No i oczywiście staram się mniej jeść i dużo pić wody
Schudnij do wakacji :)
Re: Schudnij do wakacji :)
Ja teraz ćwiczę na orbitreku w sumie codziennie 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Właśnie walczę by schudnać przed latem. Moja nadwaga wyjściowa to 20 kg, udało mi się już schudnąć 6 kg, jeszcze 14 ście 

I tak trzymaj - pamiętaj o dużej ilości błonnika - najlepiej rozpuszczalnego. nie bój się, że z nim przesadzisz. To samo dobro. możesz się wspomóc pektynami z jabłek. Doskonale oczyszczają organizm, dają uczucie sytości a dodatkowo walczą z cellulitem. Spróbuj nie pożałujesz 
-
Sylwuśka123
- Miła Kobietka
Nie wiem jak to jest. Większość znajomych walczy z otyłością, a ja z niedowagą... Brakuje mi 5 kg i wyniki w normie poza wagą i tt
Moja pasja moim życiem!
-
olejunka32
- Jestem tu nowa :)
powodzenia dziewczyny, mi udało się schudnąć 8 kg w 3 miesiące dzięki skakance 
Centrum Medyczne 311 Zabrze - Ortopeda, Chirurg, Dermatolog, Laryngolog, Endokrynolog
Całkiem sprawnie schudnąć można z cateringiem dietetycznym i jeśli rzeczywiście zależy Wam na tym, by zdążyć do wakacji, to polecam firmę SPAM Taka dieta pudełkowa dostarcza organizmowi wszystkiego co najważniejsze, a przy tym pozwala na skuteczne zrzucenie zbędnych kilogramów. Jeszcze lepsze efekty osiągnąć można poprzez dodanie do diety jakiejś aktywności fizycznej. 
Ostatnio zmieniony czw lip 12, 2018 7:52 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Czemu polecasz witaminy na włosy?xsoniax pisze:ja mam ogromny proble se słodyczami
wszystko racja. Zasada czesto i mało dotycząca jedzenia się sprawdza. Do tego zdrowo-warzywa, owoce itd;P
Wyciskarka Eldom - ELDOM AGD
Regularne treningi plus odpowiednio zbilansowana dieta najważniejsze.Od stycznia ogólnie - 13 kg co mnie mega zadowala
Jedyny problem miałam z udami na, których miałam okropny cellulit i za nic w świecie nie potrafiłam się go pozbyć. W końcu pomógł masaż bańką chińską, który znalazłam w ofercie Afrodyta Expert of Beauty - efekty są jak najbardziej widoczne tak więc czekam na to lato 
Witam,
Poleci ktoś jakiś sprawdzony sposób na dieta-f10.html" class="auto-link" rel="dofollow">odchudzanie jakaś dieta lub dobry dietetyk ??
Poleci ktoś jakiś sprawdzony sposób na dieta-f10.html" class="auto-link" rel="dofollow">odchudzanie jakaś dieta lub dobry dietetyk ??
http://helpik24.pl/
heeej dziewczyny:)) do wakacji już za późno ale zna któraś jakąś dietę, supplement itp, żeby zrobić z 15 kilo do końca wakacji? :*