Poszukuje rodziców z Wrocławia którzy podzielili by sie z nami opiniami na temat przedszkoli w Wrocławiu
Przedszkole Wrocław
Przedszkole Wrocław
Witam 
Poszukuje rodziców z Wrocławia którzy podzielili by sie z nami opiniami na temat przedszkoli w Wrocławiu
Re: Przedszkole Wrocław
Moje dziecko uczęszcza do przedszkola ToTutaj na Jarzynowej
. Na poczatku miałam wielki opór aby zostawić takiego maluszka pod opieką obcych ludzi, ale na tą chwile z reka na sercu moge powiedzieć ze jeseśmy zachwyceni 
Bardzo dobre jedzenie, kadra wychowawcza - na najwyższym poziomie- Panie są bardzo opiekuńcze, troskliwe, dbaja o bezpieczeńswo maluszków i o ich prawidłowy rozwój w czasie pobytu w placówce
Bardzo dobre jedzenie, kadra wychowawcza - na najwyższym poziomie- Panie są bardzo opiekuńcze, troskliwe, dbaja o bezpieczeńswo maluszków i o ich prawidłowy rozwój w czasie pobytu w placówce
Ooo, jaki zbieg okoliczności, że jednopostowiec zakłada wątek i jednopostowiec odpowiada. Że też są chętni płacić za taką marną reklamę.
A co do meritum: ja bym raczej nie brała pod uwagę opinii zupełnie obcych mi ludzi w tak istotnej kwestii, jak wybór przedszkola.
A co do meritum: ja bym raczej nie brała pod uwagę opinii zupełnie obcych mi ludzi w tak istotnej kwestii, jak wybór przedszkola.
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
No colours anymore, I want them to turn black
No cóz... Może liczą na to że ktos się na to złapie 
Ale fakt raczej u znajomych bym szukała opinii o przedszkolach
Ale fakt raczej u znajomych bym szukała opinii o przedszkolach
.. bo w oczach tkwi siła duszy...