Gdzie kupujecie zabawki erotyczne?

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Kejti
Miła Kobietka

Gdzie kupujecie zabawki erotyczne?

Post autor: Kejti »

Drogie Panie ...
gdzie kupujecie erotyczne zabawki:
w typowych stacjonarnych SEX SHOPACH czy w sklepach internetowych?

:witch
Ostatnio zmieniony czw lis 15, 2012 10:15 am przez Kejti, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
mamajulci
Fajna Kobietka

Re: Gdzie kupujecie zabawki erotyczne?

Post autor: mamajulci »

Niejednokrotnie z mężem zaglądaliśmy do sex shopów stacjonarnych, jednak przekonaliśmy się że w sklepach internetowych wszystko jest dużo tańsze, a przesyłka bardzo dyskretna bez nazwy sklepu i w szarym papierze, wiec sąsiedzi nie domyslaja sie co zamawiacie.
lia23

Re: Gdzie kupujecie zabaki erotyczne?

Post autor: lia23 »

to ciekawe, ja kupowałam z chłopakiem w takim stacjonarnym sklepie i nigdy nie próbowałam przez internet, muszę spróbować skoro taniej:)
brunecia
Extra Kobietka

Post autor: brunecia »

Ja kiedyś zamawiałam na allegro.
Awatar użytkownika
emilka12
Jestem tu nowa :)

Post autor: emilka12 »

Najlepiej kupować w sexshopach na necie:)
Co powiecie na cięcie laserowe
nunkaa

Post autor: nunkaa »

A mozecie polecić jakis konkretny sklep internetowy? chce kupić jakis gadzet na naszą rocznice;p Zastanawiam się nad tym sklepem: SPAM Kupowała któraś z Was u nich cos? To bedą moje pierwsze tego typu zakupy;p
Ostatnio zmieniony sob paź 13, 2018 2:42 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Awatar użytkownika
Kasica

Post autor: Kasica »

sex shopów w sieci jest pełno.Wystarczy że wpiszesz na google i mnóstwo wyników.Ja zamawiałam z domu wysyłkowego SPAM Szybka i sprawna wysyłka
Ostatnio zmieniony sob paź 13, 2018 2:42 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Bezpieczne zabawki dla niemowlaków
czepiec

Post autor: czepiec »

A czy zabawki erotyczne są konieczne? Chyba nie dla wszystkich.
Zapraszam: http://top-ogloszenia.net/Ogloszenia-Towarzyskie-15
Awatar użytkownika
kusicielka
Extra Kobietka

Post autor: kusicielka »

hihi, ja jeszcze nie potrzebuję, w Rossmanie do tej pory się zaopatrzam w takie gadżety - żelel, pierścień wibrujący (ale szału z tym nie ma ;))
kobietka1234
Miła Kobietka

Post autor: kobietka1234 »

Ja przez internet, wstydze sie isc do sklepu dlatego uwazam ze to dla mnie najlepsze rozwiazanie:)
kleopatra31

Post autor: kleopatra31 »

W życiu bym się nie odważyła osobiście pójść do sklepu, za duży strach :D
Oświadczam wszem i wobec że biżuteria to mój życiowy bzik :D
saleka

Post autor: saleka »

Na początku też się stresowałam i kupowałam głównie w internecie. Ale jednego razu odważyłam się poszłam do sex shopu i od tego momentu tylko w sex shopie. W razie czego zawsze mi coś sprzedawca doradzi lub poleci coś ciekawego.
A.
Awatar użytkownika
Olenka14

Post autor: Olenka14 »

Zdecydowanie internet, nie lubię doradców w sklepach normalnych. Tylko trzeba uważać na badziew, lepiej kupić droższą zabawkę, ale porządną. Polecam Lelo.
Mój blog w tematyce mama i dziecko Wokół Dziecka :)
marianna k.
Miła Kobietka

Post autor: marianna k. »

pierwsza zabawke kupowalam z moim facetem, z ktorym nie ujawnilismy sie od razu, a wczesniej bylismy wspolokatorami u mojej przyjaciolki, ktora pracuje w sexshopie. moj maz wszedl i powiedzial, ze szuka prezenetu dla dziewczyny, ja zaczelam z kolezanka normalnie gadac, beka byla niesamowita
Kejti
Miła Kobietka

Post autor: Kejti »

Chyba lepiej w necie, ze względu na cenę ale także dla komfortu psychicznego :-)
Sama kupiłam ostatnio bieliznę erotyczną SPAM i to z wyprzedaży, więc humor dopisuje.
Ostatnio zmieniony sob lis 30, 2013 9:03 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: [img]link[/img]
czaskochania

Post autor: czaskochania »

zapraszamy do naszego sklepu, w którego asortymencie są również gry erotyczne:

SPAM
Ostatnio zmieniony śr gru 11, 2013 1:46 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
karolinq12
Miła Kobietka

Post autor: karolinq12 »

na allegro, w sklepach stacjonarnych jest o wiele drożej.
Myślałam, że do końca życia nie będzie stać mnie nawet na głupie waciki, ale czuję, że dzięki tv.sexbook.com.pl niedługo wszystko się odmieni!:)
marta3432

Post autor: marta3432 »

Codziennie w drodze do pracy przechodzę obok sklepu z zabawkami erotycznymi, czasem kusi mnie żeby wejść, ale mimo tego,że już trochę na tym świecie żyję, to nadal czuję lekkie skrępowanie :D A jeśli chodzi o sklepy internetowe to jakie polecacie? Ja skorzystałam jedynie z SPAM i chciałabym zamówić coś jeszcze z innego źródła :)
Ostatnio zmieniony pn lut 24, 2014 12:43 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
pomaranczka
Miła Kobietka

Post autor: pomaranczka »

Nie odważyłabym się pójść do sklepu. Przy kasie spaliłaby się ze wstydu i uciekła. Całe szczęście, że jest internet :) Z doświadczenia powiem, że wystarczy poszukać dobrych sklepów internetowych. Te które mają dobrą renomę oferują zwykle bardzo dobre rzeczy. Nie mam tego dużo :P. Kilka zabawek na wypadek wyjazdu męża albo dodatkowej przyjemności podczas zabaw z nim ;)
http://dmcauto.pl
eRozkosz_pl
Fajna Kobietka

Post autor: eRozkosz_pl »

Jeżeli nie odważyłabyś się pójść do sklepu,to idealnym rozwiązaniem są internetowe sex shopy,które zapewniają maksimum dyskrecji co do przesyłki wiec to chyba dobra opcja. Sama często zamawiam w ten sposób.
laij

Post autor: laij »

Ja nie mam problemu z tym żeby wejść do sex shopu nawet w biały dzień. Ale ostatnio znalazłam fajny sklep internetowy kinky winky, mają tam bardzo fajne rzeczy jakieś takie wydają mi się mniej wulgarne niż w innych sex shopach. Poza tym przeważnie w sex shopach na kasie stoją panowie, więc dla tych mniej odważnych z was sklep internetowy to jest dobre rozwiązanie.
Awatar użytkownika
Paolcia
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Paolcia »

Kurcze jestem tak długo w związku i przez myśl mi nie przeszło o zabawkach erotycznych,może później :P
iwonaa0

Post autor: iwonaa0 »

Jednym z fajniejszych jest SPAM Zabawki bardzo dobrej jakości, a to dla mnie jest najważniejsze, chcę wiedzieć, że są naprawdę bezpieczne. Plus przesyłka za darmo! :)
Ostatnio zmieniony pt kwie 11, 2014 1:40 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
dana1104

Post autor: dana1104 »

Przez internet. Ale nie długo wybiorę się z narzeczonym do takiego zwykłego sklepu. Wydaje mi się to być czymś zabawnym przebierać razem w takich uroczych rzeczach. Fajne doświadczenie i zabawa:)
Tarot Warszawa dla ciebie
WszystkozAmeryki_com
Extra Kobietka

Post autor: WszystkozAmeryki_com »

Jestem podobnego zdania,warto poszukać w sklepach internetowych gdzie masz w zasadzie największy wybór i tez kwestia dyskrecji wchodzi w grę,zamawiając w jednym ze sklepów internetowych- masz ją niema gwarantowaną.
www.WszystkozAmeryki.com
ODPOWIEDZ