sala weselna Pruszków i okolice
sala weselna Pruszków i okolice
konkretne pytanie: macie jakąś godną polecenia salę weselną w Pruszkowie lub okolicach?
Re: sala weselna Pruszków i okolice
A jakie masz kryteria co do wyboru sali?
w Pruszkowie i okolicach mam kilka swoich typów, ale wszystko zależy od tego, jak duża sala cię interesuje, w jakim klimacie, czy z obsługą itp
prosto z mostu: Astoria w Kaniach, zaraz pod Pruszkowem. Zerknij sobie na grupki ślubne na fejsie - mają tam super opiniemajuszka pisze:konkretne pytanie: macie jakąś godną polecenia salę weselną w Pruszkowie lub okolicach?
no słyszłam o nich. Możesz sama coś więcej o nich powiedzieć?kasztanka pisze:prosto z mostu: Astoria w Kaniach, zaraz pod Pruszkowem. Zerknij sobie na grupki ślubne na fejsie - mają tam super opiniemajuszka pisze:konkretne pytanie: macie jakąś godną polecenia salę weselną w Pruszkowie lub okolicach?
majuszka pisze:no słyszłam o nich. Możesz sama coś więcej o nich powiedzieć?kasztanka pisze:prosto z mostu: Astoria w Kaniach, zaraz pod Pruszkowem. Zerknij sobie na grupki ślubne na fejsie - mają tam super opiniemajuszka pisze:konkretne pytanie: macie jakąś godną polecenia salę weselną w Pruszkowie lub okolicach?
też się chętnie czegoś więcej dowiem o tej sali
majuszka - no i znalazłaś jakąś sale?
to jeszcze ja się podepnę pod ten temat. Też rozpoczynam poszukiwania sali, ale bardziej na takie skromne przyjęcie po ślubie aniżeli stricte weselicho
polećcie jakieś restauracje lub sale z klasą 
wciąż poszukuję
ale jestem umówiona w przyszłym tygodniu na spotkanie w Astroii w Kaniach. Dam znać co z tego wyjdzie