Rytuał miłosny
Rytuał miłosny
Hej
Czy ktoś z Was może korzystał z usług tej rytualistki czy tam wróżki? Jej strona to SPAM
Moja znajoma niby korzystała, jest nawet zadowolona (przynajmniej na taką wygląda) - miała problem z partnerem, teraz podobno do niej wrócił.
Ktoś z Was może potwierdzić jej skuteczność? Szukam kogoś sprawdzonego...
Czy ktoś z Was może korzystał z usług tej rytualistki czy tam wróżki? Jej strona to SPAM
Moja znajoma niby korzystała, jest nawet zadowolona (przynajmniej na taką wygląda) - miała problem z partnerem, teraz podobno do niej wrócił.
Ktoś z Was może potwierdzić jej skuteczność? Szukam kogoś sprawdzonego...
Ostatnio zmieniony ndz sie 05, 2018 8:57 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Re: Rytuał miłosny
Najlepiej pomodlić się do świętej Rity w przypadkach beznadziejnych... Zdziała więcej niż niejedna wróżka 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
-
babkapiaskowa
- Jestem tu nowa :)
Najlepiej napisz do Rytualisty Macieja na rytualnym kręgu i dowiedz się wszystkiego u źródła. Ja korzystałam z pomocy tego pana i mogę polecić. Rytuał miłosny, który wykonał zadziałał u mnie po 4 tygodniach
Dwudziesty pierwszy wiek a ludzie dalej w to wierzą, co za ciemnota.
Różnego rodzaju rytuały magiczne znajdziesz na stronie marcintarot.pl. Osoba, która zna temat, wie jak się tym zajmować i jak te rytuały wykonać więc jeśli jesteś tematem zainteresowany to sobie tam zerknij, myślę że to ciekawa opcja. Opinie innych są bardzo dobre na temat efektywności jego działań.
Co nie? MasakraRudaJolka pisze:Dwudziesty pierwszy wiek a ludzie dalej w to wierzą, co za ciemnota.
nie bardzo wierze w takie rzeczy, "wróżki" mają swoje triki, albo im się uda wstrzelić albo nie. Brak sprawy w swoje ręce a nie wierzyć w takie bajki
Ja tam nadal wierze w takie wróżby. Kilka osób mówiło, ze wróżka z mojej miejscowości jest świetna i warto sprawdzic
Ja wierzę w skuteczność rytuałów, choć korzystam z pomocy rytualisty Dagom Molfara. A właściwie korzystałam, bo rytuał się u mnie udał. Teraz cieszę się szczęściem u boku ukochanego.
Jeżeli jest jakiś sposób na przyciągnięcie byłego partnera, który zrezygnował to tylko ten SPAM Można próbować zmieniać styl życia, ale z moich doświadczeń wynika, że rytuały bardzo wpływają na rzeczywistość. Nie wiem do końca, jak to działa, ale działa, a to chyba najważniejsze.
Ostatnio zmieniony pn wrz 07, 2020 8:54 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Pewnie w taki sposób, że wtedy więcej sie o tym myśli i robi sie ku temu kroki. Podświadomie działamy tak by efekt był taki jak we wróżbie.