Ostatnio rozstalam sie z facetem ,tzn on podjal taka decyzje... Powiedzial ,ze chce byc moim przyjacielem ,a po 5 latach oswiadczy mi sie - wiem,brzmi to idiotycznie,ale tak powiedzial.
Dodam ,ze rozpoczelo sie to po tym gdy matka zrobila mu awanture o mnie (rzekomo za czesto sie spotykamy - 2 razy w tyg).Prawda jest taka ,ze po prostu mnie nie lubi. Mozliwe ,ze to ma wplyw na podjeta przez niego decyzje.
Chce sie nadal spotykac ,ale maja to byc luzne spotkania - tak to okreslil.Dodam ,ze jego rodzna jest wierzaca i konserwatywna.nie ma mowy o tym ,ze cche sie ze mna przyjaznic dla seksu.
Co o tym sadzicie ?
Mam 21 ,on 20 lat ...
Przyjaz z facetem po ponad rocznym zwiazku
Re: Przyjaz z facetem po ponad rocznym zwiazku
Nie no proszę Cię albo jesteście parą albo nie... a co to takie dziwne metody, przyjaźń i deklaracja zaręczyn ? i co będziesz tak żyła 5 lat? nie słyszałam o podobnych pomysłach.... ok skoro ma taką rodzinę, rozumiem ale jest dorosły i sam decyduje o sobie a nie jego mama... zastanów się czy taki układ ma sens ?
Dla mnie to też trochę dziwna sytuacja.Chłopak widocznie jest pod wielkim wpływem rodziny a to nigdy nie jest dobre bo wydaje mi się że zawsze już tak będzie.Lepiej to chyba całkiem zakończyć niż tkwić w takim zawieszeniu.Nawet jakbyście pózniej się jednak zaręczyli,wzięli ślub to on może nadal będzie słuchał mamusi?
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Wczoraj napisałam do niego specjalnie (pomysł mojej przyjaciólki ) ,zeby pojechał ze mna do szpitala ,bo sie zle czuje a sama jestem . nie odp... napisałam ,ze juz nie musi. Wiem,głupi pomysł ,ale miłosc zaslepia ....;/
ten wieczorem o 22 bezczelnie zapytał : jak sie czujesz ?;> wysłał jeszcze z 5 smsów i cisza.
Dzis dalej milczy .
ten wieczorem o 22 bezczelnie zapytał : jak sie czujesz ?;> wysłał jeszcze z 5 smsów i cisza.
Dzis dalej milczy .
daj sobie z nim spokój!