Seks z dziewicą czy doświadczoną?
Seks z dziewicą czy doświadczoną?
Jak myślicie Panowie wolą się kochać z ...?

"Szanuj Słowa Każde Może być Twoim Ostatnim "
-
paula93
Re: Seks z dziewicą czy doświadczoną?
szczerze to nie mam pojęcia
trzeba ich zapytać 
-
paula
jeśli facet naprawdę kocha kobietę to uwierz mi - jest mu to po prostu obojętne czy jego dziewczyna jest dziewicą czy nie 
oczywiste jest to że to dziewictwo zachowane dla tego jedynego jest czymś cudownym, no ale...
oczywiste jest to że to dziewictwo zachowane dla tego jedynego jest czymś cudownym, no ale...
-
Lilianka 15
- Miła Kobietka
To zalezy od faceta każdy lubi co innego.
No wiadomo że każdy lubi co innego ale większość ...?
Bo ja słyszałam że panowie raczej gustują w dziewicach bo lubią czuć się ważnymi, tymi pierwszymi ... ale z kolei też niektórzy wręcz odwrotnie ...twierdza iż taka dziewica nie wnosi nic do łóżka i jest po prostu nudna .
Bo ja słyszałam że panowie raczej gustują w dziewicach bo lubią czuć się ważnymi, tymi pierwszymi ... ale z kolei też niektórzy wręcz odwrotnie ...twierdza iż taka dziewica nie wnosi nic do łóżka i jest po prostu nudna .
"Szanuj Słowa Każde Może być Twoim Ostatnim "
To zależy. Jeśli facet chce po prostu zaliczyć kobietę to myślę, że tu w grę wchodzą tylko doświadczone kobiety. Jeśli natomiast myśli o długim związku to nie ma dla niego znaczenia czy to jest dziewica czy kobieta rozdziewiczona.
Herkam
Zgadzam się. Jeśli chodzi o sam seks to lepiej doświadczona, wtedy szansa na świetny seks jest większa. W przypadku związku to chyba wszystko jedno (chociaż też znam kilku facetów, którzy z zasady unikają dziewic). Jednak autorka pytała o seks, więc odpowiadam - doświadczone.nekrolajt pisze:To zależy. Jeśli facet chce po prostu zaliczyć kobietę to myślę, że tu w grę wchodzą tylko doświadczone kobiety. Jeśli natomiast myśli o długim związku to nie ma dla niego znaczenia czy to jest dziewica czy kobieta rozdziewiczona.
Bloguję:
http://szczyptapieprzu.blogspot.com/
http://szczyptapieprzu.blogspot.com/
-
modnisia711
- Jestem tu nowa :)
dziewictwo zachowałam... dla mnie bylo to cos naprawde waznego,straciłam je z chlopakiem ktorego pokochałam i wiedziałam ze on kocha mnie, tak tez chciałam do zawsze, jestemy razem juz pare lat ; ) 

Myślę że zdecydowanie bardziej z dziewicą. Wtedy maja satysfakcje że są pierwszymi.
lakiernik warszawa i nie tylko…
A ja wam powiem że tylko ze swoją wybranką i nie ważne czy jest dziewicą czy już nie
Adrian

- na każdy temat
- Jestem tu nowa :)
jeśli kocha to jest to obojętne
Nigdy się nie dowiesz co woli większość, bo pod tym względem faceci bywają dziwnie paradoksalni. Chcieliby żeby kobieta nie miała wielu partnerów a najlepiej jakby facet był jej pierwszym, tylko fajnie by było gdyby od razu wiedziała co i jak. Dziwne? No, bo jak dziewica może być doświadczona w tej strefie? 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."