Jak mam to rozumieć?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Misqa123
Miła Kobietka

Jak mam to rozumieć?

Post autor: Misqa123 »

......................................
Ostatnio zmieniony sob lip 27, 2013 6:10 pm przez Misqa123, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: Jak mam to rozumieć?

Post autor: Hadassa »

jeżeli tyle czasu go unikałaś, może po prostu dał sobie spokój...
może warto znów napisać, spytać co u niego, opowiedzieć co u Ciebie..
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Wydaje mi się, że troszkę się zawiódł. Tobie zwierzał się ze wszystkiego, więc Ci w dużym stopniu zaufał a gdy Ty czułaś się źle po prostu go zbyłaś.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Basia1994

Post autor: Basia1994 »

To może zamiast pisać spotkaj się z nim live ;) na pewno byłoby wam łatwiej porozmawiać .
Lena20
Miła Kobietka

Post autor: Lena20 »

Miałam podobnie otworz sie może potrzebuje kogoś do pogadania wyżalenia itd . każdy kogoś takiego potrzebuje pootem może wyjdzie coś wiecej :) wiem wstydzisz się jesteś zamknięta ale massz pewnie motylki w brzuchu jak zobaczysz ze On wysłał Ci wiadomość :) Otwórz sie każdy ma jakieś problemy nikt nie jest idealny i docen to że On to zrobił pierwszy a jak się nie odzywa to napisz mu wiadomość :) nawet głupie ` hej co tam , czemu się nic nie odzywasz ? :( ` :D i zobaczysz reakcje :P
Lenkaaaa ;**
Awatar użytkownika
Paula_s22
Miła Kobietka

Post autor: Paula_s22 »

Mimo ze wtedy nie odpisał sprobuj jeszcze raz badz pewna jak oleje cie teraz daj sobie spokoj. Tez przeszla mnie mysl ze bylas dla niego lekarstwem a teraz gdy juz u niego wszystko ok zajal sie czyms innym moze ma kogos. Ja jestem ze swoim facetem z ktorym tez zaczelam pisac na fb i jestesmy razem do dzis i nawet jak powiedzialam mu o poronieniu ktore mialam kiedys nie olal mnie smucil sie razem ze mna wysluchal mnie chociaz tez potrzebowal dnia zeby to przemyslec. Wydaje mi sie ze jest jak napisalas na koncu swojego postu. :|
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

Może się źle poczuł, ponieważ sam zwierzał Ci się ze swoich problemów, a Ty miałaś przed nim barierę i nie chciałaś mu się wygadać?
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

On Ci się zwierzył,a Ty o sobie nic.. Też więcej nie utrzymuje takich relacji jak ktoś jest taki skryty.Ja pokazuje swoje wnetrze a ktos sie przede mna zamyka,to nie mile ;( Chyba ze sie pogodzili z byla, tak tez bywa ;)
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
ODPOWIEDZ