Dobre materiały, które się nie gniotą

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
Robbika
Miła Kobietka

Dobre materiały, które się nie gniotą

Post autor: Robbika »

Hej, przychodzę do was z pytaniem czy znacie jakieś naturalne materiały które się nie gniotą/ nie wymagają prasowania? Staram się stopniowo pozbywać z szafy poliestru ale jednocześnie nie cierpię prasowania - nie mam też nas to czasu. Zwłaszcza mam problem jeśli chodzi o koszule - nowe bawełniane wiszą w szafie wymięte a ja w pośpiechu ubieram stare poliestrowe. Macie jakieś polecajki materiałów lub konkretnych ubrań?
Awatar użytkownika
Pena
Fajna Kobietka

Re: Dobre materiały, które się nie gniotą

Post autor: Pena »

Nie mam w szafie poliestru a nie używam żelazka. Do cienkich letnich wiskozowych rzeczy kupiłam parownicę, wszystkie inne po prostu porządnie strzepuję przez wywieszeniem prania Tak samo koszule, które schną na wieszakach. Mąż ma kilka koszul non-iron 100% bawełna, które bez prasowania wyglądają super i może od razy iść w nich do pracy (a pracuje w pełnym garniturze). Dobrej jakości ubrań polecam poszukać w sieci https://shopngo.pl
Na stronie jest lista sklepów z promocjami na ubrania i dodatki w sklepach :)
ODPOWIEDZ