Najwazniejsze, ze wylozyles meski punkt widzenia i o to w koncu mi chodzilo.
Seksi bielizna a dodatki..
Re: Seksi bielizna a dodatki..
Red, dobrze wiedziec wiecej niz sie czasami cos tam wie.
-
lola1
Szukasz seksownej bielizny? Gadżetów erotycznych? Zapraszamy do nas SPAM Posiadamy szeroki wybór akcesorii oraz zapewniamy dyskrecję 
Ostatnio zmieniony czw paź 16, 2014 5:15 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Potrzebujesz seksownej erotycznej bielizny lub gadżetów erotycznych? Jeśli tak koniecznie zajrzyj do nas: SPAM Oferujemy tylko produkty najwyższej jakości, najlepszych producentów. Naszym klientom zapewniamy dyskrecję. Zapraszamy 
Ostatnio zmieniony pn lis 03, 2014 12:21 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
SexShop112_pl
- Jestem tu nowa :)
Myślę,że akurat tutaj najlepiej sprawdzą się sex shopy,te internetowe mają o tyle plus,że nie musisz ruszać się z domu a przesyłka zawsze będzie dyskretna i na czas,więc czemu by nie spróbować:) Zawsze to fajny dodatek i urozmaicenie zabaw łóżkowych.
-
karina12321
- Jestem tu nowa :)
Jeśli szukasz seksownej erotycznej bielizny lub gadżetów erotycznych, SPAM, znajdziesz wszystko czego potrzebujesz do rozgrzania atmosfety. Nasze produkty najwyższej jakości, najlepszych producentów. Naszym klientom zapewniamy dyskrecję. 
Ostatnio zmieniony czw lis 06, 2014 4:56 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Seksowna bielizna z pewnoscia moze byc pomocna w upojnej i namietnej nocy jesli kochankowie
podniecaja sie tymi efektami i bodzcami.
Ale z pewnoscia rozpalonym namietnosciom wystarczy nieziemskie podniecenie natury ,bez tzw dodatkow.
Chociaz szczerze mowiac to niezbadane sa ,,sciezki,, i mozliwosci dobrego seksu.
podniecaja sie tymi efektami i bodzcami.
Ale z pewnoscia rozpalonym namietnosciom wystarczy nieziemskie podniecenie natury ,bez tzw dodatkow.
Chociaz szczerze mowiac to niezbadane sa ,,sciezki,, i mozliwosci dobrego seksu.