Rozwód Opole – polecacie adwokata

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Ochota
Fajna Kobietka

Rozwód Opole – polecacie adwokata

Post autor: Ochota »

Cześć, stoję przed rozwodem i szczerze mówiąc, czuję się w tym kompletnie zagubiony. Mamy z partnerką dom i wspólne oszczędności, a ja chcę po prostu sprawiedliwego podziału. W Opolu szukam prawnika, który nie tylko wie, jak poprowadzić sprawę, ale też pomoże mi zrozumieć wszystkie kroki. Nie chcę, żeby sprawa ciągnęła się latami. Jakieś polecenia?
Arletta Bolesta
Miła Kobietka

Re: Rozwód Opole – polecacie adwokata

Post autor: Arletta Bolesta »

W trakcie rozwodu warto już wziąć pod uwagę kościelny proces o nieważność małżeństwa, aby pomiędzy procesami była spójność; ja mam tego typu praktykę
dr Arletta Bolesta
adwokat kościelny zatwierdzony
mail: [email protected]
Ulanek
Fajna Kobietka

Re: Rozwód Opole – polecacie adwokata

Post autor: Ulanek »

Na forach internetowych pełno jest o Mecenas Annie Marii Rop z centrumrozwodow.pl/, bo to ktoś, kto daje nie tylko merytoryczne wsparcie, ale także emocjonalne, które na sali sądowej potrafi okazać się bezcenne i dodać sił.
ODPOWIEDZ