Rodzice nie akceptują mojego chłopaka

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
majka1327
Jestem tu nowa :)

Rodzice nie akceptują mojego chłopaka

Post autor: majka1327 »

Od dwóch lat spotykam się z czarno- skórnym chłopakiem. Moi rodzice a konkretnie to tata nie akceptuje go. Podejrzewam że to przez rozwód którego podieli się 12.l temu. Chce się zemścić na mamię bo wie że gdy ja cierpię to mama też. Rocznikowo mam 17.l rozmawialiśmy ostatnio o przyszłości i podejrzewam że za niespełna dwa lata mi się oświadczy. Wiem że to głupie ale mam takie uczucie :? Czy mój ojciec wali na jego rasę czy nie ? Czy po prostu chce się na niej zemścić ? I czy rasa ma znaczenie ???
dzo

Re: Rodzice nie akceptują mojego chłopaka

Post autor: dzo »

majka1327 pisze: Czy mój ojciec wali na jego rasę czy nie ? Czy po prostu chce się na niej zemścić ? I czy rasa ma znaczenie ???
a skąd my to mamy wiedzieć ?

spytaj ojca...
Awatar użytkownika
sylwia1991
Fajna Kobietka

Post autor: sylwia1991 »

Mi się wydaje ze nie chce się zemścić na mama bo ciebie by to nie mieszał, jak ty cierpisz to mam tez jakieś chore to twoje stwierdzenie...... Nie akceptuje go bo czarny jest. Pogadaj z ojcem szczerze powiedz ze zależy ci na nim. Powiedz mu ze to jest twój wybór. Ale tylko spokojna rozmowa na poziomi coś da. A jeśli nie to wal ojca to twoje życie.
tusia25

Post autor: tusia25 »

17 lat?? dobrze rozumiem?? i myślisz już o oświadczynach itp. jakoś wierzyć mi się nie chce... używaj życia! TO TWOJE NAJLEPSZE LATA!
Baśka1971
Fajna Kobietka

Post autor: Baśka1971 »

Może napisz coś więcej o tym chłopaku. Może ojciec nie lubi go za coś innego a rasa nie ma znaczenia.
Nana27
Jestem tu nowa :)

Post autor: Nana27 »

powiedz rodzicom, że to ty a nie oni będą brać z nim ślub, jak się nie podoba to niech znajdą sobie inną córkę
ODPOWIEDZ