List Od Mikołaja

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
pipi36
Jestem tu nowa :)

List Od Mikołaja

Post autor: pipi36 »

Co sądzicie o listach od Mikołaja wysyłanych do dziecka? Mojej córce wygenerowałam takie wideo od Mikołaja (tu: SPAM ) - taki list, tylko w formie filmu. Mała była bardzo zadowolona. A najbardziej się ucieszyła, gdy Mikołaj powiedział, że jest grzeczna. :) Teraz przed gwiazdką chciałabym również podarować takie wideo swojej chrześnicy 3 letniej. Tylko jak uważacie - lepiej dołączyć je (na płytce) wraz z prezentem, czy może dać kilka dni przed gwiazdką?
Ostatnio zmieniony sob gru 14, 2013 1:04 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Kolaboracja

Re: List Od Mikołaja

Post autor: Kolaboracja »

ja pisałam list od Mikołaja na łandnje kartce z Mikołajem i dawałam w paczce,miły akcent
tusia25

Post autor: tusia25 »

o kurde ja pierwsze slysze o takich listach, zawsze byly DO Mikolaja a nie odwrotnie:) fajny pomysl w sumie
Kolaboracja

Post autor: Kolaboracja »

a wiesz ile jest radości jak dziecko widzi list od mikołaja;]koleżanka gdzieś zamawiała taki list
ODPOWIEDZ