, żeby dziadków nie zaprosić.... No ale jacy starzy, nie mają jeszcze 80 lat to posiedzieć na weselu mogą... Naprawdę nie rozumiem tego.....
Mama młodej ma rodzeństwo, tata też, oni na wesela chodzili a nikogo nie zaproszą.
Chociażby zrobili na te 60 osób, za orkiestrę płacą jednakową cenę czy będzie 10 czy 60 a wiadomo że każdy w tą kopertę by dał i to na pewno nie mało bo do biednych nie należą. To komu ona pokazuje sukienkę za 5 tys i jakąś super limuzynę? Tak chce pokazać ale komu???
Siostra jej taty im przygadała, że oni mieli ich na wszystkich weselach a ci robią wesele i najbliższej rodziny nie zaproszą....
Zresztą teściowa wielce obrażona bo z młodej mamą się kumplują i teściowa ma żal że ich nie zaprosili. Ona się do tego nie przyzna ale widzę jak mówi, z jaką obrazą. Była pewna że będą proszeni. No ale jak tamci nie proszą rodziny to gdzie obcych.

No i była brama.... ciekawe ile tych bram było, bo trasę 4 km jechali w 35 minut. Trąbienie było słychać już ho ho ho, jak daleko a sam Marcel mówił że na tym odcinku gdzie oni stali to przed nimi były jeszcze dwie.
A jechały najpierw 2 tiry, potem 13 motocykli (bo mlodzi oboje kochają motory i sami też jeżdżą) a potem 12 aut.
Przed nimi też był ślub i na wesele jechali przez naszą wioskę to też było mnóstwo bram bo patrzyliśmy z okna a tam na początku straż pożarna jechała a potem całe mnóstwo tirów i tak wszyscy trąbili to głośno było ;)

Ja aż poczułam jak to będzie w październiku jak my na wesele pójdziemy... Dawno na żadnym nie byliśmy a to przecież nie taka impreza jak te zwykłe urodziny, 40-tki, 60-tki czy 18-tki....

Ja gołąbków nie obsmażam, najpierw sparzam kapustę, zawijam mielone i na patelnię ale zalewam wodą i tak gotuję. I nawet w samej wodzie, bez przecieru. Jak kto lubi to sobie da przecier ale ja wolę z samą taką wodą, oczywiście doprawioną.
tamira
Super Gaduła

Aga! Może koszty sukni zaważyły na ilości gości? Ale dziwne, że dziadkowie nie zostali zaproszeni, nawet gdyby nie przyszli, to zaprosić by wypadało, a tak to wyraźnie dano im do zrozumienia, że się nie liczą dla młodych..ech...przykre to bardzo!
Za tydzień ślub "mojego" Młodego, ale u niego wesele na 130 osób, czyli jak na Kaszuby bardzo kameralnie.. ;-)
Mam nadzieję, że pogoda dopisze, chociaż bez względu na pogodę i tak muszę ubrać coś z długim rękawem. Wszystko przez te siniaki, wyglądam jakbym manto dostała.. :P
Halinko! placki normalnej wielkości, czyli średnie, a Misiek zjadł ich 28 sztuk!
Właśnie dostaliśmy wiadomość, że jedna z podopiecznych Miśkowego klubu strzeleckiego została wicemistrzynią Polski!!! Jak tak dalej pójdzie, to na Olimpiadę może się załapać!
Obrazek
tamira
Super Gaduła

dzień dobry:-)
Nie wiem jak u was, ale u mnie zaś pochmurno i mokro... :(
Misio od świtu tańcuje z żelazkiem czyli niedzielnej tradycji jak najbardziej stało się zadość, a ja zastanawiam się, co zrobić z takim zapłakanym dniem..??
Spacer w deszczu jakoś mnie nie rajcuje, a innych pomysłów brak...

Trzeba sięgać dalej niż na wyciągnięcie ręki, bo po cóż byłoby niebo ?
(…)

Dobrego dnia! :kwiatek
Obrazek
Sasza
Super Gaduła

Post autor: Sasza »

Witam, humor nawet lepiej

Z Emi u lekarza bylam, alergia, stad taka buzka.Dostala lek doustny i krem.Ale smaruje jej zwykla mascia z witamina a, bo ten krem na sterydach
Wczoraj bylam z Emi i z mezem na imprezce dla dzieci wiec corcia sie wyszalala

Tamirka fajne plany wakacyjne;) Malbork jest piekny

Wszystkim waszym dziecia, wnuka zycze milych wakacji i gratuluje ladnego zakonczenia roku szkolnego:)
Niech wypoczna:)

U nas maly problem, corcia 5 dzien jak nie robi kupki:(((
tamira
Super Gaduła

Halinko!

Wszystkiego najpiękniejszego!

Zdrowia, szczęścia i radości każdego dnia!

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Halinko Kochana!!!!
Spełnienia, zdrówka, i najlepszości!!!!!!
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Halinko z okazji urodzin dużo zdrówka kasy mało zmartwień i wszystkiego najlepszego. :kwiatek :kwiatek :kwiatek :kwiatek :kwiatek :kwiatek
Osobne życzenia dla męża z okazji wczorajszych imienin
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Witam :)Kochane dziewczęta , :) bardzo dziękuję za życzenia , :D :kiss2 trudno mi się doliczyć ile to ja już mam lat bo gdzieś zagubiłam się w tym wszystkim , a prawdę mówiąc nie zagłębiam się w to , wolę myśleć że mam mało :D :D :D :D Pogościliśmy się skromnie , ale na wesoło , Pogoda brzydka , rano padało do 9 godziny a teraz cały czas jest pochmurnie , więc siedzę za stołem i się objadam co na dobre mi to nie wyjdzie :(

Agnieszko , zadziwiłam się że na to wesele pani młoda nie zaprosiła babci i dziadka , jak to bardzo smutne musi to być dla nich , ja nie wyobrażam sobie być pominięta na wesele swoich wnucząt , :( współczuję im , ubiór i oprawa tej uroczystości to nie wszystko , ciekawa jestem jak teraz będą po tej uroczystości wspominać to przyjęcie , A co na tej bramie dostają dzieci???

Małgosiu , ojej tyle placków ziemniaczanych, to bardzo dużo i gdzie on to pomieścił , on taki szczupły :) ale to milo że jak zrobiłaś to ktoś z wielką ochota to spałaszował :) a co to masz za siniaki ????

Sasza , może daj Emi na czczo wodę przegotowaną z miodem , niekiedy to pomagało .

Kasiu i od mojego męża dzięki za życzonka :D

http://allegro.pl/hit-parasol-plazowy-o ... %212375831
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hejka
U mnie całą noc padało,rano też spało się super.
Cały dzień pochmurnie,wstaliśmy późno zamiast obiadu wyprawa na kebab i lody,czyli luzik.
Tamirko szczena mi opadła,ja uwielbiam placki ale tyle nie dam rady wciągnąć.
Skąd masz siniaki????a basen to tak na stałe wszedł w twój plan dnia????
Kuźniar się wam nie podoba???moja ciotka go kocha :)
Halinko gołąbki robisz tak jak ja muszą najść pomidorowym sosikiem mniam
Chociasz jadłam kaszowo grzybowe też pyszne.
Moja kuzynka wychodząc drugi raz za mąż też nie zaprosiła dziadka(tylko on jeszcze żył)zaprosiła mojego ojca-chrzesnego,dziadka nie,bo tak myślę nie pasował do towarzystwa.
Wżeniała się w towarzystwo dyrektorsko-prezesowskie i dziadek wychowany w korycie nie pasował jej.
Dlaczego w korycie,jak miał 6 tygodni zmarła mu matka,jak miał 3 ojciec ,miał przyrodnią siostrę,ją wzięła na wych rodzina ojca jego oddano na wych do sióstr był chłopcem na posyłki,od sióstr zabrano go jak miał ok5-6 lat(siostra matki)i oddała go na służbę do gospodarza spał w korycie u świń lato zima,niedojadał był bity tak,że do śmierci miał na plecach blizny.
Był za prosty na super knajpę i ą,ę
Co nie omieszkałam powiedzieć kuzynce
Plus dla niej że się nie obraziła.
Na moim ślubie byli oboje dziadkowie(babcie nie dały rady)i lubię czasem popatrzeć ,to jedyna pamiątka po nich na której są jak żywi.
Przypomnę że nagrywanie dopiero co wchodziło
Ehhhh rozpisałam się
Obrazek

Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

A u mnie pada dzisiaj, cały dzień z małymi przerwami takimi może 10 minutowymi.

Mam dość ..... :(

Deprecha jak nic!
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hejka
Jak rano wyruszyliśmy w trasę to dopiero niedawno wróciliśmy no i muszę zajrzeć i złożyć Halince życzenia :)

Halinko kochana, wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze i najcudowniejsze aby Twoim było :)
I zdrówka, i zadowolenia z życia, pociechy z męża, dzieci i wnuków i pomyślności na każdym kroku oraz samych słonecznych dni :)

A my wyruszyliśmy po Marcela buty za stypendium, miał sobie upatrzone halówki, już je mierzył a ja patrzę, na środku przejścia stoi stolik z karteczką "końcówka kolekcji" i na niej buty. I były tzw turfy (do grania w piłkę na boisku) Adidasa przecenione z 189 na 69.99 i akurat Marcela rozmiar!!!! To ja mówię, kup sobie teraz te turfy a halówki się kupi jak zaczną treningi na hali w październiku.
No i kupił sobie te Adidasa i getry i jeszcze stówę ma w kieszeni.
Potem pojechaliśmy do babci bo 24-go miała imieniny.
Babcia dała mi parę groszy więc znów wróciliśmy do Auchan i w C&A kupilam sobie spódniczkę, taką na lato, prostą, czerwoną.
Tamirko, aż się dziwię co za pogoda u Ciebie bo u nas choć rano było pochmurnie to ciepło a w Gdyni to już całkiem słońce i cieplutko. Byliśmy na krotkich rękawkach i ja w rybaczkach a Marcel w krótkich spodenkach. Gdy wracaliśmy to do Luzina slońce mnie raziło, a jak skręciliśmy z głównej 6 już pod dom to chmury szły i akurat wjechaliśmy po deszczu. Musialo nieźle padać bo te czarne chmury jeszcze widzieliśmy i kałuże stały.
Byłam w tych nowych sandałach to paski mnie trochę obtarły....

No ale co mi babcia powiedziała to mi smutno....
Bo babci syn - mój chrzestny ożenił się z babką, która była wdową i miała córkę z tego pierwszego małżeństwa. No i ta córka to 2 lata młodsza ode mnie, jako dzieciaki bardzo się zżyłyśmy, kiedyś komputerów nie było ani komórek to listy pisałyśmy (bo oni pod Łodzią mieszkają), na wakacje ja do wujka jeździłam. Potem dorosłyśmy, powychodzilyśmy za mąż i kontakt się urwał. No ale ja o niej mówię: kuzynka bo tak ją traktuję.
Kilka lat temu pokłóciła się ze swoją mamą (skąd ja to znam), ciotka nawet swojej drugiej wnuczki na oczy nie widziała a ona albo skończyła 1 klasę albo teraz idzie do 1-szej więc z 7-8 lat nie rozmawiały ze sobą.
Wspólnym takim mianownikiem była babcia - mama ciotki. I właśnie przez tą babcię ciotka się dowiedziała że ta moja kuzynka miała guza w głowie.....
Najpierw zemdlała w pracy, karetka ją zabrała, porobili badania i wykryli guza, zoperowali a potem coś się sączyło i dopiero co miała drugą operację.... Normalnie w szoku jestem. Jak to człowiek ma coś w sobie i to coś nie daje żadnych oznak i człowiek nie wie że coś ma...
Ale ciocia napisała do niej sms, czy już nie czas się pogodzić no i się pogodziły.
Czy to trzeba choroby albo tragedii żeby się pogodzić?
Czy u mnie musi być to samo? Bo moja mama wniosków z tego nie wyciągnie..... smutne.....
tamira
Super Gaduła

cześć Dziewuszki!
No, proszę! dopiero teraz się rozpogodziło i słoneczko pięknie zachodzi na pomarańczowo, ale na jutro zapowiadają raptem 19 stopni i niestety opady... :P
Ale niedziela udana... :D Zaliczyliśmy Truskawkobranie na Złotej Górze, kupiłam sobie kolejny magnes na lodówkę i superaśną zakładkę do książek. Oczywiście truskawki też, wielkie i słodkie, akurat na nalewkę będą:-) A potem basen i yacuzzi, i niedziela zleciała. Jeszcze tylko podszykuje obiad na jutro, kąpiułka, masaż i lulu.. :)

Aga! u mnie to nawet burza była, co prawda taka trochę niewydarzona, ale parę razy gruchnęło, że ho,ho!
I żebyś wiedziała, że człowiek nigdy tak do końca nie wie jaką "bombę" zegarową w sobie nosi. Jak mi powiedzieli, że mam tętniaka w głowie, to też kolana zmiękły mi na chwilę i patrz! cztery operacje i poradzić sobie z nim nie mogą, a żyć jakoś trzeba... ;-)
Może jesienią uda się załatwić drania i będzie pozamiatane..

Kasiu! mój małż ulubiony może swobodnie schować się za kij od szczotki, ale apetyt ma niczym wołoduch! Dwa schabowe, spory kopczyk ziemniaków i micha surówki, to jego norma obiadowa.. :)
A siniaki robią mi się chyba od samego patrzenia, to przez te leki, które biorę na tętniaka. Wystarczy, że mocniej podrapię się w jednym miejscu i już siniol jak śliwa! Masakra!

Halinko! urodziny są, jak wypicie kolejnego kieliszka.. ;-) Lepiej nie liczyć ile ich było, a cieszyć się tym co jest, i co dopiero będzie! A pięknie będzie!!!! :)

Gosiu! olej deprechę ciepłym sikiem! Niech spada w Pireneje! :) Jutro będzie lepiej, zobaczysz!!! :D
Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Tamirko zazdroszczę takim typom jak Twój osobisty,moja mama ma tak samo,kuzynka też a ja spojrzę i tyję ehhhhh
Gosiu skąd deprecha ????wszak wakacje,Majunia super wyniki miała ciesz się a nie smutaj
Myśl pozytywnie wszak deszcz super dla alergików
Gdzie reszta????kamilka,zielonooka,zana,tygryski????o Lobelce nawet nie wspomnę
Obrazek

Zablokowany