Samotny wyjazd?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Myszka
Jestem tu nowa :)

Samotny wyjazd?

Post autor: Myszka »

Witam, chciałabym poznać Wasze zdanie na temat co myślicie o samotnych, tzn. z kumplami wyjazdach swoich facetów? Mój zaplanował już na ten rok trzy takie wyjazdy beze mnie. Ja jestem przeciwna. Wyjeżdża nawet w czasie gdy mam bardzo ważny egzamin. Strasznie dużo nerwów mnie to kosztuje.bede wdzięczna za opinie.
456
Kobietka Expert

Re: Samotny wyjazd?

Post autor: 456 »

Szczerze to nie wyobrażam sobie tego typu wyjazdów. Wiem, że czasem facet musi gdzieś wyjść z kolegami, rozerwać się tylko w męskim gronie, "odpocząć" od połówki, ale nie musi to być akurat wyjazd.
Mój facet nie udałby się na taki samotny "wypad". Jeśli coś się szykuje, jest okazja to wyjeżdżamy razem. Nie ma czegoś takiego, że bawimy się osobno. I to nie jest ultimatum, po prostu oboje chcemy spędzać ten czas ze sobą. Z drugiej jednak strony, pomijając tą chęć, to dla mnie jest to coś w rodzaju zabezpieczenia przed popełnieniem głupstwa. Miłość miłością, głupota można dopaść każdego -nie ufam do końca mężczyznom i nigdy w 100% nie zaufam. Koledzy, wielkie pole do popisu, alkohol... i zawsze ktoś do tej grupki dołączy. Nie wierzę, że nie.
Byłabym przeciwna takim wyjazdom.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Jeżeli mój gdzies jedzie sam, to do domu, do rodziny ale i tam ma wyjścia z kumplami...
Ale tego mu nie zabronie ;) poza tym mało kiedy tak jedzie..
Co do wyjśc nie mam problemu, jak pisała Black, kazdy potrzebuje...
Co do wyjazdów.... Nie miała bym nic przeciwko, kiedy były by one raz na jakiś czas, sporadyczne itp...
Ale z tego co piszesz, to kilka w roku, nie uwzględniając Ciebie...

Po prostu bym z nim porozmawiała, powiedziała szczerze co i jak
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
G****

Post autor: G**** »

Ja rowniez nie popieram takich wyjazdow, oczywiscie moze sie spotkac z kolegami ale zazwyczaj wiem gdzie jest i z kim jest. I sa to pojedyncze wieczory, raz na jakis czas.
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

Mój nigdzie nie wychodzi, z kolegami spotyka się w pracy i to mu wystarcza. On nie przepada za towarzystwem kumpli, woli siedzieć ze mną i się nawet ponudzić, niż gdzieś wychodzić z innymi;-)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

długo jestescie razem? dziwny ten facet Twoj,wiesz egzamin egzaminem, z Toba zdawac nie bedzie. Ale ile wyjazdów wspolnych z toba zaplanowal w tym roku?
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
forumowyromans
Jestem tu nowa :)

Post autor: forumowyromans »

A jak miałby Ci pomóc w przygotowaniu się do egzaminu?
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Wiesz ;) niektórym pewnie wystarczy sama obecnosć ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
ODPOWIEDZ