Rozwód

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
klaudiakkk22
Fajna Kobietka

Rozwód

Post autor: klaudiakkk22 »

Cześć, niedawno rozwiodłam się z mężem, nasz 8 letni synek bardzo to przeżywa. Pomyślałam, że przydałby mu się specjalista. Znajomi polecili mi panią Ewę Gordziej-Niewczyk, podobno jest niesamowicie empatyczna i profesjonalna. Co myślicie o takim pomyśle, korzystaliście kiedyś z pomocy psychologa dziecięcego?
Monisia80
Miła Kobietka

Re: Rozwód

Post autor: Monisia80 »

Rozwód to zawsze ciężkie przeżycie zarówno dla dorosłych, jak i dzieci, dlatego bardzo Wam współczuję. Ja postanowiłam się zabezpieczyć i razem z małżonkiem sporządziliśmy umowę podziału majątku wspólnego w kancelarii notarialnej Anny Karczewskiej: notariuszkarczewska.pl/oferta/czynnosci-notarialne w Krakowie. Jest to bardzo dobre zabezpieczenie dla obu stron w razie ewentualnego rozwodu.
AKrol
Miła Kobietka

Re: Rozwód

Post autor: AKrol »

Jeśli szukacie godnego zaufania adwokata z Bydgoszczy, który sprawnie przeprowadzi wasz rozwód to polecam mecenasa Karola Brysia. Specjalizuje się w prawie rodzinnym, prawie opiekuńczym pomoże wam także przy sprawach o alimenty i opiekę nad dziećmi. Jest konkretny, ma doświadczenie i wiedzę. Sprawnie prowadzi powierzone mu sprawy.
ODPOWIEDZ