Ranking Stylistów
-
tusia25
Ranking Stylistów
Dziewczyny, którzy styliści Was inspiruja? Macie swoich ulubiencow?
-
witaminka
Re: Ranking Stylistów
Hmm...chyba nie mam ulubionego, sama dla siebie jestem inspiracją 
-
Kolaboracja
Chodzi Ci o stylistę/projektanta stylistę fryzur, stylistę/wizazystę czy o jaką kategorię?tusia25 pisze:Dziewczyny, którzy styliści Was inspiruja? Macie swoich ulubiencow?
-
tusia25
Kolaboracja, po prostu o stylistę:) Czy makijażu czy fryzur czy ubioru.. pytam ogólnie:) czy korzystacie z kogos takiego porad, wskazowek. Czy sie na nich wzrorujecie, bez roznicy czy stylista jest stylista fryzur, makijazu, czy projektantem mody:) Jestem otwarta na propozycje bo sama czasem sie inspiruje. 
-
tusia25
A nie sugerujesz sie np.. zdjeciami z katalogow czy moze jakimis gotowymi stylizacjami, ktore aurat pochodza od jakiegos slawnego stylisty?:) moze wystawy w sklepach.. albo fashion tv?:)witaminka pisze:Hmm...chyba nie mam ulubionego, sama dla siebie jestem inspiracją
-
Kolaboracja
No to jeżeli chodzi o mnie to w makijażu sugeruję się poradami Pani Kozłowskiej - Kołodziejskiej. Jezeli chodzi o ubiór to jest to bardzo indywidualne więc dopieram rzeczy do figury. Fajnie by było gdyby był jakiś blog z ciekawymi inspiracjami, jednak na razie wszystko co jest opiera się na New Lookach, Top Shopach i standardowych manekinach, a ja jednak lubię wyglądać inaczej.tusia25 pisze:Kolaboracja, po prostu o stylistę:) Czy makijażu czy fryzur czy ubioru.. pytam ogólnie:) czy korzystacie z kogos takiego porad, wskazowek. Czy sie na nich wzrorujecie, bez roznicy czy stylista jest stylista fryzur, makijazu, czy projektantem mody:) Jestem otwarta na propozycje bo sama czasem sie inspiruje.
-
tusia25
O kozłowskiej chyba słyszałam, ona jest dyrektorką czy stylistką kobo chyba? Bardzo lubię kosmetyki wlasnie z tej firmy i pamietam ze jak jakies makijaze sie pokazywaly to jej nazwisko pod nimi. 
-
Kolaboracja
Generalnie jak ktoś mnie interesuje to staram się wiedzieć o nim jak najwięcej, w końcu przy wyborze wzoru do naśladowania warto wiedzieć jakie doświadczenie ma dana osoba:)
ja sama sobie jestem stylistką
lubię czuć się dobrze w ciuchach i nie podążam ślepo za modą, śmieszy mnie jak widzę na ulicach ofiary mody, nakładają na siebie bez ładu składu to co obecnie trendy a efekt odwrotny 
1. Doda i Martha Tarnowska
Potrafi ubrać Dodę w lateksowe spodnie i tiulową suknię. I nie ma obaw, że w którejś z przygotowanych przez nią kreacji gwiazda straci pewność siebie. Martha Tarnowska na bieżąco śledzi poczynania najlepszych światowych krawców i starannie wybiera to, w czym Doda będzie wyglądała najlepiej. I nie musi się martwić o to, że przekroczy budżet, bo Doda nie szczędzi grosza na stroje. Na jedną stylizację Martha potrafi wydać więc 50 tys. złotych. Nic więc dziwnego, że efekt zawsze jest imponujący. Miejsce 1.
Potrafi ubrać Dodę w lateksowe spodnie i tiulową suknię. I nie ma obaw, że w którejś z przygotowanych przez nią kreacji gwiazda straci pewność siebie. Martha Tarnowska na bieżąco śledzi poczynania najlepszych światowych krawców i starannie wybiera to, w czym Doda będzie wyglądała najlepiej. I nie musi się martwić o to, że przekroczy budżet, bo Doda nie szczędzi grosza na stroje. Na jedną stylizację Martha potrafi wydać więc 50 tys. złotych. Nic więc dziwnego, że efekt zawsze jest imponujący. Miejsce 1.
campamentos de verano 2013 - Pozdrawiam Mart1k4d
Moim ulubionym jest Gok Wan. Strasznie go lubię jako osobę, a jego stylizacje są oryginalne.
)
raczej nie opieram się na tym co mówią styliście, ale inspiracje czerpię głównie z blogów modowych, lubię przeglądać make life easier, ten blog od Kasi Tusk, chociaż oczywiście działa mi na nerwy to jak bardzo jest wychudzona i to co na niej leży dobrze, nie wygląda tak samo na mnie