Jakie buty do sukienki
Jakie buty do sukienki
Witam dziewczyny za miesiąc mam wesele kupiłam sukienkę w kolorze pudrowego różu mam do niej bezowe szpilki tylko w nich nie wytrzymam z byt długo i musze kupić balerinki. W jakim kolorze będą bardziej pasować bezowe nude czy czarne? proszę o rady
Re: Jakie buty do sukienki
czarne ja bym brała. 
no chyba faktycznie czarne; beżowe nude - to by było za blado
A może szare?
A może szare?
Ostatnio zmieniony pn maja 22, 2017 7:15 pm przez laelia, łącznie zmieniany 1 raz.

Z różem dobrze komponuje się granat. Oprócz uniwersalnej czerni i szarości.
Beżowe nijak wypadną przy pudrowym różu.
Beżowe nijak wypadną przy pudrowym różu.
dziękuję dziewczyny☺ tez myślałam żeby kupić czarne baleriny tylko mój mąż stwierdził że nie będą pasowac
Czarny pasuje do wszystkiego, dlatego to mój ulubiony kolor 
Endermologia - Special Day Spa
-
Caroline92
- Jestem tu nowa :)
ooo koturny to rzeczywiście dobry pomysł, ale ja bym chyba poszła w klasykę żeby później do wszystkiego to wykorzystać. Ja ostatnio kupiłam takie LINK i chodzę w nich praktycznie codziennie, bo okazały się bardzo wygodne i w końcu mogę codziennie wydłużać moje krótkie nóżki 
DZIEKUJEMY ZA LINK
DZIEKUJEMY ZA LINK
zalezy jaką stylizację chcesz osiągnąć. Nude sa neutralne i stworzą romantyczny klimat a czarne np w połaczeniu ze skórzana kurtką trochę rockowy;)
Doniczki kwadratowe - Hemp.pl
-
sandralaska93
Wszystkie zależy jaka sukienka. Bo do każdej może pasować kilka możliwości. Ale Jeżeli chodzi o sukienki na wesele to idealnie myślę zgrają się ładne szpileczki lub buty na niższym obcasie.
Ja bardzo lubię chodzić w balerinkach, ale przy sukienkach nogi wtedy nie wyglądają tak fajnie w płaskich butach... Może jakieś sandałki na koturnie jak jest ciepło, a jak nie to botki na lekkim obcasie, coby wygodnie było 
Zachęcam do odwiedzenia mojej strony internetowej tutaj.
Zazwyczaj schematycznie na ważne okazje zakładam czarną sukienkę a do tego czarne albo jasne buty. W przyszłym tygodniu wychodzę z nowymi znajomymi z pracy. Mam już w miarę elegancką czarną sukienkę i zastanawiam się nad butami. LINK Co sądzicie o tych z koralikami? Czy nie będą za wyzywające na takie spotkanie? Nie znamy się jeszcze za dobrze i chciałabym dobrze wypaść. Nie przejmować się, że każdy patrzy itp 
Ostatnio zmieniony pn lut 05, 2018 3:00 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę wklejać zdjęcia a nie linki
Powód: Proszę wklejać zdjęcia a nie linki
-
sandralaska93
@Kacperska ma racje idealnie botki <3 dla mnie są bardzo wygodne
-
Czekotubka93
- Miła Kobietka
sądzę, że granatowe balerinki będą fajne, albo chociaż jakiś niewielki obcas, bo całkowicie płaskie to wtedy wygląda się trochę jak kaczuszka ;D
-
sandralaska93
Prawda całkowicie płaskie buty też nie będą dobrym wyjściem, delikatny obcas musi być. ;D
Wszystko zależy od sukienki 
Jak dla mnie są dobre i trampki i szpilki ale też i koturny
Jak dla mnie są dobre i trampki i szpilki ale też i koturny
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
a może jakieś delikatne sandałki na koturnie, balerniki strasznie splaszczają stopę..
RTG zęba - rtgzebow.pl
Teraz moda jest tak różnorodna, ze nawet sportowe tenisówki można nosić do sukienek. Ja w sytuacjach oficjalnych wybieram oczywiście eleganckie buty na obcasach, ale na co dzień wybieram wygodne sportowe obuwie. 
eleganckie sukienki wizytowe
-
renatacebs
Dokładnie wszystko zależy od tego jaka sukienka. No nie da się ukryć, że jest dość duża różnorodność. Podobnie jak EMonicka na co dzień staram się wybierać sportowe buty dla własnej wygodty.
jeżeli nie lubisz chodzić w szpilkach, to polecam balerinki. Swietnie sprawdzą się do sukienki. Ja ostatnio kupiłam śliczne balerinki na stronie Sellyo.pl Mają bardo duży wybór butów, ceny bardzo niskie a jakość rewelacyjna. Mogę z czystym sumieniem polecić ten sklep
Jak dobrać szpilki do kształtu nogi dowiecie się tutaj
SPAM
SPAM
Ostatnio zmieniony ndz lip 22, 2018 9:11 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
http://www.osobistastylistka.pl
Teraz do sukienek wypada nosić nawet sportowe buty. Moim zdaniem w codziennych, nieoficjalnych sytuacjach możemy bez obaw nosić do sukienek proste balerinki lub nawet trampki.
dwuigłówka
Mi też się podobają sportowe buty do sukienki. Uwielbiam markę Liu jo -sukienki tej marki w połączeniu z ich sportowymi butami, to świetna stylizacja
Sprawdźcie: LINK
Ja bym zaszalała i dała jakąś pomarańcze albo koral
beż będzie zbyt blady, tak jak dziewczyny mowią
-
olakwiat95
Do sukienki letniej zawsze pasują buty na szpilce
Czarne do wszystkiego pasują, ale jest dużo fajnych nowych modeli i do tego bardzo na czasie - np. metaliczne lub z transparentnymi wstawkami LINK. Wszystko tez zależy jak duży obcas lubisz i czy wolisz szpilki, ale polecam, bo noga zawsze na podwyższeniu ładniej wygląda 
Ola, bardzo fajna propozycja! Takich jeszcze nie widziałam
Ostatnio kupiłam coś tego typu. Nie dokładnie to, ale bardzo podobne. I muszę powiedzieć, że prezentują się świetnie i są NIEZIEMSKO wygodne! Wygodniejszych szpilek na nogach jeszcze nie miałam!