Samotne wypady grilowe
Samotne wypady grilowe
Kobietki mam taki problemik w glowie,od niedzieli zaczynam 3 tygodniowy urlop z moim kochanym...no i On już planuje spotkanie z grupą swoich znajomych na grilu,ja delikatnie mówiąc nie przepadam za Nimi.Nie chce mu zakazywać tego więzić go ale mnie wnerwia że spędzi z Nimi czas kiedy ja będe czekała na niego w domu i oczywiście dorabiała sobie scenariusze co tam robią ,( oczywiście koleżanek tam nie braknie ,( co myślicie ? to wporządku że idzie tam sam ? pewnie go nawet wypchne z domu żeby szedł a kiedy wróci będe wsciekła że swietnie się bawił bezemnie .(pozdrawiam.
Re: Samotne wypady grilowe
A rozmawialas z nim o tym? faceci juz tak maja ze jak im jasno sie nie powie to sami na to nie wpadna.a fakt ze sama go chcesz 'wypchnac' z domu tez daje mu bledny obraz.
Przedstaw mu to ze swojego punktu widzenia.
Przedstaw mu to ze swojego punktu widzenia.
Ostatnio zmieniony wt lip 23, 2013 2:46 pm przez Carina, łącznie zmieniany 1 raz.
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
A na pewno nie możesz przeboleć i iść z nim ?
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Jasne nieraz mówilam o tym jak się czuje,bo miało to miejsce już zeszłego roku te wypady jego,wiesz uważa że zle bym się tam czuła bo nie przepadam za Nimi i generalnie nie jestem jakąś imprezowiczką ./poza tym On zle by się czuł wiesz obserwowany itd zero swobody./ więc dla niego lepiej jak siedze w domu ./ ja bez niego bym nie poszła nigdzie..i to mnie też boli..
a masz okazję iść gdzieś sama ?? wlaśnie tego dnia ??
Skoro sam widzi ze zle sie tam czujesz i woli jak sama siedzisz w domu- to sie dziwie o nim swidczy.Bo ewidentnie nie patrzy na cb...ciekawe jakby sie czul gdyby sytuacja byla odwrotna.
"...przez noc droga do świtania -
Własnie nie mam gdzie iść bo poprostu nie znam tam zbyt wielu ludzi ./cóż trzeba bdzie jakoś przeboleć i go puśćić przecież go nie zamkne w domu.
a mieszkasz w jakimś większym mieście ??
więc może też wyjdz, nawet sama.. do kina lub coś
więc może też wyjdz, nawet sama.. do kina lub coś
Nawet jak on bedzie siedzial sam w domu powiedz " kochanie dzis sie nie widzimy wychodze" jesli nie mieszkacie razem nie musisz nigdzie isc, bedzie go jadla zazdrosc tym bardziej ze nie bedzie wiedzial z kim jestes. Sms o 4 rano nie zaszkodzi.
Głowa do góry oni nie rozumieja poki nie doswiadcza. i nie wypychaj go z domu bo dajsz mu do zrozumienia ze ci to pasuje. Uczysz go sama. jak kot poki nie dasz mu jedzenia przy stole nie bedzie o nie prosil, jak dasz bedzie tam ciagle. Asertywnosc i zdecydowanie.
Wiesz Paula wypycham go bo chce być taka świetna że wiesz nie więzie go itd..tyle że on się świetnie bawi moim kosztem niejako ,(czasem myśle żę ważniejsi są znajomi nie ja..
Ale sama powiedzialas ze potem sie na nie go zloscisz. I wcale nie jestes ta zla ze nie chcesz zeby chodzil sama zadna by tego nie chciala. Czasem sie zdaza mam gorszy dzien idz sam ale nie ciagle. Moze to towarzystwo nie jest takie zle moze poprostu powinnas sie postarac inaczej o nich myslec dac im szanse. I pojsc. Zwiazek to kompromisy. Albo jest sie para albo nie. Cale zycie Twoje ma tak wygladac? Powiedz mu to co nam, ze cie to boli ze juz tak nie mozesz... moze on poprostu nie wie tak do konca co czujesz? 
-
LittleSister
- Jestem tu nowa :)
Najgorszą rzecz jaką można zrobić to ograniczyć kontakty faceta z jego znajomymi. Skoro jest z Tobą to po co martwić się o jakieś koleżanki, on wybrał Ciebie nie je. A to, że Ty siedzisz w domu i myślisz oznacza tylko, że albo nie potrafisz znaleźć sobie własnego zajęcia albo musisz zacząć leczyć swoją zazdrość. Kiedy on wychodzi, poczytaj coś, wyjdź, pozwiedzaj, porób cokolwiek zamiast siedzieć i rozmyślać 
Dzieki kobietki za wszystkie rady .)każda z Was ma troche racji.Myśle że dużo robi też moja zazdrość nad ktorą pracuje staram się,ale czasem ciężko ./ zapanować nad Nią.Napisze jak sytuacja się jakoś wyjaśni i jak wyjdzie wszystko trzymajcie kciuki kobietki .)pozdrawiam WAS wszystkie ,)