Seks analny i problem z satysfakcją

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Robbika
Miła Kobietka

Seks analny i problem z satysfakcją

Post autor: Robbika »

Witam. z moim facetem jestem od ponad 7lat, Nie uprawialiśmy nigdy seksu analnego, spróbowaliśmy ostatnio czułam jakbym miała zrobic kupe ale nie czułam żadnej satysfkacji no i szybko mu 'wypad;' penis z mojej dziurki.. Spróbowaliśmy po raz drugi i znowu a jestem otyła osobą tlko czy to ma jakies znaczenie? No i jakos nie czerpie ja satysfkacj z seksu nawet tego normalnego palcówka jest ok ale jak juz wklada mi penisa no to nic absolutnie nie czuje.. Czy jest cos ze mna nie tak??
Odelie
Miła Kobietka

Re: Seks analny i problem z satysfakcją

Post autor: Odelie »

A może jakieś urozmaicenie? Zabawki, gadżety. fajny jest sex elixir.
andrat
Fajna Kobietka

Post autor: andrat »

Kurczę. Problem może byc tutaj w tym,że nie mówisz swojemu partnerowi o tym co Ci się podoba. Jakie masz potrzeby. Może w tym własnie jest problem. Faceci czesto nie są domyslni. Skoro nic mu nie mówisz to on myśli, ze jest ok. A Ty jesteś niezaspokojona.

Proponowałbym wprowadzić do zycia erotycznego kilka gadżetów erotycznych, które trochę poprawią Wasz seks:
jakis wibrator
hiszpańską muchę ( polecam szczególnie sex elixir - naprawdę fajny środek, ostatnio wyprobwoałem z żoną i u niej niezły odlot)
ewentualnie jakieś gry erotyczne
Jesli będizesz podniecona to seks będzie dla Ciebie przyjemniejszy
Awatar użytkownika
rema
Miła Kobietka

Post autor: rema »

Sex elixir jak najbardziej.My równiez ostatnio wypróbowaliśmy i świetny.
Robbika
Miła Kobietka

Post autor: Robbika »

A to nie jest szkodliwe?
Awatar użytkownika
Ania567
Miła Kobietka

Post autor: Ania567 »

Nie jest, jest to ziołowy środek tak więc jest zupelnie bezpieczny :P
Iza25
Jestem tu nowa :)

Post autor: Iza25 »

Nie miałam typowego seksu analnego poza czymś takim. Kochaliśmy się z mężem latem na łące i podczas stosunku włożył mi palec w tyłek. Dostałam niesamowitego orgazmu mam nadzieję że jeszcze to powtórzymy.
ODPOWIEDZ