Kurs rozpoczyna się 6 kwietnia i obejmuje 18 godzin szkoleniowych
(7 spotkań). Zajęcia odbywać się będą w soboty w godzinach 10.30 – 13.00.
Terminy zajęć: 6, 13, 20, 27 kwietnia oraz 11, 18, 25 maja.
Dokładne informację i zapisy:
SPAM
Zapraszamy

idealnym!imloco pisze:Moim zdaniem noszenie gazu pieprzowego w torebce jest bardzo dobrym pomysłem

Haha bardzo dobry pomysł gorzej jak się nie ma psaKikimora pisze:Polecam chodzenie wieczorem z psem na smyczy. Fajnie jak pies ma odpowiednio groźny wygląd

widzę że jednak ktoś cię przekonał do noszenia w rękawie lub kieszeni (po Twoim poście wyżej) ale taka jest prawda gaz pieprzowy nie jest duży więc nawet jeśli ktoś widzi że coś mam w ręku to i tak nie domyśli się co i warto go mieć chociażby dla pewności siebie czy większego poczucia bezpieczeństwaimloco pisze:Tego nie wiesz, a nie zawsze masz możliwość schować do kieszeni kurtki jak jej nie masz.
A co do tych zajęć to fakt: "uderz, uderz, uderz i uciekaj", ale przynajmniej ci pokażą jak uderzać żeby sobie rąk nie połamać. ;D

ja nie jestem zwolenniczką kursu samoobrony ponieważ byłam na takich zajęciach i kompletnie nic z nich nie wyniosłam oprócz tego ze trzeba szybko biegać żeby uciec. ale przemyślałam to co napisałaś i masz rację taki kurs powinien być obowiązkowy w szkole! ponieważ co za różnica czy masz aerobic który też ci nic nie daje czy grasz w dwa ognie siatkę czy biegasz całe 45 min po boisku... większość dzieci a to się boi piłki a to im się nie chce biegać a to coś .. bo zajęcia są nudne i nie dobrane do ich potrzeb a takie zajęcia chociażby raz w tygodniu były by świetnym pomysłem na spędzenie lekcji. co jednak nie zmienia faktu że dla mnie (osoby która skończyła liceum już jakiś czas temu) i płci za zajęcia samoobrony - lepiej zagospodarować te pieniądze w coś innego np. sztuki walki, gaz pieprzowy czy paralizatorrudowlosa pisze:kurs samoobrony dla kobiet, przynajmniej na poziomie poczatkujacym powinien byc obowiazkowy dla kazdej kobiety, np w szkolach ponadgimnazjalnych, np na w-f
niezaszkodzi miec podstawy, a moze sie znaczaco przydac w zyciu
gaz pod względem cenowym jest nie do przebicia bo chyba każda pracująca młoda (i nie tylko) kobieta ma 20 zł żeby go kupićimloco pisze:A co, z targu mogą nie psikać albo się psuć?W sumie taki gaz jest niedrogi, więc w zasadzie nie ma gdzie szukać oszczędności

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości