Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
Niejednokrotnie z mężem zaglądaliśmy do sex shopów stacjonarnych, jednak przekonaliśmy się że w sklepach internetowych wszystko jest dużo tańsze, a przesyłka bardzo dyskretna bez nazwy sklepu i w szarym papierze, wiec sąsiedzi nie domyslaja sie co zamawiacie.
A mozecie polecić jakis konkretny sklep internetowy? chce kupić jakis gadzet na naszą rocznice;p Zastanawiam się nad tym sklepem: SPAM Kupowała któraś z Was u nich cos? To bedą moje pierwsze tego typu zakupy;p
Ostatnio zmieniony sob paź 13, 2018 2:42 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:SPAM
Na początku też się stresowałam i kupowałam głównie w internecie. Ale jednego razu odważyłam się poszłam do sex shopu i od tego momentu tylko w sex shopie. W razie czego zawsze mi coś sprzedawca doradzi lub poleci coś ciekawego.
Zdecydowanie internet, nie lubię doradców w sklepach normalnych. Tylko trzeba uważać na badziew, lepiej kupić droższą zabawkę, ale porządną. Polecam Lelo.
pierwsza zabawke kupowalam z moim facetem, z ktorym nie ujawnilismy sie od razu, a wczesniej bylismy wspolokatorami u mojej przyjaciolki, ktora pracuje w sexshopie. moj maz wszedl i powiedzial, ze szuka prezenetu dla dziewczyny, ja zaczelam z kolezanka normalnie gadac, beka byla niesamowita
Chyba lepiej w necie, ze względu na cenę ale także dla komfortu psychicznego
Sama kupiłam ostatnio bieliznę erotyczną SPAM i to z wyprzedaży, więc humor dopisuje.
Ostatnio zmieniony sob lis 30, 2013 9:03 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:[img]link[/img]
Codziennie w drodze do pracy przechodzę obok sklepu z zabawkami erotycznymi, czasem kusi mnie żeby wejść, ale mimo tego,że już trochę na tym świecie żyję, to nadal czuję lekkie skrępowanie A jeśli chodzi o sklepy internetowe to jakie polecacie? Ja skorzystałam jedynie z SPAM i chciałabym zamówić coś jeszcze z innego źródła
Ostatnio zmieniony pn lut 24, 2014 12:43 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie odważyłabym się pójść do sklepu. Przy kasie spaliłaby się ze wstydu i uciekła. Całe szczęście, że jest internet Z doświadczenia powiem, że wystarczy poszukać dobrych sklepów internetowych. Te które mają dobrą renomę oferują zwykle bardzo dobre rzeczy. Nie mam tego dużo . Kilka zabawek na wypadek wyjazdu męża albo dodatkowej przyjemności podczas zabaw z nim
Jeżeli nie odważyłabyś się pójść do sklepu,to idealnym rozwiązaniem są internetowe sex shopy,które zapewniają maksimum dyskrecji co do przesyłki wiec to chyba dobra opcja. Sama często zamawiam w ten sposób.
Ja nie mam problemu z tym żeby wejść do sex shopu nawet w biały dzień. Ale ostatnio znalazłam fajny sklep internetowy kinky winky, mają tam bardzo fajne rzeczy jakieś takie wydają mi się mniej wulgarne niż w innych sex shopach. Poza tym przeważnie w sex shopach na kasie stoją panowie, więc dla tych mniej odważnych z was sklep internetowy to jest dobre rozwiązanie.
Jednym z fajniejszych jest SPAM Zabawki bardzo dobrej jakości, a to dla mnie jest najważniejsze, chcę wiedzieć, że są naprawdę bezpieczne. Plus przesyłka za darmo!
Ostatnio zmieniony pt kwie 11, 2014 1:40 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Przez internet. Ale nie długo wybiorę się z narzeczonym do takiego zwykłego sklepu. Wydaje mi się to być czymś zabawnym przebierać razem w takich uroczych rzeczach. Fajne doświadczenie i zabawa:)
Jestem podobnego zdania,warto poszukać w sklepach internetowych gdzie masz w zasadzie największy wybór i tez kwestia dyskrecji wchodzi w grę,zamawiając w jednym ze sklepów internetowych- masz ją niema gwarantowaną.