Re: Kupujecie oryginalne ciuchy?
Re: Re: Kupujecie oryginalne ciuchy?
Przyznam się że najchętniej ciuszki kupuję w...lumpeksach
Raz że często jest większy wybór niż w markowych sklepach, dwa że można trafić na ciekawe wzory niedostępne u nas, no i cena zdecydowanie na plus 
Nieczęsto ale jednak kupuję trochę droższe i markowe ciuchy,zazwyczaj jak mi się coś bardzo spodoba.
jesli chodzi o krutki, sukienki, buty to uwielbiam kupowac w zara albo w reserved,
Ale mam tez takie dni ze np ide ulica i widze jakis ciucholand i musze tam wejsc i czesto trafia mi sie jakas perelka
Ale mam tez takie dni ze np ide ulica i widze jakis ciucholand i musze tam wejsc i czesto trafia mi sie jakas perelka
Kupuję głównie w centrach handlowych to co mi wpadnie w oko-raz droższe rzeczy raz trochę tańsze.
Jeszcze niedawno kupowałam rzeczy tylko polskich marek. Jednak znalazłam sklep Lily White, gdzie są ubrania od projektantów i zagraniczne dobre marki. Wiem, że cena nie należy do najniższych ale wolę zainwestować w dobrą rzecz i mieć ją na lata, a nie, nieustannie kupować nowe kiepskiej jakości ciuchy.
-
Fabrik_com_pl
- Miła Kobietka
Oprócz galerii handlowych,warto rozglądać się także w sklepach internetowych z odzieżą,gdzie znajdziemy bardzo szeroki wybór i niższe ceny,szczególnie teraz w okresie zimowym.
Cześć Dziewczyny jeśli chodzi o mnie to ja kupuje tylko polskie marki. Zależy mi, na tym by to co kupuje było zawsze wysokiej jakości, modne i nie powtarzalne. Marka, która spełnia wszystkie powyższe standardy to Pretty One. Nie zawiodłam się ani razu. W Wy znacie ? 
- kokoszanel
- Super Gaduła
Niespecjalnie. Bywa różnie. Jeżeli w galerii jest fajna promocja na coś z dobrego sklepu i mi podpasuje ... To czemu nie. A tak to szczerze, częściej kupie coś na ciuchach, często gęsto również nówki sztuki z metką!
"Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł,
ale najważniejsze żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć"
~ Coco Chanel
ale najważniejsze żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć"
~ Coco Chanel
Nieszczególnie, bo raczej mnie na to nie stać i wolę kupić coś tańszego, co oczywiście nie oznacza, że gorszego. Marka na metce to nie wszystko 
I tak te wszystkie 'wielkie' sieciówki to jedna korporacja, która chcąc zaoszczędzić koszta to wszystko produktuje w chinach
nie stać mnie na oryginalne, tzn z oryginalnych to buty sportowe noszę oryginalne, reszta to sieciówki, albo sh
Buty zazwyczaj kupuję oryginalne, a z ciuchami to tak różnie. Co wpadnie mi w oko, to kupuję
Ale bardzo lubię zrobić zakupy w reserved , house, mosquito.
- Anastazja099
- Fajna Kobietka
W sumie wolę polować na obniżkach. Przygnębiające to trochę jest, że coś ci się podoba, a cena jest absurdalna. W okresie obniżek połowa spada o połowę 
fajnie ciuszki można też znaleźć w szperakach
Ja lubię oryginalne ubrania. Nie zawsze mam pieniądze żeby kupić nowe, ale na szczęście są second handy, w których mają dużo markowych ubrań 
Ostatnio zmieniony pn sie 15, 2016 11:06 am przez BlackWolf, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę dostosować się do regulaminu forum
Powód: Proszę dostosować się do regulaminu forum
ja ciuchy kupuję w sieciówkach. Zawsze można trafić na bardzo fajną promocję i nie ma problemu z reklamacjami. Często też wysyłają liczne oferty, bony rabatowe, których użycie jeszcze bardziej obniża cenę ubrań. Szczerze mówiąc boję się zamawiać ciuchy z zagranicy bo mam obawy, że albo nie dojdą, albo rozmiar będzie nie taki. Ubrania mogą ładnie wyglądać na zdjęciach, a w rzeczywistości będą w fatalnym stanie, dlatego lepiej na żywo iść do sklepu, przymierzyć i wtedy kupić 
“Never let the fear of striking out keep you from playing the game”
Zobacz czym się zajmuję >> http://hrownia.pl/
Zobacz czym się zajmuję >> http://hrownia.pl/
ja kupuję to chyba jedna z moich słabości, ale tłumaczę to sobie tym że jakość takich ciuszków jest lepsza 
Ulubiony przepis Naleśniki z serem
Blog prywatny
Blog prywatny
Ja przede wszystkim poluję na przeceny i wyprzedaże, bo można oryginalne ubranie wyrwać na naprawdę małe pieniądze. Teraz zaczęłam śledzić stronkę PromoKot gdzie są informacje o bieżących promocjach i obniżkach, nie tylko z sieciówek, ale i normalnych sklepów. A jak już naprawdę nie ma żadnej promocji, to chodzę po outletach i secondhandach, gdzie można praktycznie nowe ubrania kupić za parę zloty. W Wawie polecam 2, zaraz przy metrze stokłosy (pasaż ursynowski), a w Radomiu na borkach praktycznie naprzeciwko kościoła św. Teresy, tam jest chyba też stokrotka czy coś. Ubrania bardzo dobrej jakości, większość markowa no i niskie ceny.
Ja nieraz kupuję markowe ubrania ale musi mi się jakaś rzecz bardzo podobać.
zwalczanie prusaków warszawa 
nie kupuję ubrań marek selektywnych, jednak czasem wolę wydac więcej np. za płaszcz, niż reklamować go co rok :/
Oliwia
Tylko oryginalne - polskich marek! Pretty One to kobieca marka ubrań ...hmm... chciałam powiedzieć wizytowych ale od kilku lat zmieniła się oferta i znajduje tam ubrania zarówno do biura i na spotkanie jak na przyjecie czy po prostu wyjściowe
Wszystko zawsze ok, pięknie skrojone i ślicznie wykończone 
Często kupuje na wyprzedażach.... coś co wpadło mi w oko dużo wcześniej, przynajmniej mam pewność że faktycznie dany ciuszek został przeceniony 
Kupuję oryginalne rzeczy ale nie jakoś specjalnie drogie.Ja często kupuję przez internet i czasem zdarza mi się kupić coś w bardzo przystępnych cenach.
Meble stylowe
Wiadomo,że oryginalne ubrania czy buty są lepszej jakości, ale osobiście wolę kupić sobie kilka tańszych ubrań w tej cenie
dużo ciekawych rzeczy można tutaj znaleźć LINK 
A JA WOLE NIE CZYTAC SPAMU
A JA WOLE NIE CZYTAC SPAMU
Co to znaczy oryginalne? Mówisz o sieciówkach czy Pradzie i Guccim?