Seks z dziewicą czy doświadczoną?

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sylwcia
Jestem tu nowa :)

Seks z dziewicą czy doświadczoną?

Post autor: Sylwcia »

Jak myślicie Panowie wolą się kochać z ...? :sex1 :D
"Szanuj Słowa Każde Może być Twoim Ostatnim "
paula93

Re: Seks z dziewicą czy doświadczoną?

Post autor: paula93 »

szczerze to nie mam pojęcia ;) trzeba ich zapytać :D
paula

Post autor: paula »

jeśli facet naprawdę kocha kobietę to uwierz mi - jest mu to po prostu obojętne czy jego dziewczyna jest dziewicą czy nie ;)
oczywiste jest to że to dziewictwo zachowane dla tego jedynego jest czymś cudownym, no ale... ;)
Lilianka 15
Miła Kobietka

Post autor: Lilianka 15 »

To zalezy od faceta każdy lubi co innego.
Awatar użytkownika
Sylwcia

Post autor: Sylwcia »

No wiadomo że każdy lubi co innego ale większość ...?
Bo ja słyszałam że panowie raczej gustują w dziewicach bo lubią czuć się ważnymi, tymi pierwszymi ... ale z kolei też niektórzy wręcz odwrotnie ...twierdza iż taka dziewica nie wnosi nic do łóżka i jest po prostu nudna .
"Szanuj Słowa Każde Może być Twoim Ostatnim "
nekrolajt

Post autor: nekrolajt »

To zależy. Jeśli facet chce po prostu zaliczyć kobietę to myślę, że tu w grę wchodzą tylko doświadczone kobiety. Jeśli natomiast myśli o długim związku to nie ma dla niego znaczenia czy to jest dziewica czy kobieta rozdziewiczona.
Herkam
Awatar użytkownika
Ines_Ines
Miła Kobietka

Post autor: Ines_Ines »

nekrolajt pisze:To zależy. Jeśli facet chce po prostu zaliczyć kobietę to myślę, że tu w grę wchodzą tylko doświadczone kobiety. Jeśli natomiast myśli o długim związku to nie ma dla niego znaczenia czy to jest dziewica czy kobieta rozdziewiczona.
Zgadzam się. Jeśli chodzi o sam seks to lepiej doświadczona, wtedy szansa na świetny seks jest większa. W przypadku związku to chyba wszystko jedno (chociaż też znam kilku facetów, którzy z zasady unikają dziewic). Jednak autorka pytała o seks, więc odpowiadam - doświadczone.
Bloguję:
http://szczyptapieprzu.blogspot.com/
modnisia711

Post autor: modnisia711 »

dziewictwo zachowałam... dla mnie bylo to cos naprawde waznego,straciłam je z chlopakiem ktorego pokochałam i wiedziałam ze on kocha mnie, tak tez chciałam do zawsze, jestemy razem juz pare lat ; ) ObrazekObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
kajko

Post autor: kajko »

Myślę że zdecydowanie bardziej z dziewicą. Wtedy maja satysfakcje że są pierwszymi.
lakiernik warszawa i nie tylko…
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

A ja wam powiem że tylko ze swoją wybranką i nie ważne czy jest dziewicą czy już nie
Adrian
:P
Awatar użytkownika
na każdy temat

Post autor: na każdy temat »

jeśli kocha to jest to obojętne
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Nigdy się nie dowiesz co woli większość, bo pod tym względem faceci bywają dziwnie paradoksalni. Chcieliby żeby kobieta nie miała wielu partnerów a najlepiej jakby facet był jej pierwszym, tylko fajnie by było gdyby od razu wiedziała co i jak. Dziwne? No, bo jak dziewica może być doświadczona w tej strefie? :roll:

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
ODPOWIEDZ