Regulacja brwi
Re: Regulacja brwi
Z uzyciem białej kredki, no i czarnej, gdzie można było popróbować sobie
a tu filmik instruktażowy

Z tego co wiem to są te dwa odcienie z KOBO. Ale w nowej gazetce Natury widziałam, że weszły też pomady i żele z MySecret. Zerknij sobie, może dobierzesz coś, co będzie Ci pasowało.Kelby pisze:Te żele z Kobo nadają jakiś kolor? Są może jasne? (Bo ja dziwna jestem i zawsze szukam czegoś co mi rozjaśni brwi)
Co to za pomada z MySecret i jak to działa? Nie wiedziałam, że coś takiego jest, ale chętnie spróbuje.a_gatka pisze:Z tego co wiem to są te dwa odcienie z KOBO. Ale w nowej gazetce Natury widziałam, że weszły też pomady i żele z MySecret. Zerknij sobie, może dobierzesz coś, co będzie Ci pasowało.
Kelby pisze:Te żele z Kobo nadają jakiś kolor? Są może jasne? (Bo ja dziwna jestem i zawsze szukam czegoś co mi rozjaśni brwi)

To bardzo dobry pomysł. Samodzielnie regulując brwi możesz popełnić ten błąd, który kilka lat temu ja popełniłam i wyrwać za dużo włosków. Będziesz wtedy wyglądać nienaturalnie. Najlepiej udać się do kosmetyczki na pierwszą regulację. Zapłacisz niewiele (u mnie w mieście maksymalnie 10-15 zł) a efekt będzie bardzo ładny, bo kosmetyka nada Twoim brwiom najładniejszy dla twojej twarzy kształt. Potem już możesz regulować je samodzielnie. Ja robię to zwykłą pęsetą, bo jest to najprostszy i najszybszy sposób, a i pęseta jest niedroga. U mnie po kilku latach takiego wyrywania praktycznie wcale nie czuję bólu a włoski odrastają naprawdę powoli.Hadassa pisze:Czyli wcześniej chodziłaś np do kosmetyczki ?
Najłatwiej jednak najpierw wybrać się do kosmetyczki, by nadała im kształt, później łatwiej sobie samej pilnować ich, wyrywać pęsetą.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość