Place zabaw

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
mariposa555
Jestem tu nowa :)

Place zabaw

Post autor: mariposa555 »

Gdy nadchodzi lato, pragniemy by nasze dzieci spędzały jak najwięcej czasu na świeżym powietrzu. Idealnym rozwiązaniem są place zabaw. Dzieci mogą się spotykać z przyjaciółmi z przedszkola a ich mamy nie muszą się martwić o ich bezpieczeństwo. Lubicie takie spędzanie czasu?
Ostatnio zmieniony czw sie 07, 2014 12:59 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: Place zabaw

Post autor: Hadassa »

Temat fajny, ale bez dublowania i bez spamu proszę
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Natka92
Fajna Kobietka

Post autor: Natka92 »

Ja uwielbiam chodzić z moją córeczką na plac zabaw. Często umawiam sie z koleżanką, która ma dziecko w podobnym wieku, i nasze córeczki przyjemnie spędzają czas bawiąc się, a my mamy czas na plotkowanie :) Nie wyobrażam sobie dzieciństwa bez huśtawek, zjeżdżalni i karuzeli...
Awatar użytkownika
kusicielka
Extra Kobietka

Post autor: kusicielka »

Ja mam znajomą która ma traumę na temat placów zabaw. Córka sobie ręke złamała - bardoz poważnie i teraz az drży.
Natomiast mój m teraz odbiora często młodą o tej samej porze i zwalczają panikę mamy, dzoewczyny uwielbiają razem się bawić, nasza sama nie chce już chodzić na place zabaw.
Lenamama

Post autor: Lenamama »

My również kochamy place zabaw. Raczej te nowe, unikamy starych konstrukcji i miejsc pomiędzy ciemnymi uliczkami.
Awatar użytkownika
Pata Patu

Post autor: Pata Patu »

W moim przypadku jest tak, że nie tyle ja kocham place zabaw, co moja córcia. Nie lubię, jak jest dużo dzieci, a jeszcze gorzej jak są dużo starsze od mojej Zuzi. Ona jest bardzo towarzyska i nie raz próbuje się bawić ze starszymi dziećmi. Nie raz została też odrzucona. Wydaje się, że nie zrozumiała co się wydarzyło, ale ja zrozumiałam. Było mi jej żal. Dzieci potrafią być okrutne. Mimo to chodzę na place zabaw, bo Zuzia je uwielbia. :ok:
http://pata-patu.blogspot.com
zielonookanatalia
Miła Kobietka

Post autor: zielonookanatalia »

place zabaw teraz sa swietnie zrobione, nie to co za naszych czasow gdzie metalowe elementy ostre wystawaly i sie zawsze kaleczylam ( do teraz to pamietam) teraz wiecej plastikowych drewnianych.. uwielbamy spedzac czas na swiezym powietrzu
ODPOWIEDZ