Re: Kupujecie oryginalne ciuchy?
Każdy ciuszek ma jakąś tam swoją markę. Osobiście lubię zaglądać do marki Manzana pl, zawsze jest coś fajnego, modnego i dobrego. Pokazali już część jesiennej kolekcji i muszę powiedzieć, że bardzo sie postarali, piękne ubrania i torebki.
Różnie. Nie mam zasady, że musi byc oryginalne, ale coś tam w szafie się znajdzie... No jeansy tylko Levis, ale jeśli chodzi np. o tego typu sukienki koktajlowe to czeste te w nizszej cenie są nawet fajniejsze od tych drogich.
ZA LINK PODZIEKUJEMY
ZA LINK PODZIEKUJEMY
Re: Re: Kupujecie oryginalne ciuchy?
Dokładnie każde ubranie ma jakąś markę. Jak mnie nie stać np. na Burberry to nie kupię podróbki. Ale jak mam kupić buty Adidas to kupię buty Adidas a nie jakieś Adodasy czy coś takiego 
Pewne rzeczy lepiej kupic oryginalne. Buty czy dzinsy
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Zależy jakie, czasem kupię jakieś naprawdę markowe ciuchy, a czasem nie. Zależy co mi się spodoba
ostatnio nawet nie mam czasu na chodzenie po sklepach, jak już to zamawiam coś z sieci, ze sklepu romaboma niedawno dorwałam fajne ciuchy.
-
MarcinWojewodzki
- Jestem tu nowa :)
Bardzo częśto.Choć to nie jest norma.Liczy się wygląd a nie marka.
Ja praktycznie wszystko kupuje na ciuchu, albo wymieniam się na różnych szafingach. I często to są oryginalne rzeczy 
https://hairlook.pl/
Wszystko zależy od tego co chcę kupić, ale uwielbiam jedną markę SPAM mają tak piękne, modne i dobre ubrania i torebki, że grzechem jest nie kupić. W ich ubraniach człowiek przynajmniej pochodzi, a nie tak jak z co niektórych sieciówek, że nadają sie do pierwszego prania, a kolejną zaletą jest fakt, że ich kolekcje są nietuzinkowe a nawet mają limitowane edycje.
DZIEKUJEMY ZA LINK
DZIEKUJEMY ZA LINK
ja jestem zachowawcza jeśli chodzi o ubrania
klasycznie i bez szaleństw 
Ale co rozumiesz pod pojęciem oryginalne? Bo dla mnie to np. torebka michaela korsa, a nie jej marna podróbka. Nie przepadam za podróbkami, a oryginalne- sa dla mnie za drogie i nie mam potrrzeby kupowania takich gadżetow
Najczesciej kupuje w sieciowkach- np. dzinsy czy buty, bo lubie te czesci garderoby zmierzyc na spokojnie. A jakies swetry czy chociazby ostatnio ramoneske kupuje przez neta- najczesciej w Denley.
Ostatnio szukałem prezentu ostatnio i wpadłem na tanie torebki w polomarket. W sumie niezła oferta torebek od Batyckiego, może Wam się uda też coś kupić. Zajrzyjcie na ich stronę są tam zniżki do nawet - 60%
nie no, chyba ze tylko do sportu oryginalne ciuchy, tak to tylko z przeceny 
Ja różnie. czasami markowe ciuchy a czasami z targu zwykłe. to zależy od konkretnego ciuchu. 
Ja przywiązuje uwagę do tego by ubranie było ładne, modne i wygodne no i jeszcze dobrej jakości. Wiem, że bardzo dobrej jakości rzeczy mają w sklepie SPAM warto tam zamawiać bo mają bardzo szybką wysyłkę no i przystępne ceny. Wiele osób lubi tam zamawiać bo mają też wysyłkę zagraniczną . Zajrzyj sobie bo może akurat coś Ci się spodoba :)Więc jeżeli szukasz czegoś ciekawego to myślę, że warto sobie zajrzeć 
Ostatnio zmieniony ndz paź 23, 2016 10:34 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Ja kupuje oryginalne ubrania ale również takie które są na topie 
Nie ukrywajmy, nie raz oryginalne znaczą trwalsze 
Więc czasem lepiej wydac te kilka złotych więcej
Więc czasem lepiej wydac te kilka złotych więcej
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
ja kupiłam ostatnio w Nico - super miejsce do kupienia markowych ubrań za rozsądną cenę. moim zdaniem jest to na prawdę fajne miejsce na takie zakupy!
czasami tak
Czasami warto bo material lepszy i wytrzymalosc
-
anusiaa112
- Jestem tu nowa :)
Moim zdaniem oryginalne ubrania starczają na dłużej 
Absolutnie nie zgodzę się z trwałością oryginalnych bo to nie jest reguła. Niektóre marki się starają o to, żeby ich ciuchy jakościowo były bardzo dobre, a niektóre nie. I tyle. Dlatego jak już, to torebki, buty, paski jak najbardziej oryginalne, natomiast ciuchy już nie bardzo.
- redorange666
- Samiec
Tylko oryginalne. Kilka euro więcej a są znacznie lepsze gatunkowo, jakościowo i są trwalsze.
Najlepszy przykład to kurtka która sobie kupiłem. 400 euro a nie przemaka, jest mi w niej absolutnie ciepło i pierwszy raz zima jest dla mnie przyjemna, do tego jest lekka, bardzo praktyczna i po dwóch sezonach zimowych wygląda jak nowa. Dodatkowo idealnie działa jako lekka kurtka jesienno wiosenna...ponieważ polar jest wypinany. Genialny produkt
Najlepszy przykład to kurtka która sobie kupiłem. 400 euro a nie przemaka, jest mi w niej absolutnie ciepło i pierwszy raz zima jest dla mnie przyjemna, do tego jest lekka, bardzo praktyczna i po dwóch sezonach zimowych wygląda jak nowa. Dodatkowo idealnie działa jako lekka kurtka jesienno wiosenna...ponieważ polar jest wypinany. Genialny produkt
No powiem szczerze, że 400euro to dla mnie o wiele za dużo niż się powinno płacić za ubrania bez wyrzutów sumienia że dzieci w afryce głodują. Może śmieszne, może nie. Ale mnie naprawdę by coś trafiło płacąc takie kwoty za cokolwiek....
- redorange666
- Samiec
To jest kurtka ze średniej półki cenowej tego producenta...ale warta każdego centa. Ja nienawidzę zimy...zawsze mi było zimno lub za gorąco (Kurka puchowa to był koszmar) p poza tym jest super lekka, wygodna i jeszcze nigdy mnie nie zawiodła.
Podstawowy model kosztuje około tysiąca złotych.
Podstawowy model kosztuje około tysiąca złotych.
Dla mnie nie jest to duży wydatek, bo mam mało rzeczy ale właśnie tylko raczej oryginalne. Ok tysiąca za kurtkę też bym dała, bo wymieniam ciuchy co roku ale odsprzedając. I to zawsze w jakimś stopniu się wraca. Jak kupisz taką za 300 to jest do wyrzucenia (przynajmniej u mnie tak było zawsze). Tylko torebki, w nie inwestuję i noszę aż znoszę. Lubię takie z duszą, już użytkowane. Dlatego raczej skórzane, ale ostatnio liu jo małą, nie pogardziłam mimo, że ekoskórka.
- redorange666
- Samiec
Ja kurtki noszę kilka lat. Wtedy koszt zakupu wychodzi na poziomie Powiedzmy 300zl rocznie.
Moja ukochana skóra ma już 15 lat...
Moja ukochana skóra ma już 15 lat...