Seks - po jakim czasie od poznania się?
-
nina19
Re: Seks - po jakim czasie od poznania się?
Jak dla mnie nie tylko człowiek musi dojrzeć do seksu, ale i związek.
Uważam, że dopiero jak bliżej sie poznacie, jak już będziecie parą itp. to możecie o tym pomyśleć, ale jak na razie to widzę, że nawet się nie całowaliście, a ty już mówisz o seksie.
Radzę Ci powstrzymaj się od tego, bo jak mówiłaś, może on jeszcze o tym nie myśli i uzna Cię za łatwą, bądź puszczalską.
Uważam, że dopiero jak bliżej sie poznacie, jak już będziecie parą itp. to możecie o tym pomyśleć, ale jak na razie to widzę, że nawet się nie całowaliście, a ty już mówisz o seksie.
Radzę Ci powstrzymaj się od tego, bo jak mówiłaś, może on jeszcze o tym nie myśli i uzna Cię za łatwą, bądź puszczalską.
Nie ma czegos takiego "kiedy seks od poznania..." jedni b.szybko i sa ze soba pozniej cale zycie a inni czekaja latami a za niewiele pozniej sie rozstaja i oczywiscie na odwrot, nie ma recepty, jak sie ma szczescie trafi sie na odpowiednia osobe to zaden czas nie ma znaczenia 
Dokladnie.A tzw sex dla poznania,przekonania sie czy pasuje sie do siebie...To wymysl facetow, ktorzy czesto gesto chca najnormalniej zaliczyc.
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Ja bym się tka od razu na faecta nie rzucała bo możesz go rzeczywiście odstraszyć, spokojnie, powolnymi kroczkami do przodu, może zapytaj go wprost czy ma jakieś plany wobec Ciebie czy zachowuje się tak przy każdej kobiecie. Bo tak też może być.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Chyba nie ma złotego środka. Jak pójdziesz do łóżka na pierwszej randce to facet może stwierdzić, że kobieta jest za łatwa. Jak się zacznie kochać później to może się okazać, że się w ogóle pod tym względem para nie zgrywa. Jak się będzie niedostępną, to facet może zostawić, bo nie będzie mu się chciało czekać, sex po ślubie - może się rozpaść małżeństwo.
Myślę, że po prostu trzeba zaczynać zgodnie z tym co się czuje - i do drugiego człowieka i z własnym ciałem.
Myślę, że po prostu trzeba zaczynać zgodnie z tym co się czuje - i do drugiego człowieka i z własnym ciałem.
http://off-topic-mojegozycia.blogspot.com/
Ja wcale nie uważam, że są jakieś minimalne terminy dniowe, czy też godzinowe. Jeżeli uważasz, że teraz możesz, że czujesz się gotowa, to nie ma na co czekać. Jeżeli chodzi o to, co pomyśli sobie o tym on, to wszystko zależy od jego nastawienia. Z jednej strony, jeżeli uzna, że zbyt wcześnie wskoczyłaś mu do łóżka, to sama zastanowiłabym się, czy jemu chodziło o chwile bliskości z Tobą, czy o to, aby sprawdzić, czy lubisz to i czy szybko pójdziesz.
A wtedy, to nad takim facetem bym się zastanowiła. Tak naprawdę nie ma czego żałować, bo skoro masz na niego fizyczną ochotę, to...działaj

- Kochajaca.
- Miła Kobietka
Nie ma nic gorszego, niż ustalenie sobie po jakim czasie chce się iść do łóżka. Jeśli czujemy, że to jest "ten" jedyny, że chcemy to zrobić, to moim zdaniem, niepotrzebne jest to całe czekanie... ;p Ale to moje zdanie, mam dość liberalne poglądy, jeśli chodzi o ten temat- że nie warto czekać, tylko cieszyć się sobą ^^. Ja z moim zdecydowałam się szybko na współżycie... a to dlatego, że czułam, że to "ten"
.
Nic oryginalnego nie powiem 
jeżeli się czuje, że to ten, to na co czekać...
jednak osobiście nie poszla bym do łóżka na pierwszej randce...
jeżeli się czuje, że to ten, to na co czekać...
jednak osobiście nie poszla bym do łóżka na pierwszej randce...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Będziesz wiedzieć czy to ten dobry moment
a jeśli się zastanawiasz to znaczy, że to nie ten moment 
klinikamody.pl - naucz się ubierać
myślę że to kwestia indywidualna. każda z nas robi to według własnego uznania, niektóre wcześniej inne później
Hurtownie Wina i Alkoholu w Trójmieście
W naszym przypadku były to 3 miesiące od oficjalnego związku 
Pozdrawiam, Marakesz!
http://prawojazdy.uk.net
http://prawojazdy.uk.net
Nie możesz sobie zapisać w kalendarzu konkretnej daty: za 3 miesiace w dniu takim a takim pójdę z nim do łóżka. To musi wyjść samo, obojętnie czy to będzie za kilka dni czy kilka miesięcy, musicie oboje tego chcieć i być gotowi. A przed seksem są jeszcze pocalunki, przytulania....
Przekonaj się czy czujesz do niego coś więcej bo iść do łóżka z pierwszym lepszym to raczej nic fajnego...
Przekonaj się czy czujesz do niego coś więcej bo iść do łóżka z pierwszym lepszym to raczej nic fajnego...
-
promyk82se
- Miła Kobietka
Mi wystarczył tydzień z obecnym partnerem a leci już 6sty rok.Moja koleżanka poczekała pół roku, a facet ja zdradził 2tyg póżniej i nawet jej to oznajmił.Taki który tylko zalicza tez potrafi odczekac pół roku.
Ja z moim facetem miałam tą przyjemność dopiero po 2 miesiącach
Fotobudka czyli świetna zabawa na każdej imprezie.
Najlepiej po trzeciej randce :p
To zależy czy komuś zależy na stałym związku czy przygodzie w łóżku...
-
karolinq12
- Miła Kobietka
po 1,5 roku 
Myślałam, że do końca życia nie będzie stać mnie nawet na głupie waciki, ale czuję, że dzięki tv.sexbook.com.pl niedługo wszystko się odmieni!:)
-
G****
Nie ma określonego terminu, jeśli się jest gotowym to jest to normalne. Dla jednej to będzie miesiąc, dla drugiej pół roku. U mnie było po 4 miesiącach spotykania.
- redorange666
- Samiec
Jerunie ale to był twardy gość.... jo bych nie doł rady...
sztyry miechy... jerunie..
sztyry miechy... jerunie..
-
G****
Nie miał wyboru
musiał czekać
i tak jak sobie to przypomnę teraz to normalnie śmiać mi się chce 
- redorange666
- Samiec
Jak na trzeciej randce nie do... to chyba cołsik z niom nie tak... trza sie wtedy mocno nakumać... czy warto??
-
G****
Widać było warto skoro czekał
Gdyby nie był to pierwszy raz to może i szybciej by wyszło 
- redorange666
- Samiec
uuuuuuuuu ja terozki rozumia.
-
G****
No widzisz a Ty już od razu zdanie sobie wyrabiasz 
- redorange666
- Samiec
Jaaaaaaa a jo żech myśloł że Ty tako cnotka...